Rýsování - začátečník

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Rýsování - začátečník  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Rýsování - začátečník
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kakaku

PříspěvekZaslal: ne duben 05, 2015 2:14 pm    Předmět: Rýsování - začátečník Odpovědět s citátem

Dobrý den,
je mi 16 let a od listopadu se snažím posilovat. Na bicepsu jsem zvedal na jednu ruku 2kg max, teď už jsem na 8kg. Vím že to není moc, ale progress tam je :) Mojí velkou vizí je být v létě vyrýsovanej tak aby to holky obdivovali :)
Potřebuju shodit tuk, měřím 178 a váhu mám 72, nicméně na "pekáč buchet" to nestačí.
Chtěl bych začátkem května přejít místo objemu na rýsování. Někde sem se dočetl, že se při tom zvyšují počty opakování, počet sérií a snižuje váha. Z dalšího zdroje mám zas to, že je to nesmysl, protože bez vyšších vah se ztrácí svalová hmota a z třetího to, že by se měl zařazovat cvik s méně opakováním s vyšší vyhou a kombinovat to se cvikem s vyšším opakováním. Jak bych se měl dle vašich zkušeností zařídit? :)
Další otázkou je kardio po rýsování. Tréning bych měl rád jako doteď 3 - 4 x týdně, po tréningu bych si dal HIIT interval 30/60.
Jak dlouho by měl HIIT trvat po posilovacím tréningu a jak samostatně?
Jakou intenzitu cvičení by ste mi radili? Napadlo mě třeba po-st-pá posilovací + kratší kardio (HIIT) a v UT, ČT a SO delší kardio (HIIT).

Co jsem alespoň četl na internetu, výhoda HIIT tkví v tom, že tělo spaluje tuky během dne, že se z tukových zásob snaží doplnit glykogen. V souvislosti s otízkou mě zajímá strava před a po tréningu. Mám si dávat před a po tréningu nějaké cukry? V objemu mám po tréningu gainer, mohu ho nahradit banánem aniž by to zničilo účinek spalování a zabránění katabolismu?
Další suplement předpokládám asi protein, co z nejmenším počtem sacharidů a tuků a po tréningu místo gaineru přidat BCAA?
Jinak úprava jídelníčku je samozřejmostí. Vynechání sladkostí, smažených jídel dodržuji ve velké míře
Uvítám jakékoli názory, rady. Předem děkuji :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sk

PříspěvekZaslal: ne duben 05, 2015 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pri tomhle pomeru vyska/vaha ... pokud jeste neco shodis, tak holky budou v lete ,,obdivovat,, tak maximalne nejakeho anorektika :)
Gohan

PříspěvekZaslal: ne duben 05, 2015 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je ti 16, holek bude v nadcházejících letech plná prdel. Moje rada je dívej se na to z dlouhodobého hlediska, vyser se na rýsování teď a dej na dva roky pořádný objem. Pak to vysekej, bude ti 18 a nebudeš se stíhat na diskošce otáčet. Za ty dva roky si toho navíc stihneš nastudovat tolik, že potom se nebudeš muset ptát na úplné základy, ale jen detaily.
Zacatecnik Anthony

PříspěvekZaslal: ne duben 05, 2015 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dle prvniho odstavce sem myslel ze si dela prdel a ono ne
wondra

PříspěvekZaslal: ne duben 05, 2015 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeden z nejpoužívanějších programu na rysovani je autocad:)

Rychle na stránku:

Přejdi na: