Vzorky suplementů

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13, 14, 15  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Vzorky suplementů  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Vzorky suplementů
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne duben 27, 2014 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuji ronnie.cz za vzorky.
Jako starý mazák co zažil éru 5 kg balení slaných sušených bílků a jahodových příchutí proteinů chutnajícíh jako mýdlo, které byly ve vodě dokonale nerozpustné a samoserů Bolid, po kterých se člověk cítil tak nějak lehčí musím říct, že jsem byl k vzorkům lehce rezervovaný. Z ČR jsem kupoval jen hydro ze Smartlabs a jinak moji důvěru nezískal kromě studentských let (Laktofit 65 byl tehdy v poměru výkon/cena OK) žádný český produkt.

Na zaátek spíše asi pro zástupce firmy - kdyby je můj názor zaujal.
Kdybych začal obalem - jelikož se pohybuji v prostředí, které se mimo jiné zabývá obalovým materiálem (balím svoje produkty pro laboratoře do trojvrstvé PE/Al/PA top kvality folie).

Folii, kterou používá Extrifit není sice hliníková, ale tzv. metalizovaná - což je pro toto určení více než dostačující. Její kvalita a zpracování je velmi dobré (asi pochází z Technology) a potisk dělal někdo, kdo tomu rozumí. Grafika je pro mě přehledná a srozumitelná s dostačujícími údaji. Balení v sáčcích je fajn a třeba Scitec dodává velké balení cca 30ti? sáčků různých příchutí, což mi pro cestování a pobyt na hotelu maximálně vyhovuje. Klidně si připlatím ze skladnost a komfort nějakou tu korunu. tohle by byl pro mě asi hlavní argument, proč tento produkt zvýhodnit před ostatními.

rozpustnost: výtečná. Jedna z njlepších co jsem měl tu možnost vidět. Opravdu stačí rozmíchat vidličkou a netvoří hrudky. V ledové vodě taktéž OK.

prašnost - vyhovující. U prášku prostě člověk nějakou míru ( i když malou) prašnosti musí čekat - není to granulát (i ten práší-i když méně).

stravitelnost - v pohodě, nezaznamenal jsem rozdíl např. s Reflexem (myslím si, že ty drobné rozdíly prostě nemá běžný člověk u dobře udělaného produktu šanci poznat-což nahrává extrifitu a podobným produktům střední cenové hladiny)

chuť: testováno čokoláda kokos - sladké, vůně realistická, chuťově drobná odchylka od toho jak bych čekal , že to bude chutnat. Pro mě naprosto vyhovující a spokojenost.
Kdyby to bylo v sáčcích - klidně tím nahradím scitec (nerad bych se někoho dotkl, ale podle mě je tohle OK - takže nevidím důvod si připlácet za něco jakože lepšího zpracovávaného při teplotě snad kapalného dusíku, aby to náhodou nedenaturovalo).

Borůvka - sladká (na mě by to mohlo být méně sladké asi vše). Přítelkyně, která s přípravky tohoto typu nemá zkušenost říkala, že je to výborné a že to chutná jako borůvkový koktejl. Je to velmi slušné na protein-to je pravda. Tuto příchuť bych si dokázal nějaký den popíjet. toto je první borůvka, která dle mě překoná chuťově i složením scitec.

Ostatní příchutě dotestuji.
Každopádně už teď můžu říct, že kdyby byly ty proteiny za nějaké slušné ceny (nestudoval jsem to), tak je klidně zařadím do jídelníčku.

Teď mě napadlo - proč se dělají protejňáky jen nasladko?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Moocha

PříspěvekZaslal: ne duben 27, 2014 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:

Extrifit 80 slanina-bůček, již brzy ve vašich obchodech
Pitkin

PříspěvekZaslal: ne duben 27, 2014 10:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Deadlift napsal:

Extrifit 80 slanina-bůček, již brzy ve vašich obchodech

Jestli bude příchuť se slaninou tak jsem první zákazník

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
jachym

PříspěvekZaslal: po duben 28, 2014 3:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

však tohle už sem tu psal dávno, proč nejsou proteiny třeba normálně s přichutěma třeba polívek... možná to zní divně, ale když se nad tím zamyslíte... já si občas dávám bez příchutě se sojovkou, nebo přidám do jídla, ale proč by to prostě nemohla být "zdravý instatní polívka" místo těch sajrajtů z proteinu a třeba kuřecí přáchuť, houbová, hovězí, gulášová... proč ne? přesně tohle sem tu psal asi před 2 měsícema, naprosto souhlasím
Pitkin

PříspěvekZaslal: po duben 28, 2014 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jachym: To bychom se měli dohodnout a poslat firmám dopis ,jaké jsou požadavky jejich zákazníků

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
Spazik

PříspěvekZaslal: po duben 28, 2014 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jachym napsal:
však tohle už sem tu psal dávno, proč nejsou proteiny třeba normálně s přichutěma třeba polívek... možná to zní divně, ale když se nad tím zamyslíte... já si občas dávám bez příchutě se sojovkou, nebo přidám do jídla, ale proč by to prostě nemohla být "zdravý instatní polívka" místo těch sajrajtů z proteinu a třeba kuřecí přáchuť, houbová, hovězí, gulášová... proč ne? přesně tohle sem tu psal asi před 2 měsícema, naprosto souhlasím

Promil myslím něco takového dělal, houbovou proteinovou polévku apod. ale už jsem to dlouho neviděl, asi od toho upustili co nějak rebrandovali
Moocha

PříspěvekZaslal: po duben 28, 2014 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

O proteinech se tu už asi vše řeklo, super chuť, rozpustnost, trávení. Hlavně si ale vážím osobního přístupu v podobě dopisu a taky množství vzorků, které se v ceně škrábe poměrně vysoko.

Ještě jednou díky Ronnie

EDIT: A hellgel sice není žádný chuťový zázrak, ale zbude po něm v puse taková příjemná jablečná pachuť
balbi

PříspěvekZaslal: po duben 28, 2014 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V první řadě také děkuji Ronnimu za vzorky, byla toho pěkná kupa

HellGel
Hned na začátku musím říct, že jsem nikdy žádný nakopávač ani nic na bázi vazodilatace neužíval, takžen jsem byl na to zvědavý.
Dal jsem si sáček cca 15 minut před začátkem tréninku, chuť je opravdu výborná, myslím si, že ani časem by neomrzela.
Už po pár minutách jsem začal cítit jemné brněni rtů, po dalších pár minutách už celý obličej. Celkově jsem se cítil takový nabuzený-naspeedovaný, byl to zvláštní pocit, ale příjemný. Tento pocit vydržel asi 30 minut, poté postupně odezníval.
Celkově musím říct, že jsem opravdu nějaký účinek cítil, cvičilo se s tím pěkně, ale nějak silné to nebylo, myslím, že starší-větší cvičenci už jednu dávku ani cítit nemůžou.

Protein otestuji později, tak jsem pak editnu report.

Naposledy upravil balbi dne ne květen 11, 2014 6:51 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mravenec1

PříspěvekZaslal: po duben 28, 2014 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo? Mně to přišlo hnusný a ani dva nic neudělali. Ani takové ty turba od nutrendu...ale nejsi jediný kdo říká, že to na něho funguje.
Anonymní

PříspěvekZaslal: po duben 28, 2014 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

este raz diky Ronnie za vzorky,vsetky uz padli takze mozem hodnotit

HELLGEL - chutovo parada,celkom super prichut ale mohli by aj nejaku inu pridat, nie len jablko. kazdopadne u chuti to konci. pre mna uplne zbytocny doplnok. necitil som nic, maximalne len tu jablkovu chut. asi som imunny na stimulanty, ani slavny assault mi nic nerobil, jedine zeby som skusil fakt brutal davky

PROTEIN : penivost minimalna, rozpustnost vysoka (nebolo potreba velmi sejkovat), chut->

cokolada : tu by som si teda nekupil.vobec mi nechutila.ta stevia mi tam dost vadi.osobne si myslim ze tej cokolade kazi chut
banan : chut realna ale nekupil by som.zase ta stevia
vanilka : parada.tak do tej by som siel.jedna z mala vanilek ktora mi fakt chutila.mnam
coko-kokos : dalsia pecka.nemam vyhrady.super
jahoda : chut dobra.asi najlepsia chut jahody co som kedy skusil
boruvka : bomba.tie mini kusky boruvky ma prekvapili.mnam
cookies-susenka : do tejto som sa fakt zamiloval. najlepsia prichut zo vsetkych.najblizsie asi objednam

takze za mna by som odporucil: 1-cookies, 2-coko-kokos, 3-vanilka+boruvka

este raz diky Ronnie
Lesha

PříspěvekZaslal: po duben 28, 2014 7:37 pm    Předmět: vzorky Odpovědět s citátem

je možnost se nahlásit na odběr vzorků???
Anonymní

PříspěvekZaslal: po duben 28, 2014 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ono je to skor o rychlosti. ked bude ronnie nieco mat tak sem napise co ma za vzorky
a ked stihnem poslat PM tak su tvoje
je to skor o rychlosti
flew

PříspěvekZaslal: út duben 29, 2014 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem konečně doochutnal všechny :) zde je moje zhodnocení

Cookies cream 22,7g B , 1,8g S , 2,2g T

- Vůně: Strašně výrazná, něco jako arašídové máslo
- Chuť: ořechy + arašídové máslo
- Sladkost: 9/10
- Závěr: Příliš mi nechutná, do objemu bych jej možná bral, ale na mě příliš sladké.

Blueberry 22,5g B , 2,5g S , 2,2g T

- Vůně: jemná, příjemná
- Chuť: akorát, né příliš výrazná
- Sladkost: 5/10
- Závěr: do diety parádní. Středně sladké, chuť skvělá

Strawberry 22,3g B , 2,6g S , 2,2g T

- Vůně: skoro žádná
- Chuť: jemná, trochu nasládlé
- Sladkost: 3/10
- Závěr: O něco méně sladší, než borůvka. Nijak výrazná chuť. Podle mě ideál.

Banana 22,5g B , 2,5g S , 2,2g T

- Vůně: příjemná, né moc výrazná, ale cítit jde narozdíl od jahody
- Chuť: Přijde mi to až moc umělé
- Sladkost: 8/10
- Závěr: na mě příliš sladké, chuť mi moc nejela

Choco coco 21,7g B , 2,7g S , 2,2g T

- Vůně: Skoro žádná
- Chuť: jemná čokoládová, jako pyré na dortu
- Závěr: moc sladké, chutnalo to jako margotka

Chocolate 22,0g B , 2,7g S , 2,2g T

- Vůně: jako velikonoční zajíček
- Chuť: přišlo mi to jako studenská pečeť
- Sladkost: 9/10
- Závěr: otřesné.. Strašně moc sladké

Vanilla 22,9g B , 2,1g S , 2,2g T

- Vůně: jemná
- Chuť: taková ta nepovedená pachuť vanilky
- Závěr: nic moc přijde mi, že se snaží udělat přírodní vanilku, ale moc se jím to nedaří

Celkový závěr:
Marťovi moc děkuji za vzorky rád jsem ochutnal. Snad se nebude zlobit za příliš negativní závěr aspoň z mého pohledu.
- Celkově mi proteiny nechutnaly. Je to příliš sladké a chuť není tak úplná.
- Jediné co bych si pořídil byla Strawberry, kde sladkost byla minimální a chuť byla příjemná.

- Vše jsem "mixoval" ve 200ml vody

Snad mi někdy přijdou ještě nějaké vzorky

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
sutarajiri

PříspěvekZaslal: pá květen 02, 2014 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky moc za vzorky , tentokrát jich byl pořádnej ranec.

HellGel
Chuť nic moc /=, ale spoustu z těch ingrediencí jsem měl bez příchutě, takže chápu, že některé z nich zamaskovat není sranda.
Šlapal celkem dobře, můžu srovnat asi jen s assaultem a pow3rd 2.0 od scitecu, který jsem dostal za článek, je to slabší než assault, ale asi tak stokrát lepší než pow3rd.

Jinak proteiny, složením mi přídou fajn a chuťově mi sedly. Jsem na sladký, takže mi to jelo všechno, hlavně se parádně rozmíchaly narozdíl od toho blivajzu co mám teď ještě skoro celou pixlu /=
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2014 8:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cookies-cream. Voní hezky. Chuťově dobré, ale nekoupil bych si asi celý balík - je to opravdu sladké i v 3 dl.

Za mě vede borůvka.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Vzorky suplementů Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13, 14, 15  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: