Cau lidi, chci se zeptat co delat kdyz se opravdu hodne preklanim u drepu, je to necim zkracenym? Drep mi prakticky vubec nejde vahove nahoru, nebo velmi pomalu, a citim ze se hodne predklanim, tak jsem si to nahral na video a nestacil jsem se divit, hlavu mam prakticky az u kolen, proste moje telo mi nedovoli drzet se rovne ..
Ciwe Moocho nemusíš si tu zakládat virtuální diskutéry kvůli své vlastní propagaci
Né teď vážně jak píše Moocha... dá se stím pracovat. Moje přítelkyně nebyla schopná dát v lednu normální dřep aby se nepřevažovala dopředu... zamakali jsme na mobilitě kyčlí, kotníků a lýtek a už v březnu jezdila bomby
Ciwe Moocho nemusíš si tu zakládat virtuální diskutéry kvůli své vlastní propagaci
Né teď vážně jak píše Moocha... dá se stím pracovat. Moje přítelkyně nebyla schopná dát v lednu normální dřep aby se nepřevažovala dopředu... zamakali jsme na mobilitě kyčlí, kotníků a lýtek a už v březnu jezdila bomby
Kámoška s tím má taky problém, že se hodně předklání dopředu a mezitím, než se zlepší mobilita, jsme našli řešení v předních dřepech, tam ten problém vůbec nemá, takže doporučuju
S předklonem a hloubkou dřepu už taky bojuju dost dlouho. Nejvíc mě na tom štve, že když už se to začne lepšit a mohu pomalu přidávat váhu, tak pak jednou přijdu a už mám problém se do toho dřepu zase dostat a můžu začít od začátku.
Naposled jsem si tam zkusil dát lavičku a snažit se jí dotknout prdelí. Nic jednoduchýho to teda nebylo. Mám hodně dlouhý nohy a činku si pokládám spíš k lopatkám.
ja vim ze se vsude doporucuje si sedat do drepu, ale tohle podle me plati jen u low bar drepu.. u high baru, neboli cinka na trapezach, zacinam spis v kolenech, sice jdou trochu dopredu jenze v jednom bode se zastavi a uz jde dolu jen prdel, pekne rovne
low bar - boky jdou prvni, sedat dozadu, vetsi predklon
high bar - kolena prvni (nebo zaroven s bokama), draha rovna, mensi predklon
mne tohle funguje
kdyztak video
_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
tak ono hodne taky zalezi na postave, jinak u me to byla klasika - nedostatecna pohyblivost v kotniku, to same v kyclich, malo protazeny lytkovy sval, prilis siroky postoj (souvisejici s tema kyclema), snaha si nakladat prilis velke vahy :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru