|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Koho budete v červnu volit? |
| ODS |
|
49% |
[ 144 ] |
| CSSD |
|
14% |
[ 41 ] |
| KDU-CSL |
|
2% |
[ 6 ] |
| KSCM |
|
3% |
[ 11 ] |
| US-DEU |
|
0% |
[ 1 ] |
| Strana zelených |
|
13% |
[ 38 ] |
| Jiná strana |
|
5% |
[ 17 ] |
| K volbám nejdu |
|
11% |
[ 33 ] |
|
| Celkem hlasů : 291 |
|
| Autor |
Zpráva |
Freimen

|
Zaslal: ne leden 22, 2006 1:26 pm Předmět: |
|
|
| Alexej napsal: | | tomass_01 napsal: | | Prinz Eugen napsal: | | Dickinson--- napsal: | Já jsem na volení rezignoval,už několik let na to kašlu,nějak mě vždycky přepadá skepse že je to stejně jedno kteří zloději tomu budou šéfovat.Každopádně by asi měli dostat možnost ODS,víc už se nic posrat nedá tak třeba nás mile překvapí. |
diky lidem jako ses ty stoupaji v nasem pomernem systemu procenta komunistum.. zamysli se a jdi k volbam ! kecy ze to je jedno bla bla bla bla... neni to jedno.. cssd poslala stat uz do uplne pice.. a pokud se ti zdaji zmrdi jako jandak paroubek rath a jini bezohledni oportunisti co se to ani nesnazi skryvat ok tak... tady ten socanskej soudruhismus uz by mel jit do pici |
přesně. kecat umí každej, ale volit už tolik lidí nejde. znicčit
paroubka |
At zije Mirecek Topolanku.. S tak inteligentnim premierem nas ceka zarna budoucnost.. |
a s lidmi jako jseš ty,kteří o vysokém školství pronesli to,co pronesli,spějeme do úplné prdele...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Logan

|
Zaslal: ne leden 22, 2006 1:32 pm Předmět: |
|
|
Freimen is right .. aspoň nepadá slovně prezidenta, který je profesorem ekonomie, jako pan Paroubek, který je leštič kabinetních klik Alexeji ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Alexej

|
Zaslal: ne leden 22, 2006 1:36 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Alexej napsal: | | tomass_01 napsal: | | Prinz Eugen napsal: | | Dickinson--- napsal: | Já jsem na volení rezignoval,už několik let na to kašlu,nějak mě vždycky přepadá skepse že je to stejně jedno kteří zloději tomu budou šéfovat.Každopádně by asi měli dostat možnost ODS,víc už se nic posrat nedá tak třeba nás mile překvapí. |
diky lidem jako ses ty stoupaji v nasem pomernem systemu procenta komunistum.. zamysli se a jdi k volbam ! kecy ze to je jedno bla bla bla bla... neni to jedno.. cssd poslala stat uz do uplne pice.. a pokud se ti zdaji zmrdi jako jandak paroubek rath a jini bezohledni oportunisti co se to ani nesnazi skryvat ok tak... tady ten socanskej soudruhismus uz by mel jit do pici |
paroubka |
At zije Mirecek Topolanku.. S tak inteligentnim premierem nas ceka zarna budoucnost.. |
a s lidmi jako jseš ty,kteří o vysokém školství pronesli to,co pronesli,spějeme do úplné prdele... |
Do prdele si smeruj sam. Ja mam trosku jiny plany...
A btw: to neni jen muj nazor....
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne leden 22, 2006 1:38 pm Předmět: |
|
|
| Alexej napsal: | | Freimen napsal: | | Alexej napsal: | | tomass_01 napsal: | | Prinz Eugen napsal: | | Dickinson--- napsal: | Já jsem na volení rezignoval,už několik let na to kašlu,nějak mě vždycky přepadá skepse že je to stejně jedno kteří zloději tomu budou šéfovat.Každopádně by asi měli dostat možnost ODS,víc už se nic posrat nedá tak třeba nás mile překvapí. |
paroubka |
a s lidmi jako jseš ty,kteří o vysokém školství pronesli to,co pronesli,spějeme do úplné prdele... |
A btw: to neni jen muj nazor.... |
A čí ještě ty blbče?Půlky třídy od tebe z VUT?
|
|
| nahoru |
|
 |
Alexej

|
Zaslal: ne leden 22, 2006 1:38 pm Předmět: |
|
|
| Logan napsal: | | Freimen is right .. aspoň nepadá slovně prezidenta, který je profesorem ekonomie, jako pan Paroubek, který je leštič kabinetních klik Alexeji .. |
To mas pravdu.Ale zase si musis uvedomit,ze Klaus je cestnym clenem ODS a zakladatel tehle strany... Takze je jasne,ze si budou s Mirkem zobat z ruky...
|
|
| nahoru |
|
 |
Alexej

|
Zaslal: ne leden 22, 2006 1:40 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Alexej napsal: | | Freimen napsal: | | Alexej napsal: | | tomass_01 napsal: | | Prinz Eugen napsal: | | Dickinson--- napsal: | Já jsem na volení rezignoval,už několik let na to kašlu,nějak mě vždycky přepadá skepse že je to stejně jedno kteří zloději tomu budou šéfovat.Každopádně by asi měli dostat možnost ODS,víc už se nic posrat nedá tak třeba nás mile překvapí. |
paroubka |
A čí ještě ty blbče?Půlky třídy od tebe z VUT? |
Kdyz to rekne i ucitel,ktery uci na gymnziu a sam ma vystudovanou pajdu... blbce ? ..... znas jeste jiny slova?
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne leden 22, 2006 1:44 pm Předmět: |
|
|
| Alexej napsal: | | Freimen napsal: | | Alexej napsal: | | Freimen napsal: | | Alexej napsal: | | tomass_01 napsal: | | Prinz Eugen napsal: | | Dickinson--- napsal: | Já jsem na volení rezignoval,už několik let na to kašlu,nějak mě vždycky přepadá skepse že je to stejně jedno kteří zloději tomu budou šéfovat.Každopádně by asi měli dostat možnost ODS,víc už se nic posrat nedá tak třeba nás mile překvapí. |
paroubka |
Kdyz to rekne i ucitel,ktery uci na gymnziu a sam ma vystudovanou pajdu... blbce ? ..... znas jeste jiny slova? |
A znáš i ty vůbec svůj názor?On tě ten učitel šukal,že tě tak ovlivnil...
Ten uřitel má pajdu,tys řekl,že pajda, ekonomka a práva podle tebe nejsou vš,ale technika...
Jsi ubohý
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne leden 22, 2006 1:44 pm Předmět: |
|
|
| Alexej napsal: | | Freimen napsal: | | Alexej napsal: | | Freimen napsal: | | Alexej napsal: | | tomass_01 napsal: | | Prinz Eugen napsal: | | Dickinson--- napsal: | Já jsem na volení rezignoval,už několik let na to kašlu,nějak mě vždycky přepadá skepse že je to stejně jedno kteří zloději tomu budou šéfovat.Každopádně by asi měli dostat možnost ODS,víc už se nic posrat nedá tak třeba nás mile překvapí. |
paroubka |
Kdyz to rekne i ucitel,ktery uci na gymnziu a sam ma vystudovanou pajdu... blbce ? ..... znas jeste jiny slova? |
Ten uřitel má pajdu,tys řekl,že pajda, ekonomka a práva podle tebe nejsou vš,ale technika...
Jsi ubohý
|
|
| nahoru |
|
 |
Alexej

|
Zaslal: ne leden 22, 2006 1:50 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Alexej napsal: | | Freimen napsal: | | Alexej napsal: | | Freimen napsal: | | Alexej napsal: | | tomass_01 napsal: | | Prinz Eugen napsal: | | Dickinson--- napsal: | Já jsem na volení rezignoval,už několik let na to kašlu,nějak mě vždycky přepadá skepse že je to stejně jedno kteří zloději tomu budou šéfovat.Každopádně by asi měli dostat možnost ODS,víc už se nic posrat nedá tak třeba nás mile překvapí. |
paroubka |
Jsi ubohý |
Ne, teplous co se nechava sukat ses tady Ty !
A svuj nazor mam a souhlasim s min polovinou nazoru toho ucitele... Ale taky se spoustou jeho nazoru nesouhlasim...
|
|
| nahoru |
|
 |
Alexej

|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: ne leden 22, 2006 1:51 pm Předmět: |
|
|
Největší problém voleb je (krom nízké účasti voličů), že maj lidi pocit že existuje akorát ODS, ČSSD, US-DEU, KDU-ČSL a Komunisti. To pak ty preference neovlivní kde jakej skandál (jako důkaz rostoucí preference ČSSD), protože lidi maj pocit, že stejně neni z čeho vybírat. Přitom v ČR je registrováno více než 50 politických stran.
Je to problém financování předvolebních kampaní (malý strany nemaj tolik peněz a neni o nich tolik slyšet), lidi nemaj zájem takový strany volit, jestliže o nich nic neví, určitou roli hraje mentalita národa, konzervativní postoj.
A znova když se vrátim k těm preferencím, v podstatě nejde o volební program nebo výsledky vládnutí strany, je to o tom koho nejvíc vidět, od tý doby co je Paroubek premiérem jeho všude plno, vyjadřuje ke každý ptákovině, a to zřejmě většině stačí. Alespoň tak to na mě působí.
Osobně budu volit stranu zelených, jako vládnoucí stranu bych jako menší zlo z hlediska budoucnosti státu přivítal ODS. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: ne leden 22, 2006 1:54 pm Předmět: |
|
|
aha ani sem si nevšiml, že se tu opět odvrátil původní náplň topicu k dalšímu primitivní výměně názorů. _________________ "Vznáším se jako motýl, bodám jako včela."
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne leden 22, 2006 1:55 pm Předmět: |
|
|
| Alexej napsal: | | Freimen napsal: | | Alexej napsal: | | Freimen napsal: | | Alexej napsal: | | Freimen napsal: | | Alexej napsal: | | tomass_01 napsal: | | Prinz Eugen napsal: | | Dickinson--- napsal: | Já jsem na volení rezignoval,už několik let na to kašlu,nějak mě vždycky přepadá skepse že je to stejně jedno kteří zloději tomu budou šéfovat.Každopádně by asi měli dostat možnost ODS,víc už se nic posrat nedá tak třeba nás mile překvapí. |
paroubka |
Jsi ubohý |
Ne, teplous co se nechava sukat ses tady Ty !
A svuj nazor mam a souhlasim s min polovinou nazoru toho ucitele... Ale taky se spoustou jeho nazoru nesouhlasim... |
A jestli mi to ještě jednou řekneš tak ošukám i tebe i toho učitele,všechno to nafotím a pošlu tvé babičce...
Jsi podle mě (a druhých v tomto topicu https://forum.ronnie.cz/viewtopic.php?t=5089&start=120 ) dost hloupý a omezený člověk...kdyby jsi aspoň v topicu o dekomunizaci nekřičel,že ti vadí omezenost
Naposledy upravil Freimen dne ne leden 22, 2006 2:24 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne leden 22, 2006 2:00 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Freimen napsal: | já jsem z rodiny ODS a letos půjdu volit poprvé...celé ty léta je to ODS,ODS...ale najednou z toho už mám rozum a koukám kolem - sere mě jak neustále ODS vymýšlí blbosti jak co nejvíce urazit a očernit ČSSD,dost jim to ubírá na serióznosti!!!
Viděli jste minulou neděli na promě debatu bez kravaty s Římánkem (ODS) a Havlem (nový místopředseda vlády ČSSD) a předtím Otázky Václava Moravce na jedničce s Grossem,Rumlem a..........tohle ODS preference nevylepší,ČSSD mluví v televizi česky (pro laickou veřejnost neodborně) a tohle většina národa (bohužel) vidí....
A ty balíčky ve zdravotnictví (ODS) a placené zdravotnictví (ODS)-co to??? |
(sorry za OT),tak co vy na to?
|
|
| nahoru |
|
 |
Yic.m
|
Zaslal: ne leden 22, 2006 2:21 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Freimen napsal: | | Freimen napsal: | já jsem z rodiny ODS a letos půjdu volit poprvé...celé ty léta je to ODS,ODS...ale najednou z toho už mám rozum a koukám kolem - sere mě jak neustále ODS vymýšlí blbosti jak co nejvíce urazit a očernit ČSSD,dost jim to ubírá na serióznosti!!!
Viděli jste minulou neděli na promě debatu bez kravaty s Římánkem (ODS) a Havlem (nový místopředseda vlády ČSSD) a předtím Otázky Václava Moravce na jedničce s Grossem,Rumlem a..........tohle ODS preference nevylepší,ČSSD mluví v televizi česky (pro laickou veřejnost neodborně) a tohle většina národa (bohužel) vidí....
A ty balíčky ve zdravotnictví (ODS) a placené zdravotnictví (ODS)-co to??? |
(sorry za OT),tak co vy na to? |
Mas uplnou pravdu. Nejvetsi minus ODS je, ze v televeznich debatach se drtiva vetsina jejich clenu svoji retorikou nemuze rovnat Paroubkovi a spol. Ty si tam totiž melou stale to svoje a nikdo jim nedokaze seriozne odporovat. Toho, jak ODS neustale ocernuje sem si taky vsiml, ale dokud si to neuvedmi oni sami tak se to asi nezlepsi. A ze to ubira jejich serioznosti, to mas taky pravdu.
U malych stran je ten problem, ze i nakrasne muzou mit skevej program, muze je volit cela tvoje vesnice, ale do parlamentu se proste nedostanou.
Tak to je asi za me, ale ja bych se nemel tolik vyjadrovat, jsem este dite
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|