Zaslal: so leden 02, 2016 1:22 am Předmět: Kdy začít s MMA
Chtěl bych se zeptat kdy začít s MMA abych měl šanci jednou bojovat v UFC.
Je mi cca 10 týdnů 13 a UFC sleduji pravidelně už přes rok :) nejdřív mě bavilo se na to jen dívat ale po chvíli mě napadlo že bych to chtěl zkusit :) když se dívám na UFC insider tak většina bojovníků tam říká že začali okolo 18 let ale je trochu jiná doba. Děkuji za rady :)
Zaslal: so leden 02, 2016 10:44 am Předmět: Re: Kdy začít s MMA
Jakub Gunner napsal:
Chtěl bych se zeptat kdy začít s MMA abych měl šanci jednou bojovat v UFC.
Je mi cca 10 týdnů 13 a UFC sleduji pravidelně už přes rok :) nejdřív mě bavilo se na to jen dívat ale po chvíli mě napadlo že bych to chtěl zkusit :) když se dívám na UFC insider tak většina bojovníků tam říká že začali okolo 18 let ale je trochu jiná doba. Děkuji za rady :)
Včera už bylo pozdě. Začni hned, do UFC se ti s tímhle přístupem dostat nepodaří, ale aspoň si přijdeš na to, že koukat na něco a něco dělat jsou dva velké rozdíly. Ostatní zápasníci měli spoustu zkušeností s jinými bojovými sporty většinou už od mala. Nadcházející generace budou mít zkušenosti tak od 6ti let, takže to, co mohlo stačit doteď už bude málo (pokud tam nebude velký talent a dřina). Z ČR se tam dostali zatím jen 2 lidi (Karlos Vemola, Viktor Pešta) a dlouho se tam neohřáli (a bohužel v případě V. Pešty neohřejí - vzhledem k jeho skill levelu).
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru