Warrior Diet

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Warrior Diet  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Warrior Diet
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Hráblo Waterburymu??
Ne
67%
 67%  [ 47 ]
Ano
32%
 32%  [ 23 ]
Celkem hlasů : 70

Autor Zpráva
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: po listopad 12, 2012 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ve zkratce to vidím asi takhle: http://www.zeleznakoule.cz/stop-pastve-jez-jako-selma/ :)

Nabírat na WD jsem nezkoušel a popravdě neznám ani nikoho, komu by se to povedlo, nicméně Ori to popisuje zde:

http://www.dragondoor.com/articles/how-to-gain-muscle-and-lose-fat-on-the-warrior-diet/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hezo

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zdravim. venuje sa niekto WD ? chcel by som zmenu namiesto sach. vln na vyrazne schudnutie a rozmyslam zeby som siel WD ....
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 11:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hezo,

přečti si knihu, začni pomalu a dej tomu aspoň 21 dní (ještě lépe 3 měsíce).
Frozz.

PříspěvekZaslal: út leden 15, 2013 11:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hezo napsal:
zdravim. venuje sa niekto WD ? chcel by som zmenu namiesto sach. vln na vyrazne schudnutie a rozmyslam zeby som siel WD ....

Věnoval jsem se tomu po dobu cca 5-6 měsíců, co bys rád věděl?

Jestli chceš přejít z klasické stravy na WD, nedělej to jako já (špatně - ze dne na den) ale postupně a pomalu, klidně i 2-4 týdny.

WD se mi pro "schudnutie" osvědčilo a byl jsem spokojený. Cca z 88kg na 81kg v dobré kvalitě. Jestli ale chceš pouze zhubnout a je to tvůj jediný cíl, WD bych ti nedoporučoval, protože to je spíš životní styl, než jednorázová dieta.

Kniha od Oriho je v angličtině, pokud bys měl zájem, mohu ti ji v .pdfku poslat.
hezo

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 9:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahojte, ďakujem za reakcie.

V roku 2011 sa mi podarilo schudnúť za 3 mesiace -23kg sacharidovými vlnami + clnb. .. (zo 121 kg na 98 kg)

Postupne som to ale všetko zanedbal, aj stravu aj cvičenie, takže som naspäť na krásnych 120 kg ..

Cca. 2 mesiace opäť cvičím + kardio. Už som ale otrávený z každodenného predpripravenia a potom zohrievania jedla v práci, a tiež z toho, že to jedlo mi tiež už nejak "neberie".
Viem, že budem jesť viacmenej to iste, ale láka ma to, že je to po tréningu, večer kedy si to spravím čerstvé ...

Preto by som Vás chcel poprosiť o aspoň približný jedálniček s časovými údajmi ako ste išli vy ...

Pracujem 07:00-15:00,
Silovy trening 15:00-17:00 pondelok streda piatok + kardio
Kardio 15:00 - 15:30 utorok a stvrtok (niekedy stvrtok oddychujem bez kardia :) )

Ak som to správne pochopil, doobeda je človek na proteinoch a BCAA a potom od cca. 18:00 sú tri chody večere rozdelené podľa toho či ide o bielkoviny sacharidy tuky ?

Ďakujem

P.S: Myslím, že takýto štýl by mi vyhovoval aj ako môj životný štýl ...
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hezo napsal:
Preto by som Vás chcel poprosiť o aspoň približný jedálniček s časovými údajmi ako ste išli vy ...

Hezo, naše jídelníčky Ti budou k ničemu, každý si musí najít svou cestu. Mě by nefungovalo to, co jedl Frozz, jemu to moje a Tobě to naše. Musíš experimentovat a najít si své optimum, které Ti poskytne příznivý poměr regerace/síly/hubnutí.

hezo napsal:

Ak som to správne pochopil, doobeda je človek na proteinoch a BCAA a potom od cca. 18:00 sú tri chody večere rozdelené podľa toho či ide o bielkoviny sacharidy tuky ?

Přečti si tu knihu, od začátku do konce (můžeš vynechat kapitoly o tréninku, ty jsou k víceméně k ničemu a řekl bych, že můžeš vynechat i kapitolu pro těhotné ženy :) Pokud jsi ji už četl, přečti si ji znovu, protože "dooběda BCCA a od šesti dělená strava" není úplně to, o čem je WD.
hezo

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ok, frozz ak ta mozem teda poprosit o to pdfko ... dusan.hesko@gmail.com diik

chapem ze si pri vsetkom treba najst to svoje, len som chcel inspiraciu. ale mas pravdu, musim si to nastudovat do detailu.
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 9:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hezo,

je mi to jasné, navíc WD nenabízí žádné "připravené jídelníčky", takže pro "začátečníka" to může být trochu matoucí. Vždycky si můžeš vybrat mezi tabulkou, kterou budeš krok po kroku plnit (ať už v jídle, nebo v tréninku), anebo pochopíš principy a systém, který se za tabulkou skrývá. První přístup je jednodušší, ale zdaleka nepřináší takové výsledky, protože univerzální návod pro všechny neexistuje. Takže opravdu doporučuji investovat čas, tu knihu si přečíst, pochopit a pak začít.

