| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
honkl
|
Zaslal: st květen 06, 2015 6:52 am Předmět: Hubnutí během spánku |
|
|
Dobrý den.
Rád bych se vás zeptal zda má někdo zkušenosti ohledně hubnutí ve spánku.
Jednalo by se tzv. Jak nejméně zhubnout . Snažím se nabrat :). Během dne se průběžně vážím a váha vždy roste. Pak se zvážím ráno a zase jsem o 1-1,5kila dole.
Chtěl bych se zeptat zda má někdo nějaké zkušenosti ohledně toho jak hubnout méně . Nebo díky čemu moje tělo během spánku hubne :) Díky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Grimley

|
Zaslal: st květen 06, 2015 7:06 am Předmět: |
|
|
To je ovšem zcela skandální zjištění
Vypij před vážením litr vody a je to, nebo možná lepší rada, váží se vždy za STEJNÝCH PODMÍNEK _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st květen 06, 2015 7:08 am Předmět: |
|
|
Jezis...
tak je snad logicke, ze rano, kdy jsi 8 nebo i vice hodin bez prijmu potravy a tekutin , budes vazi mene nez vecer. Nebo si jako myslis, ze ti pres noc zkatabolizuje kilo svalu? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peet
peetthemaster

|
Zaslal: st květen 06, 2015 7:25 am Předmět: |
|
|
Ty topicy jsou čím dál lepší  Co tě vede k tomu, že se vážíš několikrát denně? _________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
|
| nahoru |
|
 |
honkl
|
Zaslal: st květen 06, 2015 7:49 am Předmět: |
|
|
4 komenty :D 4 kritiky jaký jsem debil.... :D To mně je jasný že 8 hodin je tělo bez výživin..
Ještě jednou... Chtěl bych poradit od někoho který by mně vysvětlil popř co dělat jak správně tzv. čím udělat abych méně hubl. Abych pravdu řekl tak nevím. Jenom jsem se chtěl zeptat zda s tím má někdo zkušenosti tak bych si nechal poradit. Spoléhal jsem na to že by se tu našel někdo kdo přišel na to jak hubnout méně. Vím že se bude hubnout přes večer. To prostě neodvrátím. Ale třeba přišel na to jak méně než obvykle. Nic více..
Zda mně k tomu člověk nemá co poradit tak nemusíš ani psát..
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: st květen 06, 2015 8:00 am Předmět: |
|
|
jde o to, ze v noci nehubnes, ale snizujes vahu a to je dost podstatny rozdil - pres noc vypotis az 1,5l vody (+dalsi ubytky na vaze, ktere nemaji s hubnutim nic spolecneho)...tam hledej svych ztracenych 1,5kg kazde rano :)
|
|
| nahoru |
|
 |
honkl
|
Zaslal: st květen 06, 2015 8:30 am Předmět: |
|
|
| sk napsal: | | jde o to, ze v noci nehubnes, ale snizujes vahu a to je dost podstatny rozdil - pres noc vypotis az 1,5l vody (+dalsi ubytky na vaze, ktere nemaji s hubnutim nic spolecneho)...tam hledej svych ztracenych 1,5kg kazde rano :) |
Aha :) děkuji. a vážím si aspoň tebe.. Jediný normální komentář který mně obohatil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st květen 06, 2015 8:35 am Předmět: |
|
|
Ty kráso, borec se tady zeptá na totální bullshit a ještě je dotčenej, že je za debila.... To mi ho už vážně vyndej _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: st květen 06, 2015 8:38 am Předmět: |
|
|
odedneška spinkam celej den abych byl krasně hubený :D
jinak nediv se, že se na tebe snesl lehkej hate...to je jako kdybys šel na stranky programatoru ptat se kam se zapojuje myš...
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: st květen 06, 2015 10:14 am Předmět: |
|
|
| Study napsal: | Já bych radši ani nespal v tom případě |
jasny kofein/piko/kofein/piko :D na tom nezhubneš
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: st květen 06, 2015 10:38 am Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | Sranda je jak spousta lidí řeší jak zhubnout a další zase jak nabrat Asi by tyhle 2 skupiny měly uspořádat nějaký sraz a vyměnit si zkušenosti... |
To ti nevím, já třeba nabírám už jen pouhým dýcháním, někdo hubne pouhým spánkem. Lidé jsou různé.. blbé a pitomé..
|
|
| nahoru |
|
 |
Olegor
|
Zaslal: po květen 11, 2015 3:12 pm Předmět: |
|
|
Všichni si děláte srandu místo toho, abyste mu poradili...
V tréninkové dny nespi vůbec a netréninkové tak 3-4 hodiny. Tělo totiž začne bourat svaly ve spánku až po 5+ hod., ale to se nevztahuje na den tréninku.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |