|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tom3

|
Zaslal: pá srpen 29, 2014 11:51 am Předmět: The 915 Workout Program - Thibaudeau |
|
|
Kdyby mel nekdo chut na neco silovejsiho, Ch. Thibaudeau napsal zacatkem srpna toto -
http://www.t-nation.com/workouts/915-workout-program
Jo to celkem zajimavy, sam to behem zimy zkusim. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: po září 01, 2014 10:20 am Předmět: |
|
|
Tak to se ale v zásadě nijak neliší od klasický PL periodizace, ne? Vezmu váhu, dopracuju se na 5×5, zvýším váhu, jdu v trojkách a opět se dopracuju na pětky... _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: po září 01, 2014 11:55 am Předmět: |
|
|
Dneska jsem započal čtvrtý týden a trénink mě zatím dost baví. Mám do 30-35minut odcvičeno a nejsem nijak zničený.
Ale nejedu úplně přesně podle toho, protože jsem měl před začátkem menší pauzu a nohy jsem téměř necvičil, takže postupně navyšuji u dřepu váhu každý trénink o 2,5-5kg.
Největší překážka byl zatím třetí týden 5/6, to bylo fakt hnusný
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: po září 01, 2014 12:16 pm Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | Tak to se ale v zásadě nijak neliší od klasický PL periodizace, ne? Vezmu váhu, dopracuju se na 5×5, zvýším váhu, jdu v trojkách a opět se dopracuju na pětky... |
No vsak nejakej super novej trenink to neni, to zas ne
Ale libi se mi tam ty doplnkovy cviky k hlavnim - polodrep, mrtvola ze zarazek atd, to jsem nikdy nedelal _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: po září 01, 2014 12:20 pm Předmět: |
|
|
No jelikoz nemam ani retezy ani gumy ktery tam jsou psany, nezbyva mi to pretizit jinak jak tema polodrepama
Nebo mas nejaky jiny tip cim by to slo?
e: loudy na ten treti tyden se netesim uz ted, a to to budu cvicit az za par mesicu _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: po září 01, 2014 12:32 pm Předmět: |
|
|
Otázka je, jestli to pak pořád bude ten samý program a zda se dají očekávat tytéž výsledky. V tom Ti neporadím, nejsem expert na asistenční cviky (ani jejich velký fanda). Je to záležitost pro specializovaný trénink a to není moje parketa. _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: po září 01, 2014 12:43 pm Předmět: |
|
|
Nevadi, dik _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: čt listopad 27, 2014 6:34 pm Předmět: |
|
|
Tak trenink zamnou, napisu kratky zhodnoceni, kdyby to nahodou nekoho zajimalo a chtel to jet..
Trenink je to na 8 tydnu, 9. tyden se jedou novy maxka
Na vaze skoro nic, ale to se ani nedivim, protoze strava nebyla vubec ideal, skoda no.. porad +- 81kg
Bench 97,5-->107,5 (10kg)
Drep 105-->120 (15kg)
MT 150-->170 (20kg)
Premisteni jsem nejel, neumim ho..
Osobne jsem za ty 2 mesice prace celkem spokojenej, vahy se hnuly.. samo ze pokud ma nekdo maxka kolem dvoustovky tak ten pokrok nemusi byt tak "velkej", ale muze  akorat trochu zklamal drep, ten mam totalne tragickej, tam sem doufal ve vic.. (ale co bych mohl od svych malych nozicek cekat  )
Jinak nejvetsi zabijak byl treti tyden - 5x6opak.. na drepech sem tezce nedaval s dechem a to nekourim  potom uz se to dalo.. zase jsem si zkusil jiny cviky - dotahy, dotlaky, sumo..
Za me  , urcite se k nemu nekdy vratim. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt listopad 27, 2014 7:10 pm Předmět: |
|
|
skoda, ze sis nevedl denik, zajimaly by me tvoje pokroky a hodnoceni jednotlivych dnu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: čt listopad 27, 2014 7:43 pm Předmět: |
|
|
hehe nekdy mozna, ale nic zajimavyho to nebude, s vahama pro holky _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt listopad 27, 2014 7:46 pm Předmět: |
|
|
Moc peknej progres za 8 tydnu. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: čt listopad 27, 2014 8:00 pm Předmět: |
|
|
hele mit metrak tak sou to zas jiny cisla, vsak mi do metraku chybi 20kg  nijak svalove ani silove nevynikam, ty vahy jsem napsal jen proto, aby bylo videt ze ten trenink asi neni uplne spatnej _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt listopad 27, 2014 8:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|