záda

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: út červen 25, 2013 4:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Humanic145 napsal:
Sei napsal:
ZkaZZa napsal:
Áno shyby jsem cvičil místo kladky i se zátěží 15-20kg kotouč :) ALe chtěl jsem dát trochu změnu proto kladka :) JInak tohle všechno cvičím najednou ... vždy tak 20s na záda dávám .

20 sérií? Docela záhul, ne?

záda jsou ohromná partie. Ten trénink je v pohodě,taky jezdím 20 sérií i více. Nedokážu si představit zničit záda v pár sériích :)

Presne tak. V ramci splitu nani na tuhle partii 20 serii vubec nic prehnaneho, zase zbytecne bububu z pretrenovani :) Ja jsme treba zada v poslednim treninu zmasakroval 46 seriema a to nepocitam rozcvicovaci serie a shazovaci pocitam jako jednu serii. Samozrejme je to extrem a nikomu to neradim, ale bat se nejakych 20 serii (ve splitu) je zbytecna obava.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Humanic145

PříspěvekZaslal: út červen 25, 2013 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZkaZZa napsal:
Humanic145 napsal:
Sei napsal:
ZkaZZa napsal:
Áno shyby jsem cvičil místo kladky i se zátěží 15-20kg kotouč :) ALe chtěl jsem dát trochu změnu proto kladka :) JInak tohle všechno cvičím najednou ... vždy tak 20s na záda dávám .

záda jsou ohromná partie. Ten trénink je v pohodě,taky jezdím 20 sérií i více. Nedokážu si představit zničit záda v pár sériích :)

Moje slova Jen tak pro zajímavost mohl by jsi postnout tvůj trénink ?

Horní kladka na hrudník 5serii
Shyby 4x max
Přítahy na spodní kladce s rovnou osou podhmatem 4serie
Pritahy na šikme lavici na zada 4-5serii
Horní kladka na hrudník (neutrálním uchopem?) tim klasickym na veslo 4serie

Mrtvolu jsem jezdil vzdycky na konec, ale jeste sem nedolecil hamstring, takze davam jen hyperextenze po drepech v jiny den :)

Záda jezdim 2x tydně ale v druhým tréninku jezdim už jen horni kladku na hrudnik + pritahy na lavicce a nakej doplnek na napumpování :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ZkaZZa

PříspěvekZaslal: út červen 25, 2013 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Humanic145 napsal:
Sei napsal:
ZkaZZa napsal:

Presne tak. V ramci splitu nani na tuhle partii 20 serii vubec nic prehnaneho, zase zbytecne bububu z pretrenovani :) Ja jsme treba zada v poslednim treninu zmasakroval 46 seriema a to nepocitam rozcvicovaci serie a shazovaci pocitam jako jednu serii. Samozrejme je to extrem a nikomu to neradim, ale bat se nejakych 20 serii (ve splitu) je zbytecna obava.

A to jsem si myslel , že toho jedu dost
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

Rychle na stránku:

Přejdi na: