Izolovane cviky-su vobec beznemu cvicencovi k niecomu???

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Izolovane cviky-su vobec beznemu cvicencovi k niecomu???  Úvodní stránka -> Trénink -> Izolovane cviky-su vobec beznemu cvicencovi k niecomu???
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Pouzivate izolovane cviky???
Ano
45%
 45%  [ 27 ]
Nie
18%
 18%  [ 11 ]
v malom množstve
36%
 36%  [ 22 ]
Celkem hlasů : 60

Autor Zpráva
BIG Lebowski

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 5:26 pm    Předmět: Izolovane cviky-su vobec beznemu cvicencovi k niecomu??? Odpovědět s citátem

zaujimal by ma velmi vas nazor na tuto temu..vela beznych ludi v posilovniach vidam jazdit rozne izolovane blbosti,jednorucky o koleno,tricepsy s lanom,pekdeky a pod....len ma zajima ci to ma vobec zmysel???podla mna teda vobec nie pokial sa nechystas na sutaz a nedoladujes ,,detaili,, ci co sa tym robi ....teda podla mna teda je lepsie energiu na rozne izolovane cviky vyuzit aj lepsie a mat lepsie vysledky..teda zajima ma vas nazor,vyjadrite sa aj vy skusenejsi (cizopasnik a pod.)...je taky zauzivany trend v posilovniach cvicit mnozstvo izolovanych cvikov,co je podla mna blbost..oni nezmenia tvar svalu ani nic podobne to je snad jasne...

samozrejme narazam na normalnych nesutaziacich cvciencov bez chemickej podpory

otazka je teda jasna:ma to zmysel a treba ich zaradovat? (podla mna teda moc ne)
a otazka dalsia: pouzivate izolovane cviky?

teda mozte rozoberat,uvitam rozne nazory
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MikeJ Mezomorf

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to co je za otazka?
ja ich pouzivam a beriem ako samozrejmost. najlepsia je kombinacia tj. zakladne, kombinovane, izolovane. to samozrejme vravim len z vlastnej skusenosti.

Naposledy upravil MikeJ Mezomorf dne st březen 04, 2009 5:31 pm, celkově upraveno 1 krát
BIG Lebowski

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

normalne ma to zajima proste ci ich pouzivate a ci maju podla vas vobec nejaky vyznam
BIG Lebowski

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MikeJ Mezomorf napsal:
to co je za otazka?
ja ich pouzivam a beriem ako samozrejmost. najlepsia je kombinacia tj. zakladne, kombinovane, izolovane. to samozrejme vravim len z vlastnej skusenosti.

ale odvovodni z akeho dovodu ich pouzivas a aky to ma zmysel???

ja ich pouzivat velmi obmedzene,iba tak rozpazky a predkopavanie (obcas),iba tieto dva cviky na sebe pozorujem ze maju ako taky vyznam,napr trenovat izolovane biceps som kedysi dlhsiu dobu trenoval,a nedalo mi to absolutne vobec nic...
Mik.cz

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 5:38 pm    Předmět: Re: Izolovane cviky-su vobec beznemu cvicencovi k niecomu??? Odpovědět s citátem

BIG Lebowski napsal:
zaujimal by ma velmi vas nazor na tuto temu..vela beznych ludi v posilovniach vidam jazdit rozne izolovane blbosti,jednorucky o koleno,tricepsy s lanom,pekdeky a pod....len ma zajima ci to ma vobec zmysel???podla mna teda vobec nie pokial sa nechystas na sutaz a nedoladujes ,, detaili,, ci co sa tym robi ....teda podla mna teda je lepsie energiu na rozne izolovane cviky vyuzit aj lepsie a mat lepsie vysledky..teda zajima ma vas nazor,vyjadrite sa aj vy skusenejsi (cizopasnik a pod.)...je taky zauzivany trend v posilovniach cvicit mnozstvo izolovanych cvikov,co je podla mna blbost..oni nezmenia tvar svalu ani nic podobne to je snad jasne...

samozrejme narazam na normalnych nesutaziacich cvciencov bez chemickej podpory

otazka je teda jasna:ma to zmysel a treba ich zaradovat? (podla mna teda moc ne)
a otazka dalsia: pouzivate izolovane cviky?

teda mozte rozoberat,uvitam rozne nazory

ano smysl to ma a pouzivam je.
Mik.cz

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BIG Lebowski napsal:
MikeJ Mezomorf napsal:
to co je za otazka?

ale odvovodni z akeho dovodu ich pouzivas a aky to ma zmysel???

ja ich pouzivat velmi obmedzene,iba tak rozpazky a predkopavanie (obcas),iba tieto dva cviky na sebe pozorujem ze maju ako taky vyznam,napr trenovat izolovane biceps som kedysi dlhsiu dobu trenoval,a nedalo mi to absolutne vobec nic...

a cos chtel mit ruku 50cm?
a co ti dava predkovani a rozpazky??
MikeJ Mezomorf

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

suhlasim s mikem
viac to netreba riesit
BIG Lebowski

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no rozpazky mi napr. pomohli po dolhej dobe stagnacie ked som iba benchoval...ale take izolovane cviky na biceps,som si vobec nevsimol nejaku zmenu...

ale mik,v com to ma zmysel podla teba???
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BIG Lebowski napsal:

ja ich pouzivat velmi obmedzene,iba tak rozpazky a predkopavanie (obcas),iba tieto dva cviky na sebe pozorujem ze maju ako taky vyznam,napr trenovat izolovane biceps som kedysi dlhsiu dobu trenoval,a nedalo mi to absolutne vobec nic ...

asi si to nerobil spravne...ked ti to nedalo vobec nic...
Casto vidim chalanov v posilke, ktorí si na zhyb vc nalozia 60kg, ale zhybom sa to nazvat neda...krutia sa pri tom ako zizaly a najviac im zaberaju nohy...
Cela tato anketa je o riti.
Mik.cz

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BIG Lebowski napsal:
no rozpazky mi napr. pomohli po dolhej dobe stagnacie ked som iba benchoval...ale take izolovane cviky na biceps,som si vobec nevsimol nejaku zmenu...

ale mik,v com to ma zmysel podla teba???

kdyz zacnes tezkym zakladnim cvikem ne vzdy mas jeste silu jit na dalsi tomu podobny cvik, v tu dobu je idealni izolovany cvik. miuzes to pouzivat i primo naopak jako castecny predvycerpani svalu..a nebo jen na zaverecny protazeni a napumpovani..
myslim ze pro lidi co zrovna netouzi mit moc svalu a nebo jsou lini je izolovanej cvik to nej..
a proc myslis ze prave ten izolovanej cvik na bicak by ti nemohl pomoci stejne jako ty rozpazky? hlavne na bicak muzes jet milion izolovanych cviku, protoze tech druhu je moc takze si jen vybrat ten pro tebe nej..a taky asi bude rozdil mezi stehnem a bicakem
BIG Lebowski

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ok tak ja teda skusim par tych izolovanych navyse zaradit
Mira_kl

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mik.cz napsal:

myslim ze pro lidi co zrovna netouzi mit moc svalu a nebo jsou lini je izolovanej cvik to nej..
Izolovany cviky jsou pro lenochy
BTW to je pekny: netouzi mit moc svalu. To je jak kdyby svaly rostly jak houby po desti
Drago

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Boze to je zas trend tedka....kazdej jede fullbody a zakladni cviky..
Jenze tohle je princip powerlifteru, kterym jde jen o to zvedat v tech trech zakladnich cvikach co nejvetsi vahy.
Kdo chce hezky svaly musi zarazovat i izolovanejsi cviky. Ale tim myslim jednorucky, par variaci kladek...zas ne nejaky extremy cviky zensky.

Lifteri treba az na vyjimky nemaji moc hezky kozy, pripadne nemaji skoro zadny na to jaky benchuji vahy.
Navic spousta lifteru co znam tak s chuti zarazuje rozpazky na ramena, JC i kladku na biceps apod.

Hlavne nejde se cely roky tahat s drepama, mrtvolama apod, kazdy se uz takhle dojebal. Rozmanitos je klic i ve cviceni. Cyklovat lehky a tezky vahy, stridat cviky, menit cely pojeti treninku-objem, intenzita..
Ale kostra treninku se porad musi skladat z tlaku, tahu a drepu s velkou cinkou.
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano...rozmanitost!Stridani cviku,opakovani atd.....souhlas
Freimen

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2009 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mira_kl napsal:
Mik.cz napsal:

Izolovany cviky jsou pro lenochy
BTW to je pekny: netouzi mit moc svalu. To je jak kdyby svaly rostly jak houby po desti
už jsi byl někdy v posilovně a nebo pouze u pročítání MaF tréniješ s 2kilovou jednoručkou doma na posteli?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Izolovane cviky-su vobec beznemu cvicencovi k niecomu??? Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: