Vnitřní stehna/adductors

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Vnitřní stehna/adductors  Úvodní stránka -> Trénink -> Vnitřní stehna/adductors
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
RomanZeus

PříspěvekZaslal: út leden 02, 2024 4:12 pm    Předmět: Vnitřní stehna/adductors Odpovědět s citátem

Čau, zase problém. Stroj "good girl machine" kde dáváš nohy k sobě, dorazil jsem na maximální kladku a váha víc dát nejde. Přemýšlím jaké tu máte zkušenosti s trénováním adduktorů a co vám na něj funguje.
Široké dřepy jsem moc necítil v tom svalu.
Dík
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: út leden 02, 2024 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nikdy mi nič nefungovalo lepšie ako sumo ťahy a ťažké drepy.

Výsledkom sú nohavice, ktoré mi vydržia tak dva mesiace, než ich beznádejne predriem práve vnútornými stehnami

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
caukymnauky

PříspěvekZaslal: čt leden 04, 2024 4:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Necvic to na tech strojich, udelas si akorat dysbalance v oblasti kycli - ten izolovany pohyb je velmi neprirozeny, misto toho cvic cviky, kde se adduktory prirozene koaktivuji s jinymi svalovymi skupinami podle prirozenych vzorcu lidskych pohybu.

Jinak uz jsem zazil par lidi, co se chlubili, ze daji "maximalni vahu" na kundostroje - vetsinou to byli lidi, co ani vlastne necvicili, ale byli radi, ze se muzou aspon necim "pochlubit".
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt leden 04, 2024 10:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

caukymnauky napsal:
Necvic to na tech strojich, udelas si akorat dysbalance v oblasti kycli - ten izolovany pohyb je velmi neprirozeny, misto toho cvic cviky, kde se adduktory prirozene koaktivuji s jinymi svalovymi skupinami podle prirozenych vzorcu lidskych pohybu.

Jinak uz jsem zazil par lidi, co se chlubili, ze daji "maximalni vahu" na kundostroje - vetsinou to byli lidi, co ani vlastne necvicili, ale byli radi, ze se muzou aspon necim "pochlubit".

Tohle nepiš, budes za hatera a neprejicnika

Rychle na stránku:

Přejdi na: