Zaslal: so květen 10, 2014 10:57 am Předmět: 30 dnů na SKD...bacon fat burning log
Ahoj,
je to dva a půl měsíce co mi odoperovali rameno s tím, že mám v pravé ruce zvedat šálek s kávou. Po rehabilitacích to nevypadá tak černě, takže je čas zkusit co rameno pustí.
Kromě cvičení bych chtěl trochu víc jezdit na kole a běhat )momentálně nelze-achilovka protestuje, ale to se poddá).
Postupně bych se chtěl vrátit k řekněme "zdravému způsobu stravování"...bude to bolestivé:o))...hlavně to jídlo:o)
Cíle si kladu nízké - zažít si opět pohybové návyky. Zařadit pohyb do denního rytmu (někdy problém-dost cestuji).
Den 1
Ověření co vše je možné, jaká jsou omezení
rotátory -2x3kgx10 op.
upažování ve stoji 2x3kgx10 ...z ramene se ozývá křupání, které tam dřív nebylo-asi nějaká "nerovnost" v rameni-nebolí to
tlaky s jednoručkami v sedě 1x5kgx10, 1x 10kgx10 vypadá to, že bez problémů
upažování v předklonu 2x3x10 dtto
benchpress s jednoručkami hlavou nahoru 1x10kgx10 ...bolest-tohle nepůjde
rozpažování hlavou nahoru 2x3x10 ...hmm...není to úplně bez omezení, ale s vyšším počtem opakování a lehčí hmotností to asi půjde.
benchpress na stroji 2x30x10 ....hmm...asi jakoi výše
PECK-DECK 2x20kgx10 ...dtto-špatné
kliky na bradlech s nadlehčením 2x60x10 ...přemlouvám se, že je to OK...každopádně to zkusím
shyby na hrazdě s nadlehčením 2x60x10 ...snad OK
přítahy spodní kladky v sedě 2x30x10 ...úplně OK
hyperextenze 2x10
bicepsový zdvih s jednoručkami 2x8x10...ok
bic. zdvih s kladkou 2x20x20...ok
tric. pullover v sedě 2x12kgx10 ...mnooo...žádná sláva
tric. stah. kladky 2x20kgx20...ok
[b]kickback 1x3kgx10 ...ok
tric. stah. kl. přes hlavu 1x20x10[/b]...netuším zda to půjde, není to nic moc
přítahy kolen v sedě + crunchess 2x10+15
Stravu neřeším-prozatím. Jedeme na oslavu padesátin, tak tam nebudu na izolátu:o))))
Není to tak katastrofální - uvidíme časem při nějakém zatížení.
Zítra bych chtěl poprvé na MTB. Zakázali mi na něm jízdu, kvůli rázům - na stzce by to ale mělo být OK.
Naposledy upravil Deadlift dne po květen 19, 2014 11:07 am, celkově upraveno 3 krát
Me operovane rameno taky krupe. Asi nejvic mi pomohlo se vratit cviceni s kettlebellem.
To mi neříkej:o)) Nejsem přeci hipík, abych cvičil tyhle alternativní směry z 19. století ani Kubaz co jel všechno anti crossfit a pak se zaprodal WODům:o))
Zatím se mi nejlíp jeví Adam Čestlík a jeho pojetí tréninku. Nemůžu mít dynamické švihání ani ojeb...kippované shyby na hrazdě apod. Prostě švihové pohyby by mě momentálně asi zabili:o)
btw. dnešní kolo se nekonalo, bo:
Mám z těch včerejších pidivah svalovku. Slušně cítím záda, hrudník a tricepsy.
Den 2
13 km na kole průměrem 20,77 km. Na to, že je to letos poprvé jsem spokojen (taky to byla spíše rovina (nastoupáno 201 m, naklesáno 208 m).
Rameno na kole nebolí-tj.dokud se neuklidní achilovka na levé noze a nebudu moct běhat, budu jezdit na kole. Cílem dnes bylo "osedět prdel" a moct jet příště víc bez toho, abych pak legračně chodil. Tohle mám vyzkoušené. První vyjížďka musí být z Poruby na loděnici a zpět. Pak den volno a pak už je to fuk:o)
Zde foto mého stroje (je to tvrdé jako svině, ale svižné:o)
Odpoledne snad vyjde čas na fitko a další experiment s ramenem.[/img]
tlaky s jednoručkami v stoji 8x10, 12x10, 12x10 ...tady moje maximu. Pravé rameno na víc nemá.
upažování ve stoji - superstriktně 5x10, 8x10, 5x10
upažování na dlttecku na zadní hlavu 7x5x10, 7,5x10. ..bolest:o (
upažování v předklonu 3x10, 3x10
Tricepsové stahování kladky přes hlavu + ve stoji 20x10+20x20, 25x10+25x20, 30x10+30x20 ....tedy údiv...celkem 30 opakování s bolavou rukou...spokojenost
kickback 3x5x10 (nonstop-střídat ruce)
bic. zdvih s jednoručkami - superstriktně 8x10, 10x10, 12x10
bic. zdvih na kladce 20x10, 25x10, 25x10
přítahy kolen ve visu na hrazdě 3x10 ...trochu o strach a lehce bolest - musím se dost soustředit
sed-leh na stroji 3x50x10
výpony v sedě 40x15, 50x15, 60x15
Po tréninku vzorek Extrifitu banán - dobré, jen strašně sladké. Už mi zbývá jen čokoláda a finíto.
Myslím, že to zatím není tak zlé. Budu se snažit zvýšit výkon (opatrně) v klicích na bradlech a shybech na hrazdě.
nohy necvičím - bo je mám namakané z fotbalu:o)))))) Momentálně se chci zaměřit na běh a kolo a neuregeneroval bych k tomu třeba těžké dřepy a vzhledem k tomu, že mám stehna jak někdo pas, tak si myslím, že to není úplně špatně. Po jednom - dvou měsících je tam vrznu zpět, ale spíš ve vyšším počtu opakování.
Achilovka svině bolí - tj. zatím kolo a pak běh nanovo od začátku.
Zítra strávím na cestách (vstávačka v 2:30 AM). Pokud vše klapne v laboratoři, tak budu mít mezi 13 - 15 hod. okno. Pokud najdu někde EURa, zajdu naproti do místního fitka. Doufám, že tam bude obvyklé osazenstvo vyskytující se v Galantě a okolí - tj. jeden čurimedán s pěti...šesti gorilama co na něj dávají pozor. Viva drogový trojúhelník Galanta-Šala- Dunajská Streda.
Den 3
s hroznou svalovkou do fitka - to jsem už roky nezažil .Bolest neustupuje kolikátý den: (
Takže dnes s brufenem jako nouzovka - ostatním silně nedoporučuji. dnes-ostatně jako jinady-nepojedu zdaleka na svoje možnosti - spíše takové protahování, takže by to mělo být OK.
shyby na hrazdě s adlehčením 50x6, 40x6, 30x6,40x6,50x6
+ kliky na bradlech 50x6,40x6,30x6,25x6,25x6
tlaky v stoji s jednoručkami 8x10, 10x10, 12x10
+ upažování ve stoji 5x10, 5x10, 5x10
upažování v předklonu 3x10, 3x10, 3x10
bicepsový zdvih s jednoručkami 10x10, 10x10, 10x10,10x10,10x10
tricepsové stah. kladky přes hlavu + ve stoji
30x10+20, 30x10+20, 30x10+20, 30x10+20, 30x10+20
přítahy kolen ve visu na hrazdě 5x10
hyperextenze 3x10
výpony v sedě 5x50x15
Na narozeniny jsem dostal mimo jiné lístky na koncert Petera Gabriela. Pro mě asi nejlepší koncert, který jsem absolvoval. Zážitek.
Obávám se, že vzhledem k mojí ukrutné kondici (čti nulové síle a vytrvalosti), budu muset trochu stáhnout hmotnost, aby se mi lépe běhalo a jezdilo na kole.
Nebyl bych to já, kdyby to bylo nějak běžně, tj. zkusím měsíc přežít SKD. S ketgenními dietami mám dobré zkušenosti. Myslím, že bych mohl sundat za měsíc 10 kg.
Proč SKD ? Nedokážu momentálně přetížit sval k nějakému růstu a nemůžu přetěžovat achilovku příliš častým během - tj. řešením je bohužel s co nejmenším vkladem navzpíraných kilogramů a přiměřenou aerobkou sundat dolů co nejvíce a co nejvíce chránit hmotu. Tj. proto SKD. CKD byl docela masakr. Dost jsem za ta léta zlenivěl, tak snad to klapne. Vidina toho, jak naseru kolegy, že není možné shodit 10 kg pojídáním bůčku mě požene vpřed:o))))))
Takže zítra začínám! Případní čitatelé - nečekejte nějaké silové výkony - rameno to neumožní. Bude ale zajímavé sledovat úbytek hmotnosti a svalové rozměry (věřím tomu, že porostu).
Vydržet měsíc bez sacharidů bude při mých cca 500-1000 g sacharidů denně docela očistec- ale co už:)
btw - dcera blbne s veganstvím - tak aby ta lednička nevypadala tak blbě:o)...trochu to vykompenzuji.
Nemůžu plně zatěžovat operované rameno a jak se znám - brzy bych začal nakládat a nedopadlo by to dobře-tj. (teoretická) nula sacharidů měsíc v kuse mi ubere energie natolik že bych to mohl přežít ve zdraví. Taky musím zůstat mentálně svěží, což na vlnách nelze - živí mě výzkum a na vlnách bych jen spal nebo hladově a hlavně nasraně zíral a byl nepříjemný na lidi kolem. Proto to jedu na tucích. Budu cyklovat příjem Kcall, ovšem sacharidy budou hodně dole a to pořád.
Cílem je sundat za 30 dnů 10 kg.
Pas pod 100 cm a zachovat ostatní rozměry.
Po zkušenostech s CKD si myslím, že snad i nějaké centimetry hmoty na sebe nabalím. Vše samozřejmě drug free (nemíním za sebe utratit ani korunu za suplementy, bo je to škoda:o). Tj. budu vyžírat domácí zásoby.
Start: 19.5.2014
Vstupní údaje jsou ohromující (no, je to ostuda-já vím - reálně jsem rok a půl pořáfdně kvůli bolesti netrénoval - tj. rozměry jsou takové, jaké bych asi měl, kdybych už necvičil).
Výška: 192 cm
hmotnost: 120,4 kg
hrudník 121 cm
pas 113,5 cm
stehno 74 cm (měřeno v cca polovině stehna)
lýtko 39 cm
biceps 39,8 cm
Strava:
Snídaně: 50 g gouda, 30 g pravá čabajka (vím, vím-netvrdím, že je to zdravé), 2x cherry rajče, pár plátků okurky,
10 g kolagenu, 1 odměrka ALAVIS tripple blend, 1x centrum, 1 kostička colafit (naprd - ale dojím to). 5 dl zelený čaj, 2 dl vody
Před tréninkem: Hellgel (23 g bílkovin?)
Trénink:
kliky na bradlech s nadlehčením 60x8, 50x8, 40x8, 30x8, 20x5
bechpress na stroji 30x10,40x10,50x6,50x6,50x6
protisměrné klady 10x20,12,5x20,12,5x20 (rozsah pohybu - nadloktí vodorovně se zemí, super pomalu).
přítahy spodní kladky 30x15, 35x15, 40x10, 40x10, 40x10
shyby na hrazdě s nadlehčením 60x6, 55x6, 50x6, 45x5, 45x5 (tady mi došla úplně energie)
hyperextenze se zátěží 15x8, 15x8, 15x8
přednosy ve visu na hrazdě 10, 10, 10
sed leh na stroji 50x10, 50x10, 50x10
zkracovačky 10, 10, 10
Spokojenost - i když na konci bez šťávy - bude to muset být brzy něco ve stylu 5x5 nebo 8x3. Vyšší počty opakování nedám.
Objednán ketophan - ketozu budu měřit od středy. (Zítra večer bych měl být v ketoze).
Po tréninku: 2 odměrky hydro svačina: 200 g mleté hovězí na troše tuku jako burger, půlka okurky, dia kečup - mini lžička
večeře: 60 g gouda, 30 g čabaj, lžička bodlákového oleje
Večeře 2: camembert s ledovým salátem (homeopatické množství:)
Našel jsem doma b-komplex a acylkofin - tak je spotřebuji.
spalovače kupovat nebudu-není důvod. Zítra předpokládám hmotnost ke 119 kg (odteče trocha vody).
Dnes bych chtěl stihnout ještě trochu aerobky - zkusím kolo.
Něco málo pro zasmání:)
[/img]
Naposledy upravil Deadlift dne po květen 19, 2014 6:34 pm, celkově upraveno 3 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru