|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
džo
|
Zaslal: út únor 04, 2014 9:35 pm Předmět: prosím o radu ohledně tréningového plánu |
|
|
Dobrý den je mi 16 let měřím 178 vážím 68 kg 3x týdně boxuji PO,ST,CT. chtlě byhc zařadit nějaký objemový tréning ale je tu problém že sme měl nějaké problémy s ramenem tamže jsme omezen na nějaké cviky takže podle internetu se snažím nějak složit tréningový plán který by vyhovoval.. a nemám k dispozici všechny stroje
zatím sem simyslle nějak takto
Úterý
Záda,Triceps,Biceps
1.Stahování kladky před hlavu 2x10
2.Stahování kladky za hlavu 2x10
3.Přítahy jedn. v předklonu 2x10
4.Přítahy spod. kladky k pasu 3x8
5.stahování spod. kladky nad. 4x8
6.stahování horní kladky nad. 4x8
7. Kick back 4x8
8.bicepsový zdvih EZ pod. 3x8
9.kladivový bic. Zdvih 3x10
Pátek Prsa,Ramena,Trapézy
1.tlaky ramen v sedě na stroji 3x8
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.zvedání ramen s jed. 3x12
zde nastává ten problém přesně nevím jaké cviky zařadit bench nemohu kvuli rameni tak nevím co zařadit přesně na prsa a na ramena na ramena jsem myslel nějaký rozpažování ? ale co na prsa ? napřiklad peck deck ? ale co k tomu abyhc procvičil všechny hlavy..
Sobota Kvadriceps,Hamstring,Lýtka
1.Předkopávání 4x12
2.Dřep 4x8
3.Zakopávání 4x8
4.Lýtka ve stoji 3x15
5.
6.
7.
8.
9.
a zde nevím ještě jaké cviky přidat leg press nemám k dispozici a na internetu sem našel že cca takle vypadal nějaký troningový plán jen s leg pressem
mohl by mi někdo poradit děkuju
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
zillda
|
Zaslal: st únor 05, 2014 11:49 am Předmět: |
|
|
Mě se to zdá celý nějaký moc "našláplý". Boxuješ 3x týdně, to je velká zátěž, většinou jsem z takový tréninků chodil uplně hotovej. A do toho jěště 3x týdně hard cvičit se mi zdá jako sebe vražda, sice si mladej, ale i tak tělo potřebuje regeneraci.
Co se týče problemu s ramenem, tak jsem na tom stejně, nemůžu vůbec cvičit prsní svaly. Proto chodím aspoň plavat. Je to super věc a tělo se parádně uvolní. Sice to není žádnej objem, ale jinak to aspoň u mě nejde. Musíš zjistit co ti vyhovuje.
Když už by si chtěl takhle hard, určitě zařaď nějaký suplementy. Najdeš zde na fóru spoustu alternativ tréninků a výživy, zkus hledat, osobně nejsem žádnej odborník, takže tě můžu jen nasměrovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
džo
|
Zaslal: st únor 05, 2014 1:55 pm Předmět: |
|
|
Já vím že je to docela moc ještě mě napadlo cvičit jen 2x týdně .. na druhou stranu sem si říkal že si to tělo zvykne .. ano o nějakých nějakých suplementech
Každopádně děkuju skusím zde prolézt fórum ale kdyby ješě měl nějaký nápad budu rád když sem napíše :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Martinacm9

|
Zaslal: so únor 08, 2014 2:44 pm Předmět: Re: prosím o radu ohledně tréningového plánu |
|
|
| džo napsal: | Dobrý den je mi 16 let měřím 178 vážím 68 kg 3x týdně boxuji PO,ST,CT. chtlě byhc zařadit nějaký objemový tréning ale je tu problém že sme měl nějaké problémy s ramenem tamže jsme omezen na nějaké cviky takže podle internetu se snažím nějak složit tréningový plán který by vyhovoval.. a nemám k dispozici všechny stroje
zatím sem simyslle nějak takto
Úterý
Záda,Triceps,Biceps
1.Stahování kladky před hlavu 2x10
2.Stahování kladky za hlavu 2x10
3.Přítahy jedn. v předklonu 2x10
4.Přítahy spod. kladky k pasu 3x8
5.stahování spod. kladky nad. 4x8
6.stahování horní kladky nad. 4x8
7. Kick back 4x8
8.bicepsový zdvih EZ pod. 3x8
9.kladivový bic. Zdvih 3x10
Pátek Prsa,Ramena,Trapézy
1.tlaky ramen v sedě na stroji 3x8
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.zvedání ramen s jed. 3x12
zde nastává ten problém přesně nevím jaké cviky zařadit bench nemohu kvuli rameni tak nevím co zařadit přesně na prsa a na ramena na ramena jsem myslel nějaký rozpažování ? ale co na prsa ? napřiklad peck deck ? ale co k tomu abyhc procvičil všechny hlavy..
Sobota Kvadriceps,Hamstring,Lýtka
1.Předkopávání 4x12
2.Dřep 4x8
3.Zakopávání 4x8
4.Lýtka ve stoji 3x15
5.
6.
7.
8.
9.
a zde nevím ještě jaké cviky přidat leg press nemám k dispozici a na internetu sem našel že cca takle vypadal nějaký troningový plán jen s leg pressem
mohl by mi někdo poradit děkuju |
Mladej nebo starej, telo potrebuje odpocinek, jak je tu psano spravne, z boxu musis byt uplne zdemolovanej, pokud se to jen tak nesmrdla ne? :D po, st, ct box a treba v sobotu cely telo v posilce? Jen muj nazor..
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: ne únor 09, 2014 9:39 pm Předmět: |
|
|
Džo,
proč chceš k boxu objemový trénink? Nebyla by lepší nějaká silovka?
Jinak ten trénink na mě působí jako "příliš mnoho věcí, které Tě akorát unaví a nic moc Ti nepřinesou".
Volil bych nějaký minimalistický trénink o dvou třech komplexních liftech, cvičil to v pár sérkách po pěti a najel na nějaký rozumný cyklování.
Mrtvola, bench, shyb na hrazdě, tak nějak bych to viděl...
A k boxu rozhodně nic nezkazíš TGU a swingem.
|
|
| nahoru |
|
 |
mike scania
|
Zaslal: so březen 08, 2014 9:11 pm Předmět: |
|
|
Čau, nechci zakládat novej topic, tak to napíšu sem, ono se to i týká tréninkového plánu.
Teď jsem jel dlouho trénink od Freimana těžko-lehký split a chtěl bych poradit nějakej novej trénink, abych procvičil partii 2x týdně. Prostě bych potřeboval něco na objem, ale ne korte. Děkuji za rady a tipy
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka24xx
|
Zaslal: po březen 10, 2014 9:21 pm Předmět: |
|
|
Podle (nejspíš tebou sestavenyho) tréninku bych tipl že jsi začátečník takže se vyprdni na nějaký kladky a dejsi full body 3x Týdne. cviky na rameno dávej s hodně opakováním a lehkou Vahou a časem se zpravii.
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st březen 12, 2014 4:12 pm Předmět: |
|
|
Mike:
Origo Medvěd z Power to the People nebo Mas Made Simple od Dana Johna. Obojí libový programy. _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
mike scania
|
Zaslal: st březen 12, 2014 10:10 pm Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | Mike:
Origo Medvěd z Power to the People nebo Mas Made Simple od Dana Johna. Obojí libový programy. |
Měl bys někde odkazy, kde bych to našel?
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st březen 12, 2014 10:18 pm Předmět: |
|
|
www.google.com
"pavel tsatsouline power to the people"
"dan john mass made simple" _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
mike scania
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st březen 12, 2014 10:40 pm Předmět: |
|
|
Trefa, jsou to názvy knížek, ve kterých jsou vypsané ty tréninkové programy ;) _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|