Trénink 3x týdně

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Trénink 3x týdně  Úvodní stránka -> Trénink -> Trénink 3x týdně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
lukaslum

PříspěvekZaslal: čt leden 26, 2017 4:47 pm    Předmět: Trénink 3x týdně Odpovědět s citátem

Zdar, chci se podělit o a poradit s mým tréninkem, je mi za 2 měsíce 17 let a cvičit začínám pravidelně až teď, jinak od 15 jsem chodil do posilovny nepravidelně a dále cvičil doma. Hrál jsem 5 let předtím hokej minulí rok jsem skončil a 5 měsícu dělal thajský box 2x týdně a k tomu 1-2x týdně chodil do fitka. Ovšem fitko mě okouzlilo více a tak se začínám věnovat pouze cvičení. Muj trenink je středa,pátek,neděle.

Středa-Ramena,Prsa,Triceps
Ramena: Rozpažování v předklonu, tlaky s jednoručkami v sedě, rozpažování ve stoje
Prsa: Tlaky na šikmé lavici hlavou nahoru s jednoručkami, benchpress,stahování horní kladky,pullover
Triceps: tricepsový zdvih s EZ činkou
stahování kladky

Pátek: Záda,Biceps
Záda: shyby podhmatem,shyby nadhmatem, přítahy velké činky, přítahy jednoručky, mrtvý tah,veslování
Biceps: Bicepsový zdvih s jednoručkami, kladivový zdvih,bicepsovy zdvih s jednoruckami o zapřený o koleno

Neděle: Nohy,lýtka
Nohy: Dřepy,legpress,výpady,zakopávání, předkopávání (výjmečně)
Lýtka: výpony ve stoje

Děkuji za připomínky k treninku, série jedu většinou 3, u zakladních cviků 4-5. Počet opakování 10 a v zakladnich cvicích pyramidu nahoru se snižováním opakování. Trenoval jsem 2x tydně box a 3x posilka ale bylo toho hodně a moje rozhodnutí padlo na posilovnu, za měsíc bych chtěl trenink zvednout na 4x týdně. Děkuji za názory
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sander

PříspěvekZaslal: so březen 18, 2017 4:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

partiu častejšie ako raz v týždni, ak chces split tak by som šiel -
vrsok
spodok
volno
vršok
spodok
volno
volno

alebo fullbody a to idem momenálne - trening + 2dni volno + trening +2 dni volno.....

drep -5s 10-15op.
hrazda - 5s-10-15op.
bench - 5s-8-12op.
+doplnkove cviky-biceps+triceps........všetko 3s-8-12op

volno
volno

hackendrep -5s 10-15op.
mrtvola alebo priťahy - 5s-10-15op.
bradlá- 5s-10-15op.
+doplnkove cviky-biceps+triceps........všetko 3s-8-12op

volno
volno

fullbody sa ide poväčšine deň trening +deň volno , ale ak si natural, beš mať problem s regeneraciou
Tom3

PříspěvekZaslal: so březen 18, 2017 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

https://forum.ronnie.cz/zacatecnici-f20.html

Rychle na stránku:

Přejdi na: