|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Koho budete volit? |
| ČSSD |
|
6% |
[ 10 ] |
| ODS |
|
16% |
[ 26 ] |
| KSČM |
|
1% |
[ 3 ] |
| TOP09 |
|
29% |
[ 47 ] |
| KDU-ČSL |
|
0% |
[ 1 ] |
| Strana zelených |
|
2% |
[ 4 ] |
| Věci veřejné |
|
12% |
[ 19 ] |
| Strana svobodných občanů |
|
12% |
[ 19 ] |
| Strana práv občanů (Zemanovci) |
|
9% |
[ 15 ] |
| Jiná strana (dole napište jaká) |
|
8% |
[ 14 ] |
|
| Celkem hlasů : 158 |
|
| Autor |
Zpráva |
mysH

|
Zaslal: pá květen 28, 2010 11:01 pm Předmět: |
|
|
PRAHA - Zájem zúčastnit se letošních voleb do sněmovny byl zatím vyšší než při předchozích dvou vybírání poslanců. Do večera podle odhadů přišla hlasovat zhruba až polovina voličů. Celková účast by tak mohla být vyšší než 70 procent vzhledem k tomu, že v pátek obvykle odvolí dvě třetiny lidí.
to bude asi jYrka cumet :))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: so květen 29, 2010 6:09 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | konny napsal: | | Je zajímavé jak pravicově orientovaní jsou návštěvnící tohoto fóra. Čím myslíte, že to je? |
Ničím? Nebo rozumem? Kdo by volil levici . |
až se k moci dostane ODS, TOP09 a VV, tak lidem dojde že měli volit levici
|
|
| nahoru |
|
 |
Darion

|
Zaslal: so květen 29, 2010 6:34 am Předmět: |
|
|
Nejakej vecnej argument? Nebo jen placani do vody? Levice je v soucasnosti u nas nevolitelna... _________________ "Sahni si na dickense, at poznas klasiku..." Jan Tomasik
|
|
| nahoru |
|
 |
Diesel Vin
|
Zaslal: so květen 29, 2010 6:39 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Diesel Vin napsal: | | myslím, že to byla skokově koruna u nafty? což je na plné nádrži 75 korun u mně třeba... a myslím, že naprosto zbytečnejch. |
Jak říkám, já jsem četl 18 haléřů na litr. A mnohem víc mne u benzínu/nafty sere situace na trhu, kde mi nikdo nevymluví, že neexistují kartelové dohody všech velkých hráčů. Okolo mě je snad 10 pump, a s výjimkou dvou (jedna z nich je Globus) mám pocit, že je furt řídí SPK jedním oběžníkem |
potom toho zneužili a zaokrouhlili si to na korunu, fakt si pamatuju, že prostě nafta ze dne na den začala stát o korunu víc, a stáhnul se rozdíl mezi ní a benzínem. pak jsem čekal, že se to projeví u benzínu a to už se nestalo, ten rozdíl se nezvětšil.
dá se natankovat levnějc, kdybych bral benzín, jezdím k hypernově:-) u nafty by se to mohlo šeredně nevyplatit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: so květen 29, 2010 6:53 am Předmět: |
|
|
| Darion napsal: | | Nejakej vecnej argument? Nebo jen placani do vody? Levice je v soucasnosti u nas nevolitelna... |
a jakej je argument pro volení pravice........ODS a spol. akorát naslibuje jak bude snižovat státní dluhy, atd........v zemi kde se vyhazujou obrovský peníze na státních zakázkách, někdo bude mluvit o tom, že se musí šetřit na obyčejnejch lidech .....to se na mě nezlob, ale takovýhle lidi já volit nebudu......mimochodem na tom státnim dluhu se podíleli jak levicový vlády tak pravicový
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: so květen 29, 2010 7:48 am Předmět: |
|
|
robb:
- levicovy vlady se na statnim dluhu podileli vic
- levicovy vlady zvedly mandatorni vydaje a docela vyrazne
- levicovy plan - v krizi zvednout dane a tim ekonomiku uplne zastavit
- levice odmita reformy - bez toho bude zdravotnictvi jeste v horsim stavu a duchodovy system zkolabuje, takze az TY budes v duchodu, tak dostanes akorat hovno a ne duchod .. zacni si setrit
- obycejny lidi by si meli uvedomit, ze bez prace nejsou kolace .. a ne, ze vsechno bude zdarma
Sry, ale levici nemuze volit nikdo, kdo umi pocitat nebo je pri smyslech. Ze TED neco dostanes "zdarma" je sice hezky, ale pak si to zase zaplatis .. a to nekolikrat vic ..
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so květen 29, 2010 7:58 am Předmět: |
|
|
| Robb napsal: | | Darion napsal: | | Nejakej vecnej argument? Nebo jen placani do vody? Levice je v soucasnosti u nas nevolitelna... |
a jakej je argument pro volení pravice........ODS a spol. akorát naslibuje jak bude snižovat státní dluhy, atd........v zemi kde se vyhazujou obrovský peníze na státních zakázkách, někdo bude mluvit o tom, že se musí šetřit na obyčejnejch lidech .....to se na mě nezlob, ale takovýhle lidi já volit nebudu......mimochodem na tom státnim dluhu se podíleli jak levicový vlády tak pravicový |
To je hezký, že volíš někoho a nemáš argument proč :D
Jinak... je tu jedna zásadní věc a tou je životní uroveň. Ta je v celém světě desně nadsazená - viz všemožný dluhy. "Krize" byla skvělá možnost pro restruktualizace podniků, pro to, aby přežili opravdu ti dobří, respektive aby nefuknční firmy skončili... a celkově aby si lidi uvědomili, že nesmí žít na dluh a nesmí ničit svou budoucnost ( a budoucnost jejich dětí, tzn i moji, mě je ... sakra, dneska, 19 ).
Místo toho EU i USA nalily superdotace do ekonomiky, nic nevyřešili z dlouhodobýho hlediska, lidi si řekli, že vše je v pořádku.... tohle odkládání všeho do nekonečna akorád způsobí jednu věc... brutální pokles životní urovně. Teď se dá věřit tomu, že to furt ještě může být bez války, ale za pár let už to bude všechno tak špatně, že to válkou skončí... možná jen občanskou ve státech od ČR na východ, možná i hůř.
Ale to jen maličkej off topic.... řešení téhle situace nabízí v podstatě jen Top09 ( a Svobodní ) .... každopádně to, co chce udělat levice - zničit ekonomiku a to takovým způsobem, že na zahraniční investory se můžeme vykašlat uplně... to je vrchol všeho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: so květen 29, 2010 8:03 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | řešení téhle situace nabízí v podstatě jen Top09 ( a Svobodní ) .... každopádně to, co chce udělat levice - zničit ekonomiku a to takovým způsobem, že na zahraniční investory se můžeme vykašlat uplně... to je vrchol všeho. |
TOP09!.....Kalousek, kterej lidem posílá šek, aby zaplatily dluh na kterym on má velkej podíl
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: so květen 29, 2010 8:06 am Předmět: |
|
|
robb:
Kalousek se na tom podilel, to ano .. byl v koalici a vis s kym? Spravne CSSD .. kdo byl ministr financi, hm? Kdo sestavoval vladu, hm? Tak se prober ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: so květen 29, 2010 8:08 am Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | robb:
Kalousek se na tom podilel, to ano .. byl v koalici a vis s kym? Spravne CSSD .. kdo byl ministr financi, hm? Kdo sestavoval vladu, hm? Tak se prober .. |
takže vlastně pokud bude ve vládě TOP09 nebo ČSSD tak to vychází nastejno, Kalousek jako správná d*vka pude s každym.......fajn že sme se dohodli
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: so květen 29, 2010 8:21 am Předmět: |
|
|
Nevim koho mám volit a tenhle topic mi to moc neusnadnil. Když to tak čtu, tak všichni stojí za hovno, což není žádná velká novina _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: so květen 29, 2010 8:23 am Předmět: |
|
|
robb: nerekl bych .. to je jako kdyz te prejede auto a ty zacnes rvat, ze za to muze i spolujezdec a prekvapive ridice budes dal obdivovat.
Ano, Kalousek je prodejny, s tim souhlasim. Proto TOP09 je pro me nevolitelna strana. Na druhou stranu aspon programove chteji zmenu, osekat statni vydaje (bohuzel i za cenu vyssich dani), snizit tempo zadluzovani (bohuzel splaceni statniho dluhu porad ne) ..
CSSD jede dal ve svym - zadny problemy nejsou, vsechno je v pohode, mame penize na vsechno. Akorat ze uz nerikaji, kde ty penize vezmou. A ver tomu, ze kdyz se zvysi dane, tak tech penez bude jeste min nez ted. Mimochodem, kdyby meli splnit tak aspon pulku tech jejich volebnich slibu, tak jsme v Recku jeste driv nez skonci volebni obdobi .. tohle chces? My tu nemame Euro, nam nikdo nepomuze .. uvedomujes si to ?
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: so květen 29, 2010 8:29 am Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | robb: nerekl bych .. to je jako kdyz te prejede auto a ty zacnes rvat, ze za to muze i spolujezdec a prekvapive ridice budes dal obdivovat.
Ano, Kalousek je prodejny, s tim souhlasim. Proto TOP09 je pro me nevolitelna strana. Na druhou stranu aspon programove chteji zmenu, osekat statni vydaje (bohuzel i za cenu vyssich dani), snizit tempo zadluzovani (bohuzel splaceni statniho dluhu porad ne) ..
CSSD jede dal ve svym - zadny problemy nejsou, vsechno je v pohode, mame penize na vsechno. Akorat ze uz nerikaji, kde ty penize vezmou. A ver tomu, ze kdyz se zvysi dane, tak tech penez bude jeste min nez ted. Mimochodem, kdyby meli splnit tak aspon pulku tech jejich volebnich slibu, tak jsme v Recku jeste driv nez skonci volebni obdobi .. tohle chces? My tu nemame Euro, nam nikdo nepomuze .. uvedomujes si to ? |
no teď v průběhu 4 let se ukáže jak to vlastně je......jinak bysme se tu mohli hádali do nekonečna
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|