Zdar, chci se podělit o a poradit s mým tréninkem, je mi za 2 měsíce 17 let a cvičit začínám pravidelně až teď, jinak od 15 jsem chodil do posilovny nepravidelně a dále cvičil doma. Hrál jsem 5 let předtím hokej minulí rok jsem skončil a 5 měsícu dělal thajský box 2x týdně a k tomu 1-2x týdně chodil do fitka. Ovšem fitko mě okouzlilo více a tak se začínám věnovat pouze cvičení. Muj trenink je středa,pátek,neděle.
Středa-Ramena,Prsa,Triceps
Ramena: Rozpažování v předklonu, tlaky s jednoručkami v sedě, rozpažování ve stoje
Prsa: Tlaky na šikmé lavici hlavou nahoru s jednoručkami, benchpress,stahování horní kladky,pullover
Triceps: tricepsový zdvih s EZ činkou
stahování kladky
Pátek: Záda,Biceps
Záda: shyby podhmatem,shyby nadhmatem, přítahy velké
činky, přítahy
jednoručky, mrtvý tah,veslování
Biceps: Bicepsový zdvih s jednoručkami, kladivový zdvih,bicepsovy zdvih s jednoruckami o zapřený o koleno
Neděle: Nohy,lýtka
Nohy: Dřepy,legpress,výpady,zakopávání, předkopávání (výjmečně)
Lýtka: výpony ve stoje
Děkuji za připomínky k treninku, série jedu většinou 3, u zakladních cviků 4-5. Počet opakování 10 a v zakladnich cvicích pyramidu nahoru se snižováním opakování. Trenoval jsem 2x tydně box a 3x posilka ale bylo toho hodně a moje rozhodnutí padlo na posilovnu, za měsíc bych chtěl trenink zvednout na 4x týdně. Děkuji za názory