si pis.. s tou druhou variantou budes mit biceps presne o 2,65cm vetsi a kdo ma velky biceps je nabouchany
a ted vazne: neres pico*iny, cvic cele telo,zer a nech cas, at udela svoje
Inteligentní odpověď
a jakou odpoved cekas na takou kravinu? vubec nic to neovlivni jestli to mas dole na kladivo, nebo normalne, mozna te bude casem zlobit predlokti (konkretne slachy) - tim kdyz to mas i dole vodorovne
si pis.. s tou druhou variantou budes mit biceps presne o 2,65cm vetsi a kdo ma velky biceps je nabouchany
a ted vazne: neres pico*iny, cvic cele telo,zer a nech cas, at udela svoje
Inteligentní odpověď
a jakou odpoved cekas na takou kravinu? vubec nic to neovlivni jestli to mas dole na kladivo, nebo normalne, mozna te bude casem zlobit predlokti (konkretne slachy) - tim kdyz to mas i dole vodorovne
Nevím zda se jedná o "takovou kravinu".Proto se prám,jinak cvičím celé tělo,nejedu jen biceps Prostě jsem se chtěl nekoho zkušeného zeptat jesli při cvičení bicepsu to má nějaký vliv když zůstanu s držením činky a zatnutým bicepsem v horejší poloze,toť vše..
pokud to budes nahore zastavovat a stlacovat apod tak to bude samozdrejme tezsi, takze to pojedes s mensi vahou nez bys jel normalne
neni to technicky spatne, takze to klidne jed, pokud te z toho nebude casem bolet predlokti, ale jak sem psal, zadny rozdil tam necekej, krom toho ze to odcvicis s mensi vahou.
pokud to budes nahore zastavovat a stlacovat apod tak to bude samozdrejme tezsi, takze to pojedes s mensi vahou nez bys jel normalne
neni to technicky spatne, takze to klidne jed, pokud te z toho nebude casem bolet predlokti, ale jak sem psal, zadny rozdil tam necekej, krom toho ze to odcvicis s mensi vahou.
Ok díky za názor,v pondělí to prubnu v kotre tréninku,změna je vždy vítána
Jeden môj známy cvičí podobné cviky, najmä ten posledný a že si to nevie vynachváliť. Ja to chcem zaradiť do najbližšieho tréningového plánu, lebo treba obmieňať cviky :)
_________________ Pre evidovanie stravy a tréningového plánu používam aplikáciu www.fitmee.sk
Jeden môj známy cvičí podobné cviky, najmä ten posledný a že si to nevie vynachváliť. Ja to chcem zaradiť do najbližšieho tréningového plánu, lebo treba obmieňať cviky :)
Podle mě dobrý nápad,určitě se vyplatí procítit ten biceps,na koci zatnout..Ať si říká kdo chce co Starý páky ví jak na to (sranda)
jestli to jsi ty, tak ti ujíždí lokty, tím pádem moc tomu bicáku zabrat nedáváš:-)
Nope, pouze jsem chtěl, aby měl kámoš co nejvíc zhlídnutí na ytb kanálu... a nenapadla mě lepší stránka, kam to plácnout ...
EDIT: Můžu doporučit i ostatní videa na tomto kanálu.
jestli to jsi ty, tak ti ujíždí lokty, tím pádem moc tomu bicáku zabrat nedáváš:-)
Nope, pouze jsem chtěl, aby měl kámoš co nejvíc zhlídnutí na ytb kanálu... a nenapadla mě lepší stránka, kam to plácnout ...
EDIT: Můžu doporučit i ostatní videa na tomto kanálu.
Zhlédnutí za špatnou techniku, než začne točit a chtít pomoct ostatním, ať si trochu probere techniku:-)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru