|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dr. Manhattan
|
Zaslal: st září 03, 2014 6:20 pm Předmět: Kombinace suplementů do objemu |
|
|
Zdravím,
měl bych otázku ohledně suplementů. Rád bych si na zimu na objemovku něco nakoupil. Nevím ale, jak to správně nakombinovat. Uvažoval jsem, že bych si koupil One Stop Xtreme a Instant Mass Heavy od Reflexu (finance nejsou problém). Je to dobrá kombinace? Měl bych k tomu vzít i nějaký kreatin? Popřípadě jaký je nejlepší?
Pokud bych zvolil tuhle kombinace, jak nejlépe dávkovat? Co z toho po treninku popř. před ním, co v průběhu dne, co v netreninkové dny. Popř. mám si radši dát gainer radši ke snídaně nebo k polední svačině? Když snídám vločky s mlékem a proteinem, nebylo by to moc bílkovin? A jak mezi to ještě to dávkování kreatinu?
Díky moc. Trenink už mám vyřešený, 2+1 split (žádnou partii nevynechávám :D), větší váhy, méně opakování, více sérií, kratší treninky.
Předem díky za váš čas a odpovědi.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
karlwanhov

|
Zaslal: st září 03, 2014 6:50 pm Předmět: Re: Kombinace suplementů do objemu |
|
|
| Dr. Manhattan napsal: | | nebylo by to moc bílkovin? |
- neuvedl si vahu, tak tezko rict
- v podstate zadne suplementy nepotrebujes krom gaineru
- ale pokud prachy nehrajou, tak bych koupil OSX - davkovani pulka pred / pulka po treninku, v rest day 3 hlavni jidla + 2 svaciny OSX
- OSXem zfouknes i kreatin _________________ There is no reason to be alive if you can't do deadlift
|
|
| nahoru |
|
 |
Dr. Manhattan
|
Zaslal: st září 03, 2014 7:17 pm Předmět: |
|
|
Váha 70Kg.
Jako jen to OSX a žádný gainer k tomu nebo i ten Instant Mass?
A na tu svačinu jen OSX nebo k jídlu?
Díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: čt září 04, 2014 8:07 am Předmět: |
|
|
| Dr. Manhattan napsal: | Váha 70Kg.
A na tu svačinu jen OSX nebo k jídlu?
|
- pouze jako samotna tekuta svacina, pro travici trakt idealni a dlouhodobe snesitelne + 3 komplexni jidla - snidane / obed / vecere - v pripade hladu hodit hrst orechu, zeleninu, ovoce
- v OSX je celkem kotel bilkovin, to uz by ti moc nezbyvalo z jidla - ideal, pokud si moc nelibujes v mase/vejcich - v opacnem pripade tam hod instant mass _________________ There is no reason to be alive if you can't do deadlift
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt září 04, 2014 8:11 am Předmět: |
|
|
Chtěl jsem tu napsat sáhodlouhý post o tom co vede 70 kg kluka k nákupu suplementů, ale odpustím si tu zbytečnost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Woko_O

|
Zaslal: čt září 04, 2014 10:42 am Předmět: |
|
|
protože je to v dnešní době hustokrutopřísný a jedinečný žrát nějaký hyper super mega mass přípravky, všemožný ty bcaa,kreatiny,kaseiny,steroidy a hormoony..no ni?
hlavně nikdo nebudeme žrát nic přirodního a když už tak jenom z emsídonald.. no ni?
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt září 04, 2014 10:57 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Chtěl jsem tu napsat sáhodlouhý post o tom co vede 70 kg kluka k nákupu suplementů, ale odpustím si tu zbytečnost. |
řekl bych, že reklamní poutače, které vidí všude okolo...
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: čt září 04, 2014 11:10 am Předmět: |
|
|
Přesně tak. Ale na druhou stranu pokud na to má tak proč ne. Je to příjemné zpestření jídelníčku, když si dá nějaký dobrý gainer, i když já bych ty peníze navíc co bych měl raději využil na něco jiného. Zrovna včera mi můj šéf ukazoval v práci, co všechno si koupil. Zrovna začíná po letech zase cvičit. Ani nevím, na co všechno ty suplementy jsou, ale dal mi ochutnat gainer co si koupil a byla to fakt pochoutka. No ještě že jsem si takové věci nikdy nekupoval, protože bych to dávkování nevydržel a měl bych to za 2 dny v sobě. Opravdu to chutnalo báječně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt září 04, 2014 11:28 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Deadlift napsal: | | Chtěl jsem tu napsat sáhodlouhý post o tom co vede 70 kg kluka k nákupu suplementů, ale odpustím si tu zbytečnost. |
řekl bych, že reklamní poutače, které vidí všude okolo... | V televizi taky vidím reklamy na vložky a nekupuju je.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt září 04, 2014 11:31 am Předmět: |
|
|
Asi proto, že nejsi cílová skupina. Na druhou stranu jsi tady nedávno psal,
že jsi na studiích vydržel jen o samotném proteinu. Co tě k tomu tehdy
vedlo?
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: čt září 04, 2014 11:31 am Předmět: |
|
|
tolik povyku kvuli jednomu gaineru? to by se ty vlozky asi hodily _________________ There is no reason to be alive if you can't do deadlift
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt září 04, 2014 11:41 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | Asi proto, že nejsi cílová skupina. Na druhou stranu jsi tady nedávno psal,
že jsi na studiích vydržel jen o samotném proteinu. Co tě k tomu tehdy
vedlo? | Došly mi peníze. Neměl jsem ani korunu a na kolejích jen ten protein.
A proč jsem kupoval protein? Tehdy jsem měl relativně dobře osvalených ccc 123 kg a to se nedalo užrat jen z jídla (denně jsem měl celé kuře - hovězí bylo mimo můj finanční dosah). Byla to od laktofitu jejich 65ka - nejlepší poměr výkon/cena tehdy. Prodávala se v nějakém kyblíku tuším 3 nebo 5 kg nebo tak nějak.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt září 04, 2014 11:43 am Předmět: |
|
|
| karlwanhov napsal: | | tolik povyku kvuli jednomu gaineru? to by se ty vlozky asi hodily |
Mě by zajímal jídelák tazatele. 99 % těchto dotazů je plné gainerů a BCAA a pak následuje rohlík na svačinu. Tolik k této problematice.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt září 04, 2014 11:51 am Předmět: |
|
|
Neodrazuji nikoho ( a aspoň vidíte, že to tu není autokratické:o), suplementy mají v místě přípravy sportovce svoje místo a mohou značně pomoci. Ovšem plno lidí je chápe jako něco lepšího než jídlo a že bez nich nedosáhnou úspěchu.
Gainer je fajn v těchto případech: nestíhám to ujíst ze stravy nebo jsem např. student, často cestující člověk, člověk pracující na směny apod. - kde do sebe dostanu rychle kalorie ...tj. jako náhrada jídla. Pak ve specifických případech u pokročilejších jedinců. Nesmí ale vzniknout kočkopes typu - koupím si protein a nemám na pořádné jídlo, tj. sypu do sebe prášek na úkor kvalitní stravy - ta musí být vždy základem.
(a ta výše zmiňovaná chuť jistě hraje taky roli. Nejsme v devadesátých letech, kdy si člověk přilepšoval sušené bílky kakaem, aby se to dalo polknout:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|