|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
otočbýk
|
Zaslal: út březen 11, 2014 12:26 pm Předmět: bolest v zadech |
|
|
zdarec hoši, při stupňující zatěži u mrtvyho tahu mam ostrou bolest v bedrech, nevite co by to mohlo byt? nemuzu ho tak cvicit
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
micus6
Poník

|
Zaslal: út březen 11, 2014 12:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: út březen 11, 2014 12:53 pm Předmět: |
|
|
presne,trenuj techniku při mensi zatezi,to pomohlo me _________________ Život je prilis kratky na to,abychom zvedaly male vahy!
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: út březen 11, 2014 1:01 pm Předmět: |
|
|
| Zacatecnik Anthony napsal: | | presne,trenuj techniku při mensi zatezi,to pomohlo me |
S tim ze je na AS se mu asi mebude chtit ''ponizit'' se a cvicit s dorou technikou a mensi vahou...:-) ego:P (ale treba jo, nevim)
|
|
| nahoru |
|
 |
xien
|
Zaslal: út březen 11, 2014 1:27 pm Předmět: Re: bolest v zadech |
|
|
| otočbýk napsal: | | zdarec hoši, při stupňující zatěži u mrtvyho tahu mam ostrou bolest v bedrech, nevite co by to mohlo byt? nemuzu ho tak cvicit |
Jestli je to ostrá bodavá bolest a vystřeluje Ti do některé nohy, tak možná výhřez plotýnky - navštiv doktora a běž na megnetickou rezonanci toto není prdel...... _________________ rozdělení mužů
do 80 kg - žena nebo chlapeček
80-100kg - chlapec nebo dorostenec
100-120kg - průměrný chlap
120-140kg - obrovský chlap
140-160kg - dinosaur
nad 160kg ideální chlap
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út březen 11, 2014 7:04 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Zacatecnik Anthony napsal: | | presne,trenuj techniku při mensi zatezi,to pomohlo me |
S tim ze je na AS se mu asi mebude chtit ''ponizit'' se a cvicit s dorou technikou a mensi vahou...:-) ego:P (ale treba jo, nevim) |
Prosimte Poniku :D
Kdyz jsem drive byval obcas "online" tak mne dost casto take bolivaly spodni zada vic nez ve fazi "offline" :) , je to jednodusse dano tim, ze na "vitaminech" cvicis tvrdeji a intenzivneji, rychleji pridavas zatez, rychleji nez se telo adaptuje, stejne tak dost mozna ti i roste telesna hmotnost, na spodni zada je kladen celkove vetsi napor snadno se pretezuji. Ony se zdaleka nazapojuji jen u mrtvych tahu a drepu, ale prakticky u vetsiny cviku a zvlast, kdyz dochazi k at uz mirnemu nebo vetsimu cheatingu.
edit: i kdyz pokud je ta bolest ostra a vystrelujici, samozreme to muze byt i nejake zraneni, takze sam zvaz, jak moc vazne to je a jestli neni treba navstivit lekare _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondra.kr

|
Zaslal: st březen 12, 2014 2:00 pm Předmět: |
|
|
Měl jsem nedávno to samý. Prostě jsem MT přestal cvičit. A když už jsem cítil že je to tak nějak ok zařadil jsem těžší přítahy v předklonu. Zrovna zítra si chci dát na protáhnutí goodmornings a potom zase MT (samozřejmě s nižší váhou než předtím). Prostě ho na chvíli přestaň cvičit a ono se to zlepší
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: čt březen 13, 2014 3:38 pm Předmět: |
|
|
| Ondra.kr napsal: | | Měl jsem nedávno to samý. Prostě jsem MT přestal cvičit. A když už jsem cítil že je to tak nějak ok zařadil jsem těžší přítahy v předklonu. Zrovna zítra si chci dát na protáhnutí goodmornings a potom zase MT (samozřejmě s nižší váhou než předtím). Prostě ho na chvíli přestaň cvičit a ono se to zlepší |
Přesně, prostě bolí, tak odpočinek ne?To se na to musíš ptát?To mi přijde jak ptát se co máš dělat po tom co se vysereš aby jsi neměl špinavou prdel
Omlouvám se slabším povahám za volené výrazi a těm vztahovačným oznamuji, že nejde o flame.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|