|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Koho budete volit? |
| ČSSD |
|
6% |
[ 10 ] |
| ODS |
|
16% |
[ 26 ] |
| KSČM |
|
1% |
[ 3 ] |
| TOP09 |
|
29% |
[ 47 ] |
| KDU-ČSL |
|
0% |
[ 1 ] |
| Strana zelených |
|
2% |
[ 4 ] |
| Věci veřejné |
|
12% |
[ 19 ] |
| Strana svobodných občanů |
|
12% |
[ 19 ] |
| Strana práv občanů (Zemanovci) |
|
9% |
[ 15 ] |
| Jiná strana (dole napište jaká) |
|
8% |
[ 14 ] |
|
| Celkem hlasů : 158 |
|
| Autor |
Zpráva |
YUD

|
Zaslal: st duben 28, 2010 11:51 am Předmět: |
|
|
| cz.petab napsal: | No tak děti, uklidněte se, já Vám toho Mádla přece neberu. Jenom mě pobaví jak někdo neschopný rozpoznat ironii hned vykřikuje a obviňuje, stejně jako když někdo komu snad ještě ani není 30 vykládá jaké to bylo či nebylo před 20 lety a začne do toho motat dějepis (samozřejmě je snad jasné, že v porovnání s někým odpovídajícím kdo v absolutismu žil, o něm nevíme nic). Jestli slušně položenou otázku někdo považuje za vmetení čehokoliv do obličeje, tak to je ten s problémem.
To jestli někdo hodinu denně tráví bezvýsledným cvičením, hraním videoher, koukáním na TV nebo se baví psaním flamebait příspěvků na internetu je snad jedno, ne?
Jinak tady končím, nerad bych klesnul na vaši úroveň. |
Slyšeli jste slovo boží...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: st duben 28, 2010 12:20 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | cz.petab napsal: | No tak děti, uklidněte se, já Vám toho Mádla přece neberu. Jenom mě pobaví jak někdo neschopný rozpoznat ironii hned vykřikuje a obviňuje, stejně jako když někdo komu snad ještě ani není 30 vykládá jaké to bylo či nebylo před 20 lety a začne do toho motat dějepis ( samozřejmě je snad jasné, že v porovnání s někým odpovídajícím kdo v absolutismu žil, o něm nevíme nic ). Jestli slušně položenou otázku někdo považuje za vmetení čehokoliv do obličeje, tak to je ten s problémem.
To jestli někdo hodinu denně tráví bezvýsledným cvičením, hraním videoher, koukáním na TV nebo se baví psaním flamebait příspěvků na internetu je snad jedno, ne?
Jinak tady končím, nerad bych klesnul na vaši úroveň. |
Slyšeli jste slovo boží... |
Nicméně toto je vcelku trefné ....
A popravdě, že ve společnosti vždy bude jisté procento magorů, je jasné ... toto fórum je toho důkazem.-)))) ... ale to s tím vracením se o 20 let zpět, kvůli nějakým dvěma diskutujícím na přiblém open serveru, to je skutečně HODNĚ melodramatická interpretace. Navíc nevím, co je překvapivého na faktu, že existuje docela dost lidí, kteří si myslí, že před listopadem bylo lépe....vždyť taky bylo....JIM
Mně někdo slíbit flek takového okresního tajemníka strany , tak jdu dělat proletářskou revoluci z fleku _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: st duben 28, 2010 1:14 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | ... ale to s tím vracením se o 20 let zpět, kvůli nějakým dvěma diskutujícím na přiblém open serveru, to je skutečně HODNĚ melodramatická interpretace.... |
Ale Yggu, nebud tak prisnej, ja ho naprosto chapu. Kdyz jsem si precetl ten vynatek z diskuze, koukal jsem na to jako blazen a kdybych tvrdil, ze se mi nevybavily komancove a totalita, tak bych kecal....
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st duben 28, 2010 1:57 pm Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | ygg napsal: | | ... ale to s tím vracením se o 20 let zpět, kvůli nějakým dvěma diskutujícím na přiblém open serveru, to je skutečně HODNĚ melodramatická interpretace.... |
Ale Yggu, nebud tak prisnej, ja ho naprosto chapu. Kdyz jsem si precetl ten vynatek z diskuze, koukal jsem na to jako blazen a kdybych tvrdil, ze se mi nevybavily komancove a totalita, tak bych kecal.... |
Já ne....přeci nikoho nemůže překvapit, že v tomto státě žijí tísíce a tisíce těch, kteří by se do dob naší drahé ČSSR moc rádi vrátili. Jednak proto, že se měli jak prasata v žitě, jednak proto, že se jim hrozně líbilo, když se hlavně ostatní nemohli mít o moc líp než oni. To snad ví každý, ne???? Nebo si někdo myslí, že bolšánům ty lístky při volbách hází do uren skřítci? To samozřejmě neznaměná, že se mi to líbí, ale přeci se tomu nebudu divit . _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: st duben 28, 2010 10:51 pm Předmět: |
|
|
No já se divím, protože jsem myslel, že se doba změnila a s tím i vyjadřování lidí. Člověk může mít určitý přesvědčení, ale přitom se vyjadřovat jako člověk a ne jako fanatik. Prostě jít s dobou. Nemyslel jsem to melodramaticky a nevím, proč z toho děláš vědu, mně osobně se prostě vybavilo dětství, protože na takovýhle řeči nenarážím každej den. Navíc jsem si myslel, že tihle lidi volí spíš komunisty... _________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt duben 29, 2010 12:16 am Předmět: |
|
|
K tomu stylu vyjadřování...zcela upřímně....teď jsem si tu diskuzi pročet ještě jednou, a opravdu pořádně, a mám velice silný pocit, že si z nás dikutující (a moc bych za to nedal, že je to fakticky jedna osoba:-) dělá bez prominutí prdel:-)))))
A pokud jsi v dětství nečetl nějaké prvprepublikové tisky, tak v Rudém právu bys takovýto styl hledal marně...chybí tomu ta zdravá bolševická akčnost a údernost:-))) _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: čt duben 29, 2010 12:31 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | K tomu stylu vyjadřování...zcela upřímně....teď jsem si tu diskuzi pročet ještě jednou, a opravdu pořádně, a mám velice silný pocit, že si z nás dikutující (a moc bych za to nedal, že je to fakticky jedna osoba:-) dělá bez prominutí prdel:-)))))
A pokud jsi v dětství nečetl nějaké prvprepublikové tisky, tak v Rudém právu bys takovýto styl hledal marně...chybí tomu ta zdravá bolševická akčnost a údernost:-))) |
Vím co tím myslíš, ale ten správnej zápal pro věc se objevuje v jeho ostatních příspěvcích. Jestli jsou to dva lidi nebo jeden, nevím. Spousta lidí říká, že je to jeden a tentýž, protože pochybují, že by mohly existovat dvě takovéto individua.
Můžeš se sám přesvědčit, píše do diskuze IDNES každej den do všech témat o politice. Prdel by to byla, kdyby to udělal jednou, ale jak už jsem napsal, těžko si někdo bude dělat z ostatních legraci každej den, pořád dokola, tímhletím. _________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt duben 29, 2010 8:10 am Předmět: |
|
|
Já mu samozřejmě do hlavy nevidím, ani do compu, ale prostě si myslím, že je to taková forma prudění a druh jeho zábavy....že před volbama zvýší intenzitu, to není divu.
U lidí ale samozřejmě nikdy nevíš, třeba jsou opravdu dva takto divně pošahaní (protože ty cancy co píše, to fakt není dokonce ani nějaká rudá agitka, ta by se dala i pochopit, když může někdo ze svobodné vůle sám od sebe hajlovat, proč by si jiný nemohl broukat Internacionálu ... i když mě tak napadá, že furt lepší "Již vzůhu psanci této země..." než třeba Eva a Vašek nebo Superstar:-). Ale za sebe tomu moc nevěřím, pro mě je to prostě takový diskuzní folklór. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomkins

|
Zaslal: čt duben 29, 2010 12:29 pm Předmět: |
|
|
Abychom se posunuli trochu dál, tak sem hodím odkaz na hoooodně dobrou stránku:
http://kohovolit.eu/
Už několik let zpracovává výsledky hlasování jednotlivých osob v PSP v těch nejožehavějších otázkách. Vyplníte si, jak byste hlasovali vy a zobrazí se Vám strana i konkrétní lidé, kteří hlasovali v minulosti nejpodobněji a kteří naopak hlasovali úplně jinak.
Nevím, co si o tom mám myslet. Největší shodu jsem měl s komunisty a nejmenší s TOP09 , resp. s Vlastou Parkanovou, která hlasovala v 80ti% jinak než já. _________________ Čokoláda je naprosto zdrcujícím důkazem toho, že tuk ve spojení s jednoduchými sacharidy na celé čáře chuťově válcuje proteiny se sacharidy komplexními.
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: čt duben 29, 2010 12:54 pm Předmět: |
|
|
| Tomkins napsal: | Abychom se posunuli trochu dál, tak sem hodím odkaz na hoooodně dobrou stránku:
Už několik let zpracovává výsledky hlasování jednotlivých osob v PSP v těch nejožehavějších otázkách. Vyplníte si, jak byste hlasovali vy a zobrazí se Vám strana i konkrétní lidé, kteří hlasovali v minulosti nejpodobněji a kteří naopak hlasovali úplně jinak.
Nevím, co si o tom mám myslet. Největší shodu jsem měl s komunisty a nejmenší s TOP09 , resp. s Vlastou Parkanovou, která hlasovala v 80ti% jinak než já. |
Já největší shodu s ČSSD a nejmenší s ODS. Celkem jsem byl překvapenej, ale možná to bylo tím, že jsem nezaškrtával možnosti, jak jsou ty odpovědi pro mě důležité (krom asi 5 případů). _________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
|
|
| nahoru |
|
 |
Josef

|
Zaslal: čt duben 29, 2010 12:55 pm Předmět: |
|
|
A doprčic, mám velkou shodu s SZ (to bych ještě přežil) a pak s ČSSD (to už ne).
Zajímavé je, že ač se považuju za spíše pravicového voliče, tak s ODS A TOP09 mám nejmenší shodu  Budu se muset asi opět probrat jejich programy a cíly a udělat si jasno
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt duben 29, 2010 2:09 pm Předmět: |
|
|
lol _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt duben 29, 2010 7:55 pm Předmět: |
|
|
| Tomkins napsal: | Abychom se posunuli trochu dál, tak sem hodím odkaz na hoooodně dobrou stránku:
Nevím, co si o tom mám myslet. Největší shodu jsem měl s komunisty a nejmenší s TOP09 , resp. s Vlastou Parkanovou, která hlasovala v 80ti% jinak než já. |
Nemysli si nic...ale my víme...bo teď ses odkopal
Jinak, abych tě uklidnil:-))), já měl nej shodu se socánky (3O%) a zelenými (21%), a nejmenší s bolševiky (-3%) a ODS (-4%). Což je sranda, neboť jsem ODS volil:-))). A nutno přiznat, že by to docela i sedělo..i když by bylo nutno asi zhodnotit i shodu podle jednotlivých témat, a u některých otázek jsem nevěděl, bo by záleželo i na konkrétních detailech..
Pravdou je, že kdybych si ze stávajících parlamentních stran MUSEL jednu vybrat, tak tam ty zelené hodím....je to banda trotlů, ale všichni ostatní mě serou ještě daleko více:-). _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt duben 29, 2010 7:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|