Dotaz na trénink

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Dotaz na trénink  Úvodní stránka -> Trénink -> Dotaz na trénink
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Irminsul

PříspěvekZaslal: so listopad 09, 2013 12:15 pm    Předmět: Dotaz na trénink Odpovědět s citátem

Zdravím.
po 3leté přestávce cvičím 3tí týden a pomalu se mi vrací síla (první týden problém zvednout 50kg na bench :-D a dnes už 4x90kg) tak bych chtěl rozjet korte.
Mám dotaz ohledně korte a s ním spojený trénink shybů.Shyby chci trénovat podle jednoho tréninku 5dní a jeden den volno,co mě zde poradil uživatel ZeleznaKoule (tímto mu děkuji) a nehodlám ho vyřadit.Do toho bych chtěl zapojit trénink korte.Nebude vadit že pojedu oba tréninky najednou?Jako že před korte si dám ten trénink shybů?Nemate s nějakou podobnou alternativou někdo zkušenosti?
Díky Zdeněk.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
zillda

PříspěvekZaslal: pá listopad 15, 2013 7:47 pm    Předmět: Re: Dotaz na trénink Odpovědět s citátem

Irminsul napsal:
Zdravím.
po 3leté přestávce cvičím 3tí týden a pomalu se mi vrací síla...
Díky Zdeněk.

Zdravím,

cvičil si někdy korte? Pokud ano, myslím si, že něco jako shyby před tímhle tréninkem tě ani nenapadne. Když jsem cvičil korte chodil jsem domu totálně mrtvej a po tréninku jsem vždycky chvíli spal.. Osobně si myslím, že kombinovat korte jěště s něčím je šílenost.

http://www.renegad.cz/633-sport
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Irminsul

PříspěvekZaslal: so listopad 16, 2013 9:30 am    Předmět: Re: Dotaz na trénink Odpovědět s citátem

zillda napsal:
Irminsul napsal:
Zdravím.
po 3leté přestávce cvičím 3tí týden a pomalu se mi vrací síla...
Díky Zdeněk.

Zdravím,

cvičil si někdy korte? Pokud ano, myslím si, že něco jako shyby před tímhle tréninkem tě ani nenapadne. Když jsem cvičil korte chodil jsem domu totálně mrtvej a po tréninku jsem vždycky chvíli spal.. Osobně si myslím, že kombinovat korte jěště s něčím je šílenost.

Ano cvičil.Jde jen (nyní) asi o 25 shybů právě před tréninkem.Zatím mám týden za sebou.uvidíme za 14 dní co to udělá
Gobione

PříspěvekZaslal: so listopad 16, 2013 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Promiň, ale co je to za blbost? Pár shybů před tréninkem nikoho nezabije! Spíš se dobře zahřeje...navíc dělat z Korteho, po čem celý den nebude fungovat??? Vždyť začínáš na 70% maxka...takže první týden nebo dva nejsou nějak moc náročný! Já když jsem cvičil Korte, tak jsem do toho dělal plyometrii 3x týdně a chodil na tréninky basketu 3x a byl jsem v pohodě! např Bear routine je mnohem horší! Tam už bych to nedoporučil, ale takhle bych to je v pohodě, vůbec bych se toho nebál!!!

Rychle na stránku:

Přejdi na: