bolest zapesti-bandaz

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - bolest zapesti-bandaz  Úvodní stránka -> Trénink -> bolest zapesti-bandaz
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Harvepino

PříspěvekZaslal: st leden 08, 2014 4:54 pm    Předmět: bolest zapesti-bandaz Odpovědět s citátem

mam takovy problem, přibližně v srpnu jsem byl hrát tenis a nějak jsem si tam přesilil zápěstí, od té doby mě boli, ale cvičil jsem az do prosince přes bolest ... v prosinci jsem vsak musel prestat, kedze bolest byla čím dál horší .. . dosud mam pauzu, ale chtěl bych zas začít cvicit ... rozmýšlel jsem o nějaké bandáži na zápěstí, ale neumím si vybrat ...

Proto bych Vas chtěl poprosit, kdo s tim mate skusenosti, jestli byste mi nevěděli poradit nějakou konkretni typ bandáží, kterou bych si mohl objednat? Popřípadě poslat i link na ni?

Rozmýšlel jsem jestli by mi na to nepomohla kloubní výživa AnimalFlex, teda myslim na rychleji uzdraveni..

Dekuji za každou odpověď.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st leden 08, 2014 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já taky chvíli cvičil s bolestí zápěstí a používal bandáž. To byla pěkná kravina, takhle to nedostane čas na zotavení.
Misa

PříspěvekZaslal: st leden 08, 2014 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

red devil wrist wraps. Každopádně používám jen pro vysoké váhy. Když to bolí, je to principiálně špatně. Dej týden oraz, když bolest neustoupí, jdi k lékaři. Eventuálně můžeš mazat třeba mastí Flector, mně pomohla...
vlk#

PříspěvekZaslal: st leden 08, 2014 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

když jsem měl rozbité zápěstí, tak jsem šel do bandáže Rehband, mají ji i tady na Ronnie za dobrou cenu, cvičilo se s ní líp, i když zápěstí jsem samozřejmě cítil a teprve, když jsem si ji zapomínal nasadit před tréninkem, tak jsem si uvědomil, že zápěstí už je v pořádku ;) v e-shopu ji dohledáš snadno.

Animal Flex určitě neuškodí, s tím jsem začal, když jsem měl dlouhou dobu rozbité rameno a lepšilo se to jenom pomalu, ovšem pak se dalo docela rychle dokupy, i když těžko říct nakolik díky AF, každopádně stojí za vyzkoušení, pixla 44 dávek, slušně to nabudí - už jenom spolykat ty tabletky člověka nasytí ;) od té doby jsem měl ještě dvě pixly, vždy spokojenost, mají to i na Ronnie, aktuálně i za rozumnou cenu, občas ji mívali přestřelenou. teď zkouším Alavis Triple Bend - kloubní výživa pro koně, což má výborný poměr cena/výkon, ale zatím nedokážu posoudit, i když je fakt, že pár zlepšení už bylo.

pak dej vědět, cos vybral a vyzkoušel.

Rychle na stránku:

Přejdi na: