Zdravím všechny, potřebuju od Vás poradit, je mi 28 let, poslední dobou se cítím dost unavený, taky cítím že mě často bolí záda a za krkem. Cvičím vždy dva dny a cca tři dny volno, myslím že poměrně intenzivně ale po tréninku se cítím fajn, žádnej total zbořenej.... Spím střídavě 6 a 8hodin denně.
Jídelníček- pravidelně 100g vloček, dva pytlíky rýže, kuřecí maso, vejce, a k tomu samo ovoce, zelenina, jogurty, takže tohle myslím že docela v pohodě...
Teď k problému- kolikrát přijdu domů třeba kolem 7 večír a už se mi absolutně nic nechce a šel bych si nejradši lehnout, v noci se většinou zbudím zpocený a musím si dát nějaké cukry abych zase usnul (jogurt, jablko). Občas přes den mi taky jakoby rychle dojdou cukry a cítím menší slabost, (asi hypo, ale proč podle mě dost často), musím rychle doplnit nějakými cukry. Teď se k tomu přidala bolest zad a krku, na to tak 2x týdně cvičím lehký mrtvý tahy+hyperextenze.... Třeba dnes mám odpočinek, spal jsem 8 hodin a po obědě sem byl tak unavený že sem si ještě na 2hoďky lehnul...
Byl jsem i na krvi ale tam vše v pořádku, tak nevím.
Na rovinu nevím co s tím a kam případně zajít, když si dám pauzu od tréninku budu mít absťák a bude to ještě horší:-).
Prosím zkuste poradit a klidně se ptejte, budu se snažit odpovědět, předem díky všem!!