stavba svalů

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - stavba svalů  Úvodní stránka -> Trénink -> stavba svalů
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Tentonon

PříspěvekZaslal: po leden 06, 2014 7:48 pm    Předmět: stavba svalů Odpovědět s citátem

Nevím kam to mám napsat tak to zkusím tady. Zajímalo by mě proč jsou svaly u někoho větší,plnější...Jde mi
o tohle mám kamaráda, se kterým mám stejně tréninky už asi rok , děláme pokroky a ačkoliv jsem o něco málo silnější ve většině cviků (jen trochu ) a vytrvalostne lepší, mám lepší laktatovou křivku a o dvě desetiny méně tuku. Moje postava vypadá skoro jak gaucoveho povaleče. a on vypadá fakt ze něco dělá . . Čím to je ? Došlo mi ze to je genetickou, ale jak jak se třeba liší stavba toho svalů, vlákna, prokrvení, množství vlasecnic atd... Kdo si myslíte že bude v budoucnu dělat větší pokroky?
Zapoměl jsem dodat , že i váha a výška je přiblizne stejná.
V čem je tedy podstata svalové síly ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Moocha

PříspěvekZaslal: po leden 06, 2014 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Opravdu je to tou genetikou, nic s tím nenaděláš. Pamatuju fotku zde na fótu, kde stáli myslím TomK a Habart vedle sebe, váhu měli oba stejnou, ale Haby vypadal tak o 20kg těžší.
Tentonon

PříspěvekZaslal: po leden 06, 2014 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A kdyby sis vzal stavbu toho svalů v čem je to jiné ? Pořád mi nejde do hlavy ta fyziologie . Stejná výška,váha a síla ale on vypadá prostě tak mohutně a pěkně vysekane.Oba máme kolen 9,5 % tuku.
seeya

PříspěvekZaslal: po leden 06, 2014 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

moze to byt tym ze kamos ma geneticky "tucnejsie" svalove vlakna heh

http://www.bodybuilding.com/fun/issa7.htm
Mablung

PříspěvekZaslal: po leden 06, 2014 10:26 pm    Předmět: Re: stavba svalů Odpovědět s citátem

Nemusíš se stydět a klidně sem postni svojí fotku. Na obličej si dej králíčka ať tě nikdo nepozná . Neříkám že tím něco vyřešíš, ale zvětšíš tím šanci že někoho něco napadne.
Mimochodem, 10 % tuku je celkem málo, takže je třeba otázka, jestli by jsi se neměl vybodnout na takhle štíhlou linii a začít kapku více jíst.
Tentonon

PříspěvekZaslal: út leden 07, 2014 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To právě už ani moc nemůžu. Dokonce musím něco málo schodit aabych mohl být lehká váha.což je asi 1 kilo.takžee mi jde i o to jak nabrat svalovou sílu ale ne hmotu nebo váhu.
Mablung

PříspěvekZaslal: út leden 07, 2014 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tentonon napsal:
To právě už ani moc nemůžu. Dokonce musím něco málo schodit aabych mohl být lehká váha.což je asi 1 kilo.takžee mi jde i o to jak nabrat svalovou sílu ale ne hmotu nebo váhu.

Boxuješ či co?
Marr

PříspěvekZaslal: út leden 07, 2014 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Se může úplně jinak stravovat než ty.

Rychle na stránku:

Přejdi na: