|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne červenec 13, 2014 2:05 pm Předmět: |
|
|
co ej to za kofejn?
mam tabletky po 200mg
kolik ma ampulka?
a co znamena"az moc"? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne červenec 13, 2014 2:09 pm Předmět: |
|
|
Tohle má taky jen 200 mg, ono podle české legislativy ani víc mít nemůže, ale já si to dal teď jednou v týdnu a pak i včera před běháním, a v tom týdnu jsme potom byl až z mého pohledu přestřelený, s chvěním na hrudi a klepajícíma se rukama:). Ale včera před během mi to sedlo už hezky.
Jinak je to bez cukru, hezky to voní a docela dobře chutná. Pak tu budu mít i nějaký Karnitin+Chrom+Synefrin, také v ampulích, a asi bude prima (s ohledem na ten synephrin) to kombinovat. A tohle druhé tedy chutná a voní ještě líp, to první (kofein) má hořký ocas.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne červenec 13, 2014 2:13 pm Předmět: |
|
|
to uz je na me vyssi divci
ja davam pred treningem 2 tabletky, podle daymoonova clanku: http://medicina.ronnie.cz/c-7383-kofein-zeslabuje-akutni-odezvu-rustoveho-hormonu-po-silovem-treninku-i.html a na nejakou hypertrofii kaslu, ale je pravda, ze u drepu se citim nezvykle rozevlaty, ovsem pred behem je to idealni (az na ten tlak za prsni kosti  )
celkove se snazim sazet na obycejnou kavu nalacno
tohle je jenom kdyz neni cas si ji v klidu vypit a kdyz mam pocit, ze bude trening "bolet"
kazdopadne dekuju za rozsireni obzoru _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: ne červenec 13, 2014 2:21 pm Předmět: |
|
|
má to nějaké benefity oproti tabletám (rychlejší vstřebatelnost?), když pominu chuť ?
jinak jeden čas jsem v dietě dával 600-800mg kofeinu
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne červenec 13, 2014 2:26 pm Předmět: |
|
|
Z mého pohledu hlavně ta praktičnost ve smyslu, že s sebou vezmu ampuli a dám si ji těsně před během, nebo ještě lépe v jeho průběhu. Možná bych řekl, že to nastoupí dřív a silněji, ale to může být jen můj subjektivní dojem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne červenec 13, 2014 2:28 pm Předmět: |
|
|
no ma byt 5-6mg na kilo
na mych lehce pres 70 je to 350-420mg, takze 2x200 je ideal
ale daval jsme i tri a to je pak brutus, byl jsem jak gepard na kokainu, nezastavitelna masina, nez to vyprchalo, roztrasly se mi nozicky a ja byl rad, ze muzu sedet a nemusim chodit :-D
holt unave clovek neutece, muze ji jenom odkladat _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne červenec 13, 2014 2:30 pm Předmět: |
|
|
Tyjo to bych se já pro sebe bál, když vidím, jak reaguju na jednu:).
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne červenec 13, 2014 2:32 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Tyjo to bych se já pro sebe bál, když vidím, jak reaguju na jednu:). |
a to se docela divim, kdyz si pamatuju, jak jsi rikal, ze prezivas na energetacich, sice tam toho kofeinu tolik neni mma dojem ze standart je 30mg/100ml, coz odpovida kave, ale prece jenom, svina telo si zvyka....
ze by ty dalsi vecicky co tam jsou? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne červenec 13, 2014 2:39 pm Předmět: |
|
|
Jo, tohle je můj věrný každodenní společník...
Ale čistý kofein se mnou cvičí úplně jinak.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne červenec 13, 2014 2:41 pm Předmět: |
|
|
jsme to rikal 32/100
jenom nevim, kolikatka to je, 250ml?
a kolik jich denne das
a nebo uz je to vekem, starsi lide jsou pry na tyhle veci citlivejsi _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne červenec 13, 2014 2:44 pm Předmět: |
|
|
to bych si nedovolil, vase vysokoblahorodi _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt červenec 17, 2014 11:30 am Předmět: |
|
|
Tak me vcera dosli vzorky :
https://obchod.ronnie.cz/c-89-vzorek-suseneho-kapriho-masa-jihoceske-jerky-zdarma.html
Sice jen 4 male platky v postovni obalce, ale na ochutnavku do naprosto stacilo.
Chutnalo to dobre, vyrazna uzena a ryby chut a vune, trochu jako makrela. Dobre pozivatelne, zadna guma na zvykani to nebyla, byla tam jasne vydet svalova vlakna a struktura, skoro krehke, snadno prstama oddelitelne kousky.
I kdyz jsem pred tim jsem nic podobneho nemel a tak nemam s cim srovnavat, tak si dovolim odhadnout, ze hovezi by me chutnalo lip, preci jen ryby moc nemusim.
Celkove spokojenost a tesim se na dalsi vzorky, idelane nejakeho predtreninkace.
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt červenec 17, 2014 11:51 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|