Ale jinak závidím Ti Tvůj časový harmonogram, s takovou pro Tebe nebude WD problém ;)
Frozz.

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zde si to můžou stáhnout i ostatní, nahrál jsem to na uložto: http://ulozto.cz/x4APDL1/ori-hofmekler-the-warrior-diet-pdf

Zde jsem zkopíroval můj nástin jídeláku z 1.2.2012 (samozřejmě jsem se poté také dozvěděl, že tam mám chyby a mezery):

-> voda s citronem (300ml+), zelený čaj
-> 1ks ovoce (zelenina), řecký jogurt, ořechy
-> odpoledne zelenina, mléko s proteinem
-> k večeru většinou 1 vajíčko
...až do této doby jsem nesnědl žádné velké těžké jídlo se sacharidy (jen bílk+tuky), ale jen malá, lehce stravitelná jídla.
-> TRENINK (cca 18:00+)
-> po treninku PTN / BCAA
-> 4 vajíčka s cibulí a žampionama
-> hodně masa (cca 350-400g) + příloha, zelenina
-> před spaním tvaroh + protein + banán + mléko
-> burákové máslo
+ si doplň co chceš, dokud nebudeš mít dost

Je to fakt jen hrubý nástin, ale takhle nějak by to mohlo vypadat, když jsi teda chtěl tu inspiraci :-). Hlavní je prostě po celý den minimalizovat sachry a až po tréninku si dát, co "tělo ráčí".

PS: zeleniny můžeš neomezeně, NAROZDÍL od ovoce.

A takhle to vypadal váhový úbytek u mě:
23.1. - 88kg
30.1. - 87.3kg
11.2. - 86.4kg
24.2. - 85.2kg
3.3. - 84.9kg
9.3. - 83kg
18.3. - 84.5kg
24.3. - 83.7kg
31.3. - 82.9kg
15.4. - 82.9kg
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A to je přesně ono - já to měl dost jinak :)

Přes den jsem měl úplný půst a večer jsem naopak žral daleko víc.
Frozz.

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ZeleznaKoule napsal:
A to je přesně ono - já to měl dost jinak :)
Přes den jsem měl úplný půst a večer jsem naopak žral daleko víc.

Jo, klidně, já jen že Ori tím "půstem" nemyslel půst jako na vodě (viz LG), ale undereating (tzn. určité potraviny během této fáze sníš), což je rozdíl. Ale když ti to vyhovovalo, tak není co řešit .
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Právě :) Občas jsem měl jablko a jednou za 2 - 3 dny jsem si dávál ca. pět deka ořechů (pekany a mandle zpravidla).

Jo poprvé jsem do toho taky naskočil hned (18h fasting), takže první tejden jsem celkem trpěl :))
Ivo2

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Zde si to můžou stáhnout i ostatní, nahrál jsem to na uložto: http://ulozto.cz/x4APDL1/ori-hofmekler-the-warrior-diet-pdf

Zde jsem zkopíroval můj nástin jídeláku z 1.2.2012 (samozřejmě jsem se poté také dozvěděl, že tam mám chyby a mezery):

-> voda s citronem (300ml+), zelený čaj
-> 1ks ovoce (zelenina), řecký jogurt, ořechy
-> odpoledne zelenina, mléko s proteinem
-> k večeru většinou 1 vajíčko
...až do této doby jsem nesnědl žádné velké těžké jídlo se sacharidy (jen bílk+tuky), ale jen malá, lehce stravitelná jídla.
-> TRENINK (cca 18:00+)
-> po treninku PTN / BCAA
-> 4 vajíčka s cibulí a žampionama
-> hodně masa (cca 350-400g) + příloha, zelenina
-> před spaním tvaroh + protein + banán + mléko
-> burákové máslo
+ si doplň co chceš, dokud nebudeš mít dost

Je to fakt jen hrubý nástin, ale takhle nějak by to mohlo vypadat, když jsi teda chtěl tu inspiraci :-). Hlavní je prostě po celý den minimalizovat sachry a až po tréninku si dát, co "tělo ráčí".

PS: zeleniny můžeš neomezeně, NAROZDÍL od ovoce.

A takhle to vypadal váhový úbytek u mě:
23.1. - 88kg
30.1. - 87.3kg
11.2. - 86.4kg
24.2. - 85.2kg
3.3. - 84.9kg
9.3. - 83kg
18.3. - 84.5kg
24.3. - 83.7kg
31.3. - 82.9kg
15.4. - 82.9kg

-A ako je na tom tvoj metabolizmus ked nabehnes na klasicke stravovanie?
Frozz.

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem dal WD již pauzu, jelikož se mi touto metodou nedařilo přibírat. Možná se k tomu někdy vrátím či to nějak zkombinuju s něčím dalším.
Nevím, co přesně myslíš tím metabolismem, já žádný problém při WD neměl, na druhou stranu nemám žádné laboratorní měření a výsledky.
tony09

PříspěvekZaslal: st leden 16, 2013 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na Body-test.cz , je borec (bigbigbig), kterej se tak stravuje. POdařilo se mu snad schodit 20kg , síla mu jde nahoru a svaly.
Toto stravování se spíše hodí pro endomorf a fat-skinny boy.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Warrior Diet Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: