Hula hoop - vhodná aeróbna aktivita?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hula hoop - vhodná aeróbna aktivita?  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Hula hoop - vhodná aeróbna aktivita?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Illusion Will

PříspěvekZaslal: čt srpen 21, 2014 8:50 pm    Předmět: Hula hoop - vhodná aeróbna aktivita? Odpovědět s citátem

Dobrý deň,

Chcel by som sa opýtať, zostavujem si nový tréningový plán z dôvodu blížiacej sa školy, a narazil som na jeden problém :/

Behával som 4x týždenne po 45 minútach lenže teraz mi to nebude jednoducho vychádzať. Potreboval by som nejakú aeróbnu aktivitu, ktorou by som mohol prispieť k spaľovaniu prípadných nežiadúcich tukov, zameriavajúc sa na čo možno najväčšie šetrenie nôh (tým sa chcem o to viac venovať pri posilovaní nakoľko doteraz som viac venoval priestor hornej časti tela a aj z dôvodu behu 3x v týždni).
A preto by som potreboval poradiť vhodnú aeróbnu aktivitu.

Čo by ste povedali na cvičenie s Hula hoop? Pýtam sa, lebo som nenašiel o tom v diskusií ani na internete žiadne informácie čo sa týka súvislosti zároveň i s posilovaním (ako doplnku) a formovaním postavy. Myslíte si, že by som tým mohol nahradiť plnohodnotne jeden deň behu (mohol by som ho zaradiť napríklad po skončení posilovania v rozmedzí 15-45 minút) ?

Viem, že je to špecifický druh aktivity, ale častokrát aj keď pršiava nemám možnosť ísť von behať, a hnevá ma poslednú dobu, že ten beh som viackrát vynechal a aj mi v daný deň nejaká aeróbna aktivita chýba, bolo by toto dobré, alebo by ste volili niečo iné? Aký je váš názor?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt srpen 21, 2014 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...a švihadlo?
Illusion Will

PříspěvekZaslal: čt srpen 21, 2014 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
...a švihadlo?

Nie som si tým istý, kvôli kolenám (ono nemávam s nimi až taký výrazný problém, ale pri bicyklovaní napríklad mi ten otáčavý pohyb vadil až tak, že mi to zasahovalo asi po mesiaci do drepov, po vyradení tejto aktivity problémy prestali) ale hlavne asi čo bude problém sú susedia v bytovke, nemáme tu žiadnu miestnosť ani nič, a skákať s ním hoci i cez deň v jednom intervale bude asi veľmi počuť :/

Rychle na stránku:

Přejdi na: