|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Nikevery

|
Zaslal: út červenec 30, 2013 11:52 am Předmět: Cvičení v mikině |
|
|
Chci se zeptat, je lepší cvičit v mikině/teplákách? A myslím to jak v dietě, tak klidně třeba i v objemu kvůli zahřátí svalů? _________________ Velké muže dělají velké činy, ale ty největší může dělají velké činky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spam

|
Zaslal: út červenec 30, 2013 11:58 am Předmět: Re: Cvičení v mikině |
|
|
| Nikevery napsal: | | Chci se zeptat, je lepší cvičit v mikině/teplákách? A myslím to jak v dietě, tak klidně třeba i v objemu kvůli zahřátí svalů? |
Jo ale se zahřátím svalů to moc co dočinění nemá, svaly zahřeješ pohybem.
Spíš studený pot, klimatizace, nachlazení, udržení svalů v teple atd...
Taky jde o pocit, někdo nedokáže cvičit ve fitku třeba v tričku/tílku a bez mikiny ani ránu. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: út červenec 30, 2013 12:25 pm Předmět: |
|
|
Zase nechoďte do extrémů. Je jasný že když je venku 30-40 st. že nepůjdu cvičit v teplákách a mikině nebo jestli vůbec někdo půjde cvičit.
Myslím tím za normálních, běžných podmínek. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Dm683

|
Zaslal: út červenec 30, 2013 12:32 pm Předmět: |
|
|
Bez tepláků ani ránu, ono štrejchnout se činkou při mrtvole na holou holeň neni nic příjemnýho. :D
Jinak na vršek dry-fit/tech fit. Skvěle odvádí vodu a udrží všechno v teple/chladu. _________________ Co nejde silou, půjde ještě větší silou. No retreat, no surrender.
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: út červenec 30, 2013 1:09 pm Předmět: |
|
|
| Pitkin napsal: | | Novic napsal: | | ale co to je ve srovnání s lidmi, kteří tam flušou na zem*17* |
U vás tam někdo fluše na zem ??? |
je to smutný, ale ano... Paradoxně si to dovolují ti nasypanci, kterým nikdo nic neřekne : (....
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: út červenec 30, 2013 1:46 pm Předmět: |
|
|
| Pitkin napsal: | | Novic napsal: | | Pitkin napsal: | | Novic napsal: | | ale co to je ve srovnání s lidmi, kteří tam flušou na zem*17* |
U vás tam někdo fluše na zem ??? |
je to smutný, ale ano... Paradoxně si to dovolují ti nasypanci, kterým nikdo nic neřekne : (.... |
A majitel s tím nic nedělá ?? To mu to nevadí ? |
chodí mu tam stále plno lidí, on to neuklízí... proč by mu to mělo vadit?
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: út červenec 30, 2013 2:06 pm Předmět: |
|
|
Já nejradši cvičím v mikině i teplácích, sice se člověk spotí jak prase, ale zas během seríí "nevychladnu" _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: út červenec 30, 2013 4:46 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | Počkej, on tam jako neuklízí? Ty jo to je horší, než u cigánů... na takovou posilku bych se vys*al |
on má najatou uklízečku... a ta když si bude stěžovat, na minutu ji vyrazí a nabere jinou...
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: st červenec 31, 2013 6:01 am Předmět: Re: Cvičení v mikině |
|
|
| Nikevery napsal: | | Chci se zeptat, je lepší cvičit v mikině/teplákách? A myslím to jak v dietě, tak klidně třeba i v objemu kvůli zahřátí svalů? |
Zkousel jsem to a nevyhovovalo mi to. Bylo mi moc velky teplo. Navic o treninku nikdy nepiju, takze jsem to rychle opustil.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|