| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
fakq
|
Zaslal: so duben 05, 2014 1:03 pm Předmět: Shyby tlačení na jednu stranu |
|
|
Čau chlapi , hodně mě to štve ale co jsem začal dělat... měl sem dříve zlomenou levou ruku a ještě mírně propadlo levou část hrudi (nevim ejstli to tomu vadí..) , ale když dělám shyby na biceps , ruce mírně dál než na šířku ramen .. tak mi zabírá více pravá ruka... nohy i rameno jdou na pravou stranu a levé rameno teba je níže atd... Hodně mě to začalo štvát protože nevim jak to korygovat... Děkuji za rady
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
flew

|
Zaslal: so duben 05, 2014 1:54 pm Předmět: |
|
|
Dělej ty shyby nadhmatem _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
fakq
|
Zaslal: so duben 05, 2014 2:45 pm Předmět: |
|
|
Na těch jsem slabší a pod hmatem mě bavěj... Jinak zkusim příště a uvidim..Zatim dík
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: so duben 05, 2014 3:34 pm Předmět: |
|
|
| fakq napsal: | | Na těch jsem slabší a pod hmatem mě bavěj. .. Jinak zkusim příště a uvidim..Zatim dík |
hadam, ze tva inteligence bude stejna jak vek
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
Zaslal: so duben 05, 2014 6:10 pm Předmět: |
|
|
| raw napsal: | | fakq napsal: | | Na těch jsem slabší a pod hmatem mě bavěj. .. Jinak zkusim příště a uvidim..Zatim dík |
hadam, ze tva inteligence bude stejna jak vek | ja hadam ze tva inteligence na tom nebude o moc lip ....polozil normalni dotaz nevidim duvod proc se do nej navazet... pokud ho bavi shyby podhmatem tak at je tak cvici neni na tom nic spatneho
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so duben 05, 2014 6:20 pm Předmět: |
|
|
| raw napsal: | | fakq napsal: | | Na těch jsem slabší a pod hmatem mě bavěj. .. Jinak zkusim příště a uvidim..Zatim dík |
hadam, ze tva inteligence bude stejna jak vek |
Pokud už chceš napadat za gramatiku, tak piš s diakritiklu a bez chyb. Jinak nevím, za co ho osočuješ.
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: so duben 05, 2014 6:30 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | raw napsal: | | fakq napsal: | | Na těch jsem slabší a pod hmatem mě bavěj. .. Jinak zkusim příště a uvidim..Zatim dík |
Pokud už chceš napadat za gramatiku, tak piš s diakritiklu a bez chyb. Jinak nevím, za co ho osočuješ. |
na gramatiku se muj komentar vubec nevztahuje, ta ma snad neco spolecneho s inteligenci?
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so duben 05, 2014 6:41 pm Předmět: |
|
|
| raw napsal: | | micus6 napsal: | | raw napsal: | | fakq napsal: | | Na těch jsem slabší a pod hmatem mě bavěj. .. Jinak zkusim příště a uvidim..Zatim dík |
Pokud už chceš napadat za gramatiku, tak piš s diakritiklu a bez chyb. Jinak nevím, za co ho osočuješ. |
na gramatiku se muj komentar vubec nevztahuje, ta ma snad neco spolecneho s inteligenci? |
A co má společného s inteligencí fakt, že podhmatem dá víc shybu a víc ho baví?
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: so duben 05, 2014 6:45 pm Předmět: |
|
|
Poniku nebran ho .... A to že ho baví shyby podhmatem to ne že by ho bavili děláš je protože jich udělá víc než nadhmatem proto jej cvičí _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so duben 05, 2014 7:34 pm Předmět: |
|
|
Tím, e nebude dělat co nejde a bude delat co jde ten problem jenom sakramentsky prohlubuje _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: so duben 05, 2014 7:46 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | Tím, e nebude dělat co nejde a bude delat co jde ten problem jenom sakramentsky prohlubuje |
napsal si to za me, presne tohle sem od zacatku myslel
|
|
| nahoru |
|
 |
fakq
|
Zaslal: so duben 05, 2014 7:54 pm Předmět: |
|
|
To je demence... já nadhamtem shyby nedělal protože sem myslel že v tom mim problému chyba neni.. Ale jsem zvyklej je dělat podhmatem.. Nadhmat problem neni... Jenom sem chtěl vyřešit problem u toho podhmatu...
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: so duben 05, 2014 8:05 pm Předmět: |
|
|
nemáš křivá záda (pišeš, že jedno rameno je níže...) ? co takhle se vyrovnat...
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: so duben 05, 2014 8:06 pm Předmět: |
|
|
Podhmatem shyby dělaj jen seberevoltaci a ttby _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: so duben 05, 2014 8:07 pm Předmět: |
|
|
Nebo jed na bicaky jednoduše jednoručky a na hrazdě dělej klasický shyby.... Ja Přítahy podhmatem nedělal ani nepamatuju.... Nebo dělej kdyz te to baví, ale pak se nediv ze mas jednu stranu větší kdyz to neumíš jet tak, abys tahal rovnoměrně _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |