Začátečník - rada + názor

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Začátečník - rada + názor  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Začátečník - rada + názor
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Luis13

PříspěvekZaslal: po březen 31, 2014 8:42 am    Předmět: Začátečník - rada + názor Odpovědět s citátem

Ahoj, nikdy jsem pravidelně neposiloval, spíše nárazově. Nyní bych chtěl začít pravidelně cvičit, jelikož jsem začal mít čas.

Ke své postavě: 177 cm , 74 kg
Aktivity: fotbal (2x týdně) v létě kolo (za sezonu cca 2500 km) brusle, tenis aj.

V poslední době jsem omezil jídelníček na tmavé pečivo, přestal jsem sladit a zaměřil se jíst zdravě (vajíčky, luštěniny, kuřecí.. omezení tučného aj).

Do fitka chci chodit zhruba 3x týdně. Jaké doplňky k nárustu svalové hmoty mi doporučíte + jiné názory. Děkuji
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spashett

PříspěvekZaslal: po březen 31, 2014 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jsi este nezacal cvicit a uz resis doplnky?
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: po březen 31, 2014 12:48 pm    Předmět: Re: Začátečník - rada + názor Odpovědět s citátem

Luis13 napsal:
Do fitka chci chodit zhruba 3x týdně. Jaké doplňky k nárustu svalové hmoty mi doporučíte + jiné názory. Děkuji

Maso, tuk, reálný jídlo - hodně toho.

Cvičit základní cviky a dostat se v nich na slušný čísla.

Kvalitně spát (7,5 - 9 hodin, čím dřív před půlnocí, tím dřív).
Pitkin

PříspěvekZaslal: po březen 31, 2014 12:49 pm    Předmět: Re: Začátečník - rada + názor Odpovědět s citátem

Luis13 napsal:
Ahoj, nikdy jsem pravidelně neposiloval, spíše nárazově. Nyní bych chtěl začít pravidelně cvičit, jelikož jsem začal mít čas.

Ke své postavě: 177 cm , 74 kg
Aktivity: fotbal (2x týdně) v létě kolo (za sezonu cca 2500 km) brusle, tenis aj.

V poslední době jsem omezil jídelníček na tmavé pečivo, přestal jsem sladit a zaměřil se jíst zdravě (vajíčky, luštěniny, kuřecí.. omezení tučného aj).

Najdi si dobrého trenéra ,který ti vysvětlí jak správně cvičit a řekne ti jak se máš stravovat.

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
Mick994

PříspěvekZaslal: po březen 31, 2014 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Začínáš, takže bych být tebou úplně vypustil doplňky (Většinou je to jen tlak a reklamní přetahování), nějaké divoké diety.
Prostě , čti a než do toho vlitneš, tak se něco nauč, než aby jsi do toho spadl , a to hned na "pusu".
Luis13

PříspěvekZaslal: po březen 31, 2014 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nooo je to špatné, dělám nepravidelně denní a noční (12 hodinová služba) a trenéra si nemohu dovolit, spíše co tu pochytím z fora : (
Pitkin

PříspěvekZaslal: po březen 31, 2014 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luis13 napsal:
Nooo je to špatné, dělám nepravidelně denní a noční (12 hodinová služba) a trenéra si nemohu dovolit, spíše co tu pochytím z fora : (

Techniku cviků určitě z fóra nepochytíš a i o tom zbytku docela pochybuju.

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
ALKAPONE

PříspěvekZaslal: po březen 31, 2014 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luis13 napsal:

Kup si tady tu knizku je to tam pekne vysvetleny ze to pochopi kazdej, jsou tam zakladni treninky a jidelnicky + zaklady o doplnkach co kde kdy jak a proc..

https://obchod.ronnie.cz/s-4706-priprava-na-soutez-v-kulturistice-od-a-do-z-lukas-roubik.html

Kdyz nechces (nemuzes) investovat do trenera tak si aspon ty vsechny cviky co budes cvicit vygoogluj nebo najdi na youtube (nejlip oboje) a poradne si to prostuduj!

Taky makam smeny 12tky a da se v pohode, je to o zvyku.. ja osobne bych nemenil

Rychle na stránku:

Přejdi na: