Yzzab - Ernandes you have my belt!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 73, 74, 75 ... 115, 116, 117  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Yzzab - Ernandes you have my belt!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Yzzab - Ernandes you have my belt!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pavelcb

PříspěvekZaslal: út červenec 14, 2009 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a kam bys to zařadil do splitu? K nohám,zádům,ramenům?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wygh

PříspěvekZaslal: út červenec 14, 2009 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelcb napsal:
a kam bys to zařadil do splitu? K nohám,zádům,ramenům?

na začátek Ačka powerclean a výraz a Cčka powerclean samotný.
Bazzy

PříspěvekZaslal: st červenec 15, 2009 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

EDIT: ani jsem si nevsiml ze jste tady neco psali: powerclean = chozeni s kufrikama to je dobry :D

vcera trochu kardio ve vidni bylo jeste v noci kolem 30 stupnu, ktomu blbnuti asi tisicovky skins punks hools a podobne haveti takze strasny:

[

Naposledy upravil Bazzy dne po září 21, 2009 9:31 pm, celkově upraveno 1 krát
Bazzy

PříspěvekZaslal: čt červenec 16, 2009 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

B
bench 5x3x130kg
zadni drepy 4x6x110kg
pritahy VC 4x6x110kg
bical VC 4x6x50kg
bricho

bench sem po prve serii myslel ze to neodjedu nemohl sem se tam nastavit a pripadalo mi to nejaky tezky nakonec to slo a ta posledni serie byla jak hovno

jinak brutalita strasny dusno a vedro a to bylo rano

Naposledy upravil Bazzy dne čt červenec 16, 2009 2:58 pm, celkově upraveno 1 krát
Wygh

PříspěvekZaslal: čt červenec 16, 2009 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten kluk vedle tebe na fotce dole vypadá jak Travis Ortmayer

Sorry, že ti to tady zasírám Bazzy, ale musel jsem.

Jesse Marunde
Bazzy

PříspěvekZaslal: čt červenec 16, 2009 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: čt červenec 16, 2009 10:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já už silový přemístění několikrát v životě slyšel, ale furt jsem nevěděl co to je a podle názvu jsme si odvodil prostě silově přemístit určitou věc někam, z čehož mi vyšli ty kufříky, které jsem tu viděl
Bazzy

PříspěvekZaslal: so červenec 18, 2009 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

C

shyby 4x4-5
nigga bench 5x5x115kg
push press 4x6x75kg
krceni ramen s vc 5x5 up to 160kg
zadni ramena

mela byt mrtvola ale strasne me boli nohy tak by to stalo za hovno

Naposledy upravil Bazzy dne ne červenec 19, 2009 6:42 pm, celkově upraveno 2 krát
Draper

PříspěvekZaslal: so červenec 18, 2009 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj
Nechces jezdit zase 2+1? Nebo nemas cas?
Co hamstrig, uz ok? Od toho zraneni jsi myslim jeste mrtvolu nejel, ze?
Co odpoledne v BG? Dopoledne tam byl zase ten nejvetsi exot ze vsech a zase tam jezdil ty svy pacviky s jednou protismerkou. Jo a tuhle jsem tam videl jeste jednoho chlapka, ktery jel s jednou protismerkou cvik, ktery vazne nedokazu slovy popsat a ani jsem nedokazal odhadnout, co vlastne posiluje.V zivote jsem nic takoveho nevidel To ten "nas", o kterym jsem psal prvne, cvici jeste relativne normalne
Azmodan

PříspěvekZaslal: so červenec 18, 2009 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hej Bazzy, co to je za pipky s těma kytarama?
Bazzy

PříspěvekZaslal: ne červenec 19, 2009 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj Drejpre: budu chodit obden a uvidim jak to pujde tohle fullbody, mrtvolu sem jeste nejel ale vcera sem ji chtel jet lehce ale mel jsem rozbity nohy z tech zadnich drepu co sem po delsi dobe jel, vsechno v prdeli i trisla... pristi tyden mam nejakou hoknu tak budu chodit cvicit asi vecer.
vcera tam byl zase ten tvuj boxer s jeho sparingem co tam chodi asi 3 roky a je to porad stejnej traged jeli zase vsechny mozny uhly jednorucek ten jeho sparing to jel vsechno s paskem a do pulky rozsahu, vzdycky zasnu nad tim kdyz nekoho potkavam nekolik let v gymu a on vypada porad stejne neli hur ale je mu to jedno vesele si bez vysledku cvici dal aniz by se zamyslel kde je asi chyba... potom tam jel asi 60 kilovej chlap nejaky upazovaniy a vyslikl si triko aby v zrcadle videl jak mu to berou ramena, potom tam byla smoulinka a pousteli tam scooter muziku coz opravdu neni moje srdcovka :D

Azmodan: http://www.myspace.com/civet
Bazzy

PříspěvekZaslal: po červenec 20, 2009 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

D

bench 5x130,4x5x120
celni drepy 5x3x100
pritahy v predklonu 4x5x110
bical velka 3x5x60,3x60
kladiva 2x5x30

uplne plnej gym, musel sem cekat na klicek byl volnej bench tak sem ho dal prvni misto tech drepu protoze pak bych se ho nedockal ( ty drepy to s tou vahou odnesly spis diky praci ale nevadi)... prvni serku me to prislo nejaky tezky a mel sem tam 130 misto 120 - blbec, trenink dobrej na to ze sem byl v praci a tahal sem se s hracima automatama a nebylo jich ztovna malo ale posilovna plna kokotu neuvertitelnch, hledal sem jestli tam nekde neni cedule pouze pro dusevne chore ale nic tam nebylo

dva borci co tam chodi casto napriklad shyby a kliky na bradlech se zatezi 20 kg rozsah 2 cm, normalne by to se svoji vahou neudelali ani jednou, potom treba borec co jel pritahy kladky jednu ruku mel uplne nakonci toho dlouhyho drzaku a druhou asi 10 cm od stredu toho drzaku kde se to zavesuje na tu kladku, dalsi typek jel biceps ve stoje s EZ ale melo to jednu chybu neudelal rukama za celou serii ani jeden pohyb mel je jakoby v te konecne pozici a jenom se kyval zadama nahoru a dolu ( pantomimou jsem to potom ukazoval Ernanesovi :D ), potom to rychle polozil a dobouchal to kladivama jednoruckama, potom bez prdele 40 kilovej borec kterej si dal na tu kratkou rovnou osu kotouce 1,25kg nebo kolik to je a jel s tim zapesti a tvaril se u toho jako lou ferigno v nejlepsich letech, tohle byl jeho prvni cvik potom jel rozpazky hlavou dolu, bezmala desitka bencaru jak kdyby meli na hrudniku 4 boardy, jeste jeden typek vysypal malem druhymu na nohu cinku no proste komedie jako prase

jo a byl jsem dnes poprve v nove prodejne RONNIE v komárově pro protein a maji tam toho strasne moc a je to tam hezky
Draper

PříspěvekZaslal: po červenec 20, 2009 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
hledal sem jestli tam nekde neni cedule pouze pro dusevne chore ale nic tam nebylo

ja jsem jim rano rikal, ze na II. fazi dnes nejdu, tak asi proto

Jinak tech 40kg co jezdi pulhodin zapesti nebo predlokti, tema se to tam celkem hemzi, asi jejich nevetsi komplex

PS: a dik ze jsi mne zavolal, taky jsem rad slysel tvuj hlas
Bazzy

PříspěvekZaslal: po červenec 20, 2009 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo jo a jeste jak sem vyjizdel z parkoviste tak byla zavrena ta zavora a jak je vedle to provizorni zabradli tak je to privrtany k zemi tak sem nemohl vyjet starej bazzy to chtel ulomit tu zavoru ale vybehl cisnik z te hospody tam a otevrel nam to

Naposledy upravil Bazzy dne po červenec 20, 2009 7:05 pm, celkově upraveno 1 krát
Draper

PříspěvekZaslal: po červenec 20, 2009 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bazzy napsal:
jo jo a jeste jak sem vyjizdel z parkoviste tak byla zavrena ta zavora a jak je vedle to provizorni zabradli tak je to privrtany k zemi tak sem nemohl vyjet starej bazzy to chtel ulomit tu zavoru ale vybehl cisnik z te hospody a tam a otevrel nam to

to si dokazu predstavit

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Yzzab - Ernandes you have my belt! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 73, 74, 75 ... 115, 116, 117  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: