VOLBY 2010

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 63, 64, 65  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - VOLBY 2010  Úvodní stránka -> Události, komentáře... -> VOLBY 2010
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Koho budete volit?
ČSSD
6%
 6%  [ 10 ]
ODS
16%
 16%  [ 26 ]
KSČM
1%
 1%  [ 3 ]
TOP09
29%
 29%  [ 47 ]
KDU-ČSL
0%
 0%  [ 1 ]
Strana zelených
2%
 2%  [ 4 ]
Věci veřejné
12%
 12%  [ 19 ]
Strana svobodných občanů
12%
 12%  [ 19 ]
Strana práv občanů (Zemanovci)
9%
 9%  [ 15 ]
Jiná strana (dole napište jaká)
8%
 8%  [ 14 ]
Celkem hlasů : 158

Autor Zpráva
mysH

PříspěvekZaslal: út květen 04, 2010 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1) na tom webu jsou jen hlavni strany
2) neni tam uplne vsechno hlasovani
3) muze to byt dost zkresleny

PS: taky mi vysly komanci, coz je totalni hovadina .. tohle bych nikdy nevolil, ani jejich nazory mi nejsou blizky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tomkins

PříspěvekZaslal: st květen 05, 2010 1:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
1) na tom webu jsou jen hlavni strany
2) neni tam uplne vsechno hlasovani
3) muze to byt dost zkresleny

PS: taky mi vysly komanci, coz je totalni hovadina .. tohle bych nikdy nevolil, ani jejich nazory mi nejsou blizky

1) na webu jsou jen parlamentní strany - jaký jiný by tam taky měly být?
2) je tam jen to nejzajímavější hlasování - další máš tady, možná ti to tentokrát vyjde jinak: http://kohovolit.eu/cs/cz/psp/colour-calc
3) je to zkreslený právě tématy, o kterých se hlasuje; proto musíš vpravo zaškrtávat, co tě trápí nejvíc a co zase vůbec

PS: Není to hovadina, je to realita. Prostě pravá statistika hlasování v posledních letech, žádný "hodíme se k sobě" na óčku. Tohle nemůžeš zpochybnit tak, že je to nějaká recese ze strany ODS. Ze všech parlamentních stran jsou ti nejblíž komouši, protože ostatní strany jsou ještě mnohem horší. O důvod víc, proč vybírat z neparlamentních stran.
Tomkins

PříspěvekZaslal: st květen 12, 2010 10:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nové testy, nové otázky - tentokrát jsou tam i neparlamentní strany : http://cs.kohovolit.eu/cz/psp/vote
mysH

PříspěvekZaslal: st květen 12, 2010 10:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jesteze mam uz davno vybrano .. protoze spolehat se na testy, byl bych akorat mozna rozhozenej :)
badevil

PříspěvekZaslal: st květen 12, 2010 10:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hm, moravane, liberalove, ceska piratska strana, cssd, klicove hnuti...

Pritom myslim ze mam nazory celkem normalni, tohle je podivny
squater

PříspěvekZaslal: st květen 12, 2010 11:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
jesteze mam uz davno vybrano .. protoze spolehat se na testy, byl bych akorat mozna rozhozenej :)

Můžu vědet jakou stranu?
Tomkins

PříspěvekZaslal: st květen 12, 2010 11:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

badevil napsal:
Hm, moravane, liberalove, ceska piratska strana, cssd, klicove hnuti...

Pritom myslim ze mam nazory celkem normalni, tohle je podivny

No asi ne, když tam máš ČSSD Mně vyšli taky moravané, liberálové, piráti a svobodní. Z toho si dokážu vybrat.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt květen 13, 2010 8:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

45% s Liberály :D
Ale zas se asi 6x zdržely... a asi 8x hlasovali jinak než já zásadních otázkách pro mě (plat poslanců, rozpočet armády, referendum, EU nebo i kouření v restauracích )
Z velkých stran nejvíc ODS - to sedí, ale volit ji nemá smysl, nic nezmění

KSČM i ČSSD propad - schoda asi 3% ... s SZ překvapivě taky 3%, přitom to je strana, která často přináší nový pohled a názory, které jsou pro mě zajímavé... bohužel evidentně, pokud zde došlo na "hlasování", tak jsou uplně jinde...

PS: jak si to čtu dál, tak vidím absolutní protiřečení si v hlasování ČSSD i ODS. Koukněte na to, jak by hlasovali a pak za co bojovali tyhle ztrany v posledních letech ;) Paráda... :D člověk se zasměje
mysH

PříspěvekZaslal: čt květen 13, 2010 8:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

squater napsal:
Můžu vědet jakou stranu?

jo klidne - Strana Svobodnych Obcanu .. sice se do parlamentu nedostanou, ale ja budu mit klidny spani, ze hlas dam nekomu, komu verim.
Rikaji a chteji az moc nepopularni kroky - omezeni moc statu, omezeni byrokracie, docela razantni zmena dani .. proto sance, ze by se o nich psalo nebo dokonce byly v ty "nezavisly" Cesky televizi, je dost miziva. Umele protlacena TOP09, VV nebo minuly volby Zeleny .. to bohuzel nejsou. Verim tomu, ze kdyby lidi nemeli pocit, ze "vyhodi" hlas, ze jim ho da vic.

Hlasovat pro Kalouska, ktery byl skoro v kazdy vlade (levy i pravy), je zdatnejsi nez chameleon a hlasoval pro KAZDY deficitni rozpocet a lonsky dovedl do neuveritelny ztraty .. to je na sebrani svepravnosti ..
Tomkins

PříspěvekZaslal: čt květen 13, 2010 1:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já se strašně divím tý oblíbenosti TOP09. Pokud by opravdu dělali to, co teď slibují, tak by to možná nebylo až tak špatný, ale když jsem včera slyšel Kalouska, jak v televizi tvrdil, že když před pár lety chtěl jakožto předseda KDU-ČSL vytvořit koalici s ČSSD a komunisty, že vlastně jen provokoval a nemyslel to vážně, tak mi z něj bylo vážně na zvracení. A to nemluvím o jeho působení na ministerstvu financí či jeho nákupu padáků, které uměly jenom padat. Vlasta Parkanová je pak kapitola sama o sobě.

To je, jako kdyby Paroubek s Rathem odešli z ČSSD, založili novou stranu, za předsedu si zvolili Schwarzenberga a prohlásili by se za pravičáky. Začali by žvatlat o potřebě reforem a o tom, jak se budou rvát za názory svých voličů. Volili byste je? Vždyť je to k smíchu.

Já myslím, že bychom všichni měli chtít zastavit rozkrádání veřejných peněz, chtít jednodušší systém pracovního práva, abychom nemuseli pracovat načerno či na živnostenské listy. A samozřejmě nižší daně, aby nám stát polovinu našeho poctivého výdělku zase nevzal. Která politická strana ale něco takového splní? TOP09 s jejich "rovnou" daní asi ne. Stejně tak ODS zklamala. Je prostě třeba je vyměnit, poslat do důchodu, ať se zase snaží chvíli někdo jinej.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt květen 13, 2010 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlasím. TOP09 je pro mne absolutní odpad. Levici volit nebudu nikdy, ODS je na tom taky špatně. Věci Veřejné jsou pro mně jedna velká neznámá, od které pořád jen a jen dookola poslouchám, jak vyženou dinosaury a já mám dinoparky rád, takže zase nic. :-))

Tyhle volby budu mít poprvé opravdu velké dilema.
mysH

PříspěvekZaslal: čt květen 13, 2010 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ovsem nejvetsi LOL je, ze TOP09 voli mlady, pac knize je bourak .. ty samy co nadavaj na protidrogovou politiku a postihovani lehkych drog .. a kdo je toho tvurce? Severa .. a kde ted je? TOP09 .. takze asi tak ..
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt květen 13, 2010 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mysH napsal:
ovsem nejvetsi LOL je, ze TOP09 voli mlady, pac knize je bourak .. ty samy co nadavaj na protidrogovou politiku a postihovani lehkych drog .. a kdo je toho tvurce? Severa .. a kde ted je? TOP09 .. takze asi tak ..

Mladí podle mě nadávaj na protidrogovou politiku tak, jako ostatní dospělý...

Osobně se rozhoduju mezi top09 a VV.
ČSSD, KSČM, KDU-ČSL, ODS jsou jasně nevolitelné strany.... levice/pánbíčkáři - ti maj snad ještě horší názory pro mě než ksčssd... a ods je neasertivní strana.
SZ - parádní názory, špatná vůle a absolutně schnilí lidé

VV a Top09 jsou pro mě nejlepšími alternativami + zatím jen tyhle dvě strany maj možnost dostat se do PS.
Sice to nejsou vyloženě pravicové strany, ale nikdo jinej nemá větší potencionál něco změnit.... respektive přinést změnu.

chápu všechny ty názory tady, ale upřímně... vážně je top09 tak "špatná" jak říkáte? horší jak ods/čssd? Nemyslím.
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt květen 13, 2010 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
vážně je top09 tak "špatná" jak říkáte? horší jak ods/čssd? Nemyslím.
1000000x!!! Konglomerát přeběhlíků a převlékačů kabátů z celého politického spektra, vedená "opravdu cool" spáčem.

Pro mně druhá nejhorší varinata hned po celé levici. Na třetím nepostupujícím místě jsou pak VV.

Opravdu nevím, komu ten hlas dám...
Ralph Wiggum

PříspěvekZaslal: pá květen 14, 2010 8:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro vás tápající voliče s pravicovým cítěním - možná se najdete v Konzervativní straně... Je to možná spolek intelektuálů ála ODA, ale mně jejich program sedí z 90%, proto jim pravidelně dávám šanci.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - VOLBY 2010 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 63, 64, 65  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: