|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
AzuritCZ
|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 6:34 pm Předmět: Trénink břicha |
|
|
Zdravím, mám takový problém, že když cvičím břicho, po cca 7-10 op. mě chytne taková divná bolest do břicha. Po chvilce sama odezní.
Celkem mě to limituje v provádění cviků na břicho . Planky mi nedělají problém, aby zvedání nohou na hrazdě. A rolování pomocí kolečka/činky/gym. balonu je též v pohodě.
Proto se obracím sem, zdali byste mi nepomohli se sestavením tréninku na břicho. Mám problém se zády, při špatném ohnutí bolí, při lehnutí chvilku bolí. Osobně si myslím, že břicho mám slabé, jak šikmé svaly, tak břicho celkově.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 7:41 pm Předmět: Re: Trénink břicha |
|
|
Skús 10-20 op. sklapovačiek, hneď na to bez prestávky sériu 5-10 mostov, ak ich dokážeš. Zopakuj 8 až 10x a uvidíš čo to s tebou spraví.
Môžeš použiť aj kamaráta googla, skús zadať core, six pack, ab ripper ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Pete_GSG
|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 8:48 pm Předmět: |
|
|
A nechceš s tím zajít za nějakým odborníkem? Doktor, fyzioterapeut? Psát, že tě bolí břicho a vlastně máš v prdeli záda... bych se to pokudsil nejdříve napravit nebo alespoň vědět, čím to je a čeho se případně vyvarovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
AzuritCZ
|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 8:49 pm Předmět: |
|
|
Tyhle tréninky typu ab ripper.. Jak píšu, po cca 10 op. mě začne bolet břicho, myslím uvnitř, ne svaly. Tak musím několik sekund stopnout, pak začnu zase a bolest je tu opět.
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: čt říjen 31, 2013 9:24 pm Předmět: |
|
|
| AzuritCZ napsal: | | Tyhle tréninky typu ab ripper.. Jak píšu, po cca 10 op. mě začne bolet břicho, myslím uvnitř, ne svaly. Tak musím několik sekund stopnout, pak začnu zase a bolest je tu opět. |
Doktor by Ti asi poradil aby si nejaký čas necvičil, a potom sa uvidí...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|