Hansen: dnes jsem dostal stejne rady. Spatne drzeni tela = zebra moc nahore, zadek moc vzadu, klasicke S posunute smerem dopredu = velke zatezovani bedernich zad a svalu.
Naopak nahore, zase velke zatezovani ramen, ktere se hrbi dopredu + krcni patere a lopatky do klubicka, brada moc vepredu. Prirovnavam k cloveku shrbenemu - clovek vzprimeny to nejsem ja.
A jeste jedno srovnani. Idealni pro porovnani bez a se svalovou hmotou. Propadle lopatky, zkracene prsni svaly, ramena a brada dopredu a nizka vaha ala somalec.
Moc vystrcene zebra a bederka jde moc dopredu. Bricho a jeho bocni svaly temer nepracuji, coz je chyba. Vsechno tahaji spodni a horni zada.
Suma sumarum - naucit se drzet telo. Zatim necvicit, hyperextenzi, mrtvy tah, shyby na hrazde a podobne tezke cvicky, kde nezarucim rovnost tela a zatezuji stale jen bederni pater. Zkouset zakladni cviky na podlozce, apod. A bederku rovnat, zaroven drzeni krku a krcni pater. Ale je to peklo, nekdy nevim kam s cim pohnout, abych se srovnal
Kdyz se snazim jit vzprimene a vypnout prsa, tak se mi ta bederka zase cpe dopredu. Stydke kosti to chce tlacit dopredu a zapojovat vsude bricho. Jsem z toho 2 hodinoveho doporuceni celej tumpachovej. je pravda, ze jsem zhubnul 10 kg a tim se ma krivice jeste vice projevila.
Ze cviku temer polovina momentalne nedoporucena....
edit: Tak jsem si doma zkousel tu kocku s odlehcenim bederni patere. 10x L +10x P ruka a je to fakt zahul. Vypada to, ze moje bocni svaly na brichu jsou extremne slabe.