Běh - bolest v boku

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Běh - bolest v boku  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Běh - bolest v boku
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ondra89

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2018 5:18 pm    Předmět: Běh - bolest v boku Odpovědět s citátem

Zdar, jen by mě zajímalo, co způsobuje u běhu bolest v boku xD ? Nedávno jsem začal běhat a dávám si cca 30 minut rychlejším tempem a většinou tak okolo 20-25 minuty mě začne brutálně píchat v boku a sice to doběhám do těch 30 min, ale bolest brutální. S dechem jsem v pohodě i když to začne bolet, tak nejsem na mrtvici, ale cítím že s dechem bych běhal klidně dál, ale ta bolest v pravém boku mi to sere. Nevíte jestli to časem přejde, nebo čím to ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Grimley

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2018 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pravdepodobne moc rychly tempo... (jaky mas?) ... s tim souvisi spatny dejchani :) zpomal a ono to casem bude jen lepsi a lepsi
Ondra89

PříspěvekZaslal: ne září 16, 2018 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Pravdepodobne moc rychly tempo... (jaky mas?) ... s tim souvisi spatny dejchani :) zpomal a ono to casem bude jen lepsi a lepsi

Neměřím , takže netuším, ale dost rychlé, abych byl za tu půlhodinu slušně vyběhaný :D , dříve jsem běhal 1 hodinu pomalým poklusem, tam to bylo v poho, ale trvalo to dlouho a nuda, na druhou stranu chodít večer běhat HIIT taky nechci, takže jsem to omezil rychlé tempo - 30 min
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: