|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MilanaliM

|
Zaslal: ne listopad 24, 2013 8:53 pm Předmět: |
|
|
| kenyxxx1 napsal: | | Jinak bych chtěl tu kukuřičnou kaši co mají v USA ale u nás nikde není. |
jj ta mi chutnala, ale v Čechách jsem našel i Českou kašičku na kukuřičné bázi a jsem na ni dost závislej :) ...dávám si 100g (8 odměrek) rozmíchanou v mléce k snídani a 50g rozmichaných ve vodě hodinu před tréninkem , ale Ronnie.cz ji neprodává ... je v kakaové a medové příchuti (...je instantní zdravá výživa na bázi kukuřice - 3000g kýbl za 500-550 Kč
nevím jestli můžu napsat její název, aby mi to pak nesmázli jako reklamu, když to tady neprodávají
Naposledy upravil MilanaliM dne po listopad 25, 2013 8:19 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jachym
|
Zaslal: po listopad 25, 2013 5:17 am Předmět: |
|
|
dáváte si normálně syrový bílky? mam furt z tohodle trochu strach, myslim syrový vajca obecně : (
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: po listopad 25, 2013 5:18 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanaliM

|
Zaslal: po listopad 25, 2013 8:19 am Předmět: |
|
|
kašičku na kukuřičné bázi Pelupa
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: ne leden 26, 2014 8:58 pm Předmět: |
|
|
Narazil jsem v Kaufu na jáhlové, rýžové a hrachové. Jak je podle Vás nejlepší je upravit? Zálévám je vařící vodou/výjimečně mlékem, přidám odměrku proteinu, ale přijde mi, že to není úplně ono, jako u klasických ovesných... _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: ne leden 26, 2014 9:03 pm Předmět: |
|
|
Jojo jáhlový a rýžový jsou výborný na placku: 3 vejce, jáhly/rýžový vločky, protein, kakao, nějaký ovoce do toho. Pohankový jsou pro mě pasé nadýmají mě a nechutnají mi.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne leden 26, 2014 9:31 pm Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | | Jojo jáhlový a rýžový jsou výborný na placku: 3 vejce, jáhly/rýžový vločky, protein, kakao, nějaký ovoce do toho. Pohankový jsou pro mě pasé nadýmají mě a nechutnají mi. |
1. Jahlove hento, jahlove tamto, jahlova kasa, jahlova placka, uz ma s tym series, musel som si vygooglit co to jahla (e) vlastne je*a17* ..podla obrazku typujem "pšeno"
2. Ako robis tu placku? Zmiesas vsetko to, co si napisal, drbnes to na panvicu (bez oleja a tak?) a vsjo? _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: ne leden 26, 2014 10:06 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | shooter napsal: | | Jojo jáhlový a rýžový jsou výborný na placku: 3 vejce, jáhly/rýžový vločky, protein, kakao, nějaký ovoce do toho. Pohankový jsou pro mě pasé nadýmají mě a nechutnají mi. |
1. Jahlove hento, jahlove tamto, jahlova kasa, jahlova placka, uz ma s tym series, musel som si vygooglit co to jahla (e) vlastne je*a17* ..podla obrazku typujem "pšeno"
2. Ako robis tu placku? Zmiesas vsetko to, co si napisal, drbnes to na panvicu (bez oleja a tak?) a vsjo? |
Jáhly jsou potravinářská surovina, která je vyráběna loupáním prosa. Takže žádný "pšeno". Jojo placku robím tak, že to hodím všechno do misky a rozmixuju hodím na pánev z každé strany cca 5 minut a je hotovo. Luxusní teplá snídaně
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po leden 27, 2014 9:23 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: po leden 27, 2014 9:33 am Předmět: |
|
|
Dá se i v troubě na pečícím papíře.
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: po leden 27, 2014 10:16 am Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | | AHOLA napsal: | | shooter napsal: | | Jojo jáhlový a rýžový jsou výborný na placku: 3 vejce, jáhly/rýžový vločky, protein, kakao, nějaký ovoce do toho. Pohankový jsou pro mě pasé nadýmají mě a nechutnají mi. |
2. Ako robis tu placku? Zmiesas vsetko to, co si napisal, drbnes to na panvicu (bez oleja a tak?) a vsjo? |
Jáhly jsou potravinářská surovina, která je vyráběna loupáním prosa. Takže žádný "pšeno". |
| citace: | Slovo jáhla je praslovanské, nejasného původu. Přídavné jméno se užívá jáhlový i jahelný.
V řadě slovanských jazyků se pro jáhly používá výraz pšeno (slovensky, rusky), ale např. polsky to jsou jagły. Většina jazyků výraz jáhly nemá, používá se prostě proso nebo upřesňující loupané proso, prosná semena apod. | Zdroj wikipedie
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: po leden 27, 2014 10:18 am Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | citace: | | Jáhly jsou potravinářská surovina, která je vyráběna loupáním prosa. Takže žádný "pšeno". |
| citace: | | Najviac konzumovaný produkt vyrobený z prosa je pšeno. Získava sa odstránením plevy zo zrna prosa. |
Ja mam pocit, ze to pseno je......pseno vyzera takto:
Tu placku skusim, akurat ja tu budem musiet urbit asi na oleji alebo ako ,
kedze mi odchadza teflonka a lahko sa na nej vsetko prichyti...Teda kym si nekupim nejaku novu dobru panvicu. Diky za tip, mam doma balenie ryzovych vlociek a nejak neviem co s nimi. |
Jo aha. Omlouvám se. Používá se název pšeno, ale není to pšenice aby jsme si rozuměli
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po leden 27, 2014 11:57 am Předmět: |
|
|
Jj, vsjo jasno :) _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
onehandpullup
|
Zaslal: po leden 27, 2014 8:24 pm Předmět: vlocky z Lidlu |
|
|
Asi budu muset zajit do Lidlu, kdyz vidim, jak tu ty vlocky vsichni chvali. A dik za tip!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|