Zaslal: st leden 07, 2015 12:50 am Předmět: fullbody-dieta
tož minulý rok jsem byl vícekrát chlastat než cvičit forma i síla tomu odpovídá ale letos bych to chtěl změnit :D snad mi to vydží
momentalne :173cm 78kg
speku se moc nebojim ted nekdy v lednu zacne i zimni priprava (fotbal) coz by melo pomoct
Naposledy upravil coder dne st březen 25, 2015 4:04 pm, celkově upraveno 3 krát
asi tak pred tim nez jsem zacal s festem tak jsemnevedel jak mi vyjdou treninky fotbalu s festem budu pokracovat pokud bude treba tak proste nejaky trenink fotbalu vynecham zatim s tim nemam problem ty vahy sou zatim smesne k tomu drepu nevedel jsem jak na tom jsem tak jsem to odhadem podseknul momentalne citim ze i kdybych tam mel o 20-30 kg vic nebyl by to problem jen ted nejsem zajetej co se tyce fotbalu takze nohy jsou po treninku mrtve jakmile se trosku rozbeham pujde to nahoru rychle moje maxko na drepech je nejakych 3 opakovani se 150kg... nevim co jsi na shybech nepochopil
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru