|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Voita
|
Zaslal: ne listopad 15, 2015 2:14 pm Předmět: Freimen. split - zařazení více cviků |
|
|
Ahoj,
jedu klasický Freimenův těžko-lehký split. Chci se zeptat, jestli je vhodné/možné si každý trénink přidat třeba jede cvik navíc. Snažím, se jet poctivě, ale někdy mám pocit, že by toho mohlo být víc.
Přidat, nepřidat? Nebo některé dny změnit v pořadí lehce/těžce?
Díky za názory a rady :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Irminsul
|
Zaslal: ne listopad 15, 2015 2:17 pm Předmět: Re: Freimen. split - zařazení více cviků |
|
|
| Voita napsal: | Ahoj,
jedu klasický Freimenův těžko-lehký split. Chci se zeptat, jestli je vhodné/možné si každý trénink přidat třeba jede cvik navíc. Snažím, se jet poctivě, ale někdy mám pocit, že by toho mohlo být víc.
Přidat, nepřidat? Nebo některé dny změnit v pořadí lehce/těžce?
Díky za názory a rady :) |
Ahoj,
už jsi to opravdu cvičil?Tenhle příspěvek napiš až poctivě odcvičís měsíc
Na co se budeš plácat v objemu 2 hodiny v posilovně?Mě to trvalo odcvičit cca něco přes hodinu a to jsem makal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Voita
|
Zaslal: ne listopad 15, 2015 2:25 pm Předmět: |
|
|
cvičil a máš pravdu, taky mi vyhovuje, když se to dá odjet cca za hodinu, jen občas mám pocit, že bych v sobě našel ještě sílu na jeden cvik :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: ne listopad 15, 2015 2:26 pm Předmět: |
|
|
| Voita napsal: | | cvičil a máš pravdu, taky mi vyhovuje, když se to dá odjet cca za hodinu, jen občas mám pocit, že bych v sobě našel ještě sílu na jeden cvik :) |
Asi jsi mladej kus,co má moc energie
|
|
| nahoru |
|
 |
Voita
|
Zaslal: ne listopad 15, 2015 2:31 pm Předmět: |
|
|
jinými slovy, neřešit, nic neupravovat a jet to v origálním znění..??
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: ne listopad 15, 2015 2:36 pm Předmět: |
|
|
| Voita napsal: | | jinými slovy, neřešit, nic neupravovat a jet to v origálním znění..?? |
Ano,mluvil jsem o tom s lukášem (o změně některých cviků) a říkal že je to takhle akorát...Ale 100% by na to měl odpovědět on.
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal96
|
Zaslal: po listopad 16, 2015 7:25 am Předmět: |
|
|
pokud se cítíš na jeden cvik tak si ho dej ne? vyzkoušej to, uvidíš co ti to udělá
|
|
| nahoru |
|
 |
FrantaatnarF
|
Zaslal: čt červenec 21, 2016 10:24 pm Předmět: |
|
|
| Michal96 napsal: | | pokud se cítíš na jeden cvik tak si ho dej ne? vyzkoušej to, uvidíš co ti to udělá |
Freimana jsem jel téměř 2 měsíce opravdu poctivě a taky jsem měl volné dny pocit, jako bych nic nejel..Prostě mi to přijde málo, když to srovnám s fullbody 4x týdně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: čt červenec 21, 2016 11:18 pm Předmět: . |
|
|
Záleží na XY faktorech, což jsme tu diskutovali už roky, např. ono je jedna věc jet tlaky s JČ a tlaky s JČ precizní technikou apod.  Nicméně pokud to jedeš dobře a máš fakt pocit, že ještě zvládneš o jeden cvik více a regenerace je super (nebo tam máš lentilky), tak proč by sis neměl přidat.  Ale za ty roky můžu říct, že od kondičáků po kulturisty v repre tenhle trénink v objemu fakt seděl s individuálně nastavenými váhami opravdu velké části lidí bez nutnosti přidávat další cviky. Měj se.
|
|
| nahoru |
|
 |
FrantaatnarF
|
Zaslal: pá červenec 22, 2016 6:52 am Předmět: Re: . |
|
|
| Freimen napsal: | Záleží na XY faktorech, což jsme tu diskutovali už roky, např. ono je jedna věc jet tlaky s JČ a tlaky s JČ precizní technikou apod. Nicméně pokud to jedeš dobře a máš fakt pocit, že ještě zvládneš o jeden cvik více a regenerace je super (nebo tam máš lentilky), tak proč by sis neměl přidat. Ale za ty roky můžu říct, že od kondičáků po kulturisty v repre tenhle trénink v objemu fakt seděl s individuálně nastavenými váhami opravdu velké části lidí bez nutnosti přidávat další cviky. Měj se. |
Jedu jen na proteinu a vitaminech, každopádně mám hodně spánku a dobrou stravu. Ten trénink je dobrej, vyhovoval mi a i proměna vypadá dobře, jen jsem to čekal o něco namáhávajší, jsi ale borec, viz tvoje stránky a práce :P
|
|
| nahoru |
|
 |
JogyNo
|
Zaslal: pá červenec 22, 2016 11:54 am Předmět: |
|
|
Len pridám, že ukazovateľom kvalitného a dobre odcvičeného tréningu nie je to, že vždy z posilky odchádzaš ako frajeri z YouTube po "leg day"...
každopádne, ako bolo povedané vyššie, vyskúšaj a uvidíš, počúvaj svoje telo, je najlepším radcom. _________________ Soak your nuts!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|