objem nebo dieta

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - objem nebo dieta  Úvodní stránka -> Začátečníci -> objem nebo dieta
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pucek

PříspěvekZaslal: st květen 27, 2015 6:15 pm    Předmět: objem nebo dieta Odpovědět s citátem

Ahoj všichni chci se zeptat, je mi 17 když mi bylo 11 vážil jsem 95 kg, po té jsem byl na odtučňovací kůře kde jsem zhubl na 75 , cvičit jsem začal když mi bylo 14, mezitím jsem zase nabral na 80 kg, od 14 do teď jsme nabral na 96kg, mám problém se shazováním , nabírání mi jde jak po másle ale dolů tu jde o dost hůře, teď se snažím držet dietu, jedu jen na ryži mase a zelenině , bílkoviny si držím na 2g/kg a hraju si občas se sachrama, někdy si dám 100g pak 200g a pak si hodím 1 den v týdnu 0, na konci objemu což bylo 25 unora sem měl 96, od unora jsme touhle dietou dal dolu 6 kg, momentalně važím 90kg, chci se zeptat zda se vykašlat na leto a nabírat, nebo dietit, a až pak něco naroste tak to dát dolů. děkuji, cvičím pondělí středa pátek občas není čas tak třeba jen úterý středa, jím
9:00 snídaně/svačina-co většinou je 8 vaječných bílků, nebo kuřecí maso 100-150g/30g proteinu+ trocha ryže
12:00 oběd- cože většinou je cca 250g kuřecího+ půl pytlíku rýže+ okurek/paprika/rajče
15:00 svačina- protein
17:00 večeře1- 200g-250g kuřecího+ cca 100-150g rýže + zelenina
19:00 večeře2- 2 tvarohy+ protein
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pr!nc

PříspěvekZaslal: st květen 27, 2015 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Řekl bych, že máš totálně zničenej metabolismus, když jsi na tomto zhubnul tak málo za relativně dlouhou dobu.
To, jestli bys měl nabírat nebo dietit, ti nikdo neřekne, to zjistíš sám při pohledu do zrcadla.
Ten jídelníček je prostě celý špatně.
Pucek

PříspěvekZaslal: st květen 27, 2015 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha, prosím dal by jsi mi nějaký typ na dietu ? co na tom změnit

Rychle na stránku:

Přejdi na: