| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ZkaZZa

|
Zaslal: st červen 19, 2013 1:28 pm Předmět: záda |
|
|
Nejlepší cvik na hloubku a střed zad ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Midnight
|
Zaslal: st červen 19, 2013 1:46 pm Předmět: |
|
|
Mrtvý tah _________________ Each step I take
May it hurt may it ache
Leads me further
Away from the past
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st červen 19, 2013 1:57 pm Předmět: |
|
|
Tahy, přítahy, shyby a přítahy kladky k hrudníku; parádně střed zad zatížíš i předními dřepy.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st červen 19, 2013 2:13 pm Předmět: |
|
|
Cipinku, flexe a extenze se koná v kloubech, nikoliv ve svalech. Tam probíhá kontrakce :) A ačkoliv u čelního dřepu obvykle neprobíhá excentrická a koncentrická kontrakce svalů zad (někdy ovšem v omezené míře ano, záleží na úchopu a provedení cviku), tak izometrická kontrakce je stále dost slušný stimul ke svalové hypertrofii. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
moby
|
Zaslal: st červen 19, 2013 2:14 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | při dřepech snad dochází k flexi a extenzi svalstva zad? to je pro mě novinka, ale pořád se člověk učí... |
Mnoooo...mam pro Tebe 2 pojmy, ktere si do pristiho vyjadreni zde na foru nastudujes:
1. izometricka kontrakce
2. cas pod napetim
Nejlepe to vem i s tim, jaky vliv to ma na svalovy rozvoj a taky bys mohl pribrat "anatomii" predniho drepu.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st červen 19, 2013 2:15 pm Předmět: |
|
|
Aneb jak sám cipinek řekl, člověk se pořád něco učí :)) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
ZkaZZa

|
Zaslal: po červen 24, 2013 2:19 pm Předmět: |
|
|
Mohlo by být ?
Stahování horní kladky 4x8
Mrtvý tah 4x5
přítahy J.Č k pasu 4x8
Přítahy V.Č v předklonu podhman 4x8
Spodní kladka na široko 4x10
|
|
| nahoru |
|
 |
ntz
|
Zaslal: po červen 24, 2013 2:22 pm Předmět: |
|
|
| ZkaZZa napsal: | Mohlo by být ?
Stahování horní kladky 4x8
Mrtvý tah 4x5
přítahy J.Č k pasu 4x8
Přítahy V.Č v předklonu podhman 4x8
Spodní kladka na široko 4x10 |
urcite jo .. nicmene asi ne vsechno takhle najednou .. a kladku bych se snazil nahradit co nejvic shybem, ty pritahy v predklonu bych asi taky nahradil primo predklonama s VC a dal bych tam nejake zvedani trupu na franc bedne (s kotoucem za hlavou) a nohy z visu
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: po červen 24, 2013 2:36 pm Předmět: |
|
|
Podle mě je cvik na záda číslo jedna přítah v předklonu v několika formách. Hlavně variovat hloubku předklonu. Spolu s přítahy také shyby se zátěží (To už jsem si nedopřál roky:)
Na druhou stranu věřím, že třeba právě na ten střed zad a trapéz bude klidně cvikem číslo jedna mrtvola. To ale podle mě nebude platit pro šířku a vlastně širokej zádovej všeobecně. Můj názor, nic víc.
|
|
| nahoru |
|
 |
ZkaZZa

|
Zaslal: po červen 24, 2013 8:35 pm Předmět: |
|
|
Áno shyby jsem cvičil místo kladky i se zátěží 15-20kg kotouč :) ALe chtěl jsem dát trochu změnu proto kladka :) JInak tohle všechno cvičím najednou ... vždy tak 20s na záda dávám .
|
|
| nahoru |
|
 |
Sei

|
Zaslal: po červen 24, 2013 9:27 pm Předmět: |
|
|
| ZkaZZa napsal: | | Áno shyby jsem cvičil místo kladky i se zátěží 15-20kg kotouč :) ALe chtěl jsem dát trochu změnu proto kladka :) JInak tohle všechno cvičím najednou ... vždy tak 20s na záda dávám . |
20 sérií? Docela záhul, ne? _________________ co tam máš dál?
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: po červen 24, 2013 9:35 pm Předmět: |
|
|
| Sei napsal: | | ZkaZZa napsal: | | Áno shyby jsem cvičil místo kladky i se zátěží 15-20kg kotouč :) ALe chtěl jsem dát trochu změnu proto kladka :) JInak tohle všechno cvičím najednou ... vždy tak 20s na záda dávám . |
20 sérií? Docela záhul, ne? |
záda jsou ohromná partie. Ten trénink je v pohodě,taky jezdím 20 sérií i více. Nedokážu si představit zničit záda v pár sériích :)
|
|
| nahoru |
|
 |
ZkaZZa

|
Zaslal: út červen 25, 2013 4:39 pm Předmět: |
|
|
| Humanic145 napsal: | | Sei napsal: | | ZkaZZa napsal: | | Áno shyby jsem cvičil místo kladky i se zátěží 15-20kg kotouč :) ALe chtěl jsem dát trochu změnu proto kladka :) JInak tohle všechno cvičím najednou ... vždy tak 20s na záda dávám . |
20 sérií? Docela záhul, ne? |
záda jsou ohromná partie. Ten trénink je v pohodě,taky jezdím 20 sérií i více. Nedokážu si představit zničit záda v pár sériích :) |
Moje slova Jen tak pro zajímavost mohl by jsi postnout tvůj trénink ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |