Vločky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Vločky  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Vločky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MilanaliM

PříspěvekZaslal: ne listopad 24, 2013 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kenyxxx1 napsal:
Jinak bych chtěl tu kukuřičnou kaši co mají v USA ale u nás nikde není.

jj ta mi chutnala, ale v Čechách jsem našel i Českou kašičku na kukuřičné bázi a jsem na ni dost závislej :) ...dávám si 100g (8 odměrek) rozmíchanou v mléce k snídani a 50g rozmichaných ve vodě hodinu před tréninkem , ale Ronnie.cz ji neprodává ... je v kakaové a medové příchuti (...je instantní zdravá výživa na bázi kukuřice - 3000g kýbl za 500-550 Kč

nevím jestli můžu napsat její název, aby mi to pak nesmázli jako reklamu, když to tady neprodávají

Naposledy upravil MilanaliM dne po listopad 25, 2013 8:19 am, celkově upraveno 2 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
jachym

PříspěvekZaslal: po listopad 25, 2013 5:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dáváte si normálně syrový bílky? mam furt z tohodle trochu strach, myslim syrový vajca obecně : (
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spam

PříspěvekZaslal: po listopad 25, 2013 5:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jachym napsal:
dáváte si normálně syrový bílky? mam furt z tohodle trochu strach, myslim syrový vajca obecně : (

https://forum.ronnie.cz/viewtopic.php?t=33264&highlight=syrova
MilanaliM

PříspěvekZaslal: po listopad 25, 2013 8:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kašičku na kukuřičné bázi Pelupa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: ne leden 26, 2014 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Narazil jsem v Kaufu na jáhlové, rýžové a hrachové. Jak je podle Vás nejlepší je upravit? Zálévám je vařící vodou/výjimečně mlékem, přidám odměrku proteinu, ale přijde mi, že to není úplně ono, jako u klasických ovesných...
shooter

PříspěvekZaslal: ne leden 26, 2014 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jojo jáhlový a rýžový jsou výborný na placku: 3 vejce, jáhly/rýžový vločky, protein, kakao, nějaký ovoce do toho. Pohankový jsou pro mě pasé nadýmají mě a nechutnají mi.

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne leden 26, 2014 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

shooter napsal:
Jojo jáhlový a rýžový jsou výborný na placku: 3 vejce, jáhly/rýžový vločky, protein, kakao, nějaký ovoce do toho. Pohankový jsou pro mě pasé nadýmají mě a nechutnají mi.

1. Jahlove hento, jahlove tamto, jahlova kasa, jahlova placka, uz ma s tym series, musel som si vygooglit co to jahla (e) vlastne je*a17* ..podla obrazku typujem "pšeno"
2. Ako robis tu placku? Zmiesas vsetko to, co si napisal, drbnes to na panvicu (bez oleja a tak?) a vsjo?
shooter

PříspěvekZaslal: ne leden 26, 2014 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
shooter napsal:

1. Jahlove hento, jahlove tamto, jahlova kasa, jahlova placka, uz ma s tym series, musel som si vygooglit co to jahla (e) vlastne je*a17* ..podla obrazku typujem "pšeno"
2. Ako robis tu placku? Zmiesas vsetko to, co si napisal, drbnes to na panvicu (bez oleja a tak?) a vsjo?

Jáhly jsou potravinářská surovina, která je vyráběna loupáním prosa. Takže žádný "pšeno". Jojo placku robím tak, že to hodím všechno do misky a rozmixuju hodím na pánev z každé strany cca 5 minut a je hotovo. Luxusní teplá snídaně

AHOLA

PříspěvekZaslal: po leden 27, 2014 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Jáhly jsou potravinářská surovina, která je vyráběna loupáním prosa. Takže žádný "pšeno".

citace:
Najviac konzumovaný produkt vyrobený z prosa je pšeno. Získava sa odstránením plevy zo zrna prosa.

Ja mam pocit, ze to pseno je......pseno vyzera takto:

Tu placku skusim, akurat ja tu budem musiet urbit asi na oleji alebo ako ,
kedze mi odchadza teflonka a lahko sa na nej vsetko prichyti...Teda kym si nekupim nejaku novu dobru panvicu. Diky za tip, mam doma balenie ryzovych vlociek a nejak neviem co s nimi.
Chadzi

PříspěvekZaslal: po leden 27, 2014 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dá se i v troubě na pečícím papíře.
kid

PříspěvekZaslal: po leden 27, 2014 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

shooter napsal:
AHOLA napsal:
shooter napsal:

Jáhly jsou potravinářská surovina, která je vyráběna loupáním prosa. Takže žádný "pšeno".

citace:
Slovo jáhla je praslovanské, nejasného původu. Přídavné jméno se užívá jáhlový i jahelný.
V řadě slovanských jazyků se pro jáhly používá výraz pšeno (slovensky, rusky), ale např. polsky to jsou jagły. Většina jazyků výraz jáhly nemá, používá se prostě proso nebo upřesňující loupané proso, prosná semena apod.
Zdroj wikipedie
shooter

PříspěvekZaslal: po leden 27, 2014 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
citace:

citace:
Najviac konzumovaný produkt vyrobený z prosa je pšeno. Získava sa odstránením plevy zo zrna prosa.

Ja mam pocit, ze to pseno je......pseno vyzera takto:

Tu placku skusim, akurat ja tu budem musiet urbit asi na oleji alebo ako ,
kedze mi odchadza teflonka a lahko sa na nej vsetko prichyti...Teda kym si nekupim nejaku novu dobru panvicu. Diky za tip, mam doma balenie ryzovych vlociek a nejak neviem co s nimi.

Jo aha. Omlouvám se. Používá se název pšeno, ale není to pšenice aby jsme si rozuměli

AHOLA

PříspěvekZaslal: po leden 27, 2014 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jj, vsjo jasno :)
Grimley

PříspěvekZaslal: po leden 27, 2014 1:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jsem myslel že Ahola říká slangově pšeno (jako pšenice) a pak tady dá obrázek se sáčkem plným pšena neuvěřitelný
onehandpullup

PříspěvekZaslal: po leden 27, 2014 8:24 pm    Předmět: vlocky z Lidlu Odpovědět s citátem

Asi budu muset zajit do Lidlu, kdyz vidim, jak tu ty vlocky vsichni chvali. A dik za tip!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Vločky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: