|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bazzy

|
Zaslal: pá srpen 28, 2009 7:50 pm Předmět: |
|
|
a to jeste nevis ze na nem mam udelanej napis: Bazzy: nejkrasnejsi chlap na ronnie
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bazzy

|
Zaslal: so srpen 29, 2009 12:29 pm Předmět: |
|
|
bench 5x110,4x5x120
tlaky jc hl nahoru 4x8x30
bical velka 4x5x50
scott 4 shazovací serie
veslo 1 km
strasny jak mne ta sila po benchu odejde
dneska jsem mel takovej rozhovor s jednim cvicencem co jel na benchu francouze s velkou cinkou, prisel jsem k nemu a pozadal ho jestli by si to nemohl dat na jinou lavicku ze potrebuju jet bench, on rikal ze ne ze tam by se mu to cvicilo spatne, rekl jsem mu ze bench je od toho aby se tam cvicil bench, on mi na to odpovedel ze bench je od toho aby se tam cvicilo vsechno, neurdzel jsem se a rekl jsem mu na to jedno sproste skarede slovo a sel pryc, potom nastestni sel pryc ja se ho radeji jeste zeptal jesli uz tam muzu jestli tam jeste nepojede drepy on rikal ze ne tak jsem sel na muj vysneny bench... potom za mnou prisel YUD a rekl ze je to jeho bracha
zajimavy je ze se me zrovna dnes zdala nocni mura ze prijdu do posilky a nebyl tam bench porad jsem ho hledal zkousel ruzny jiny benche kterych tam bylo strasbe moc ale treba jeden byl z kopce dolu nebo jeden stal na pisku a porad se strasne kymacel proste strasna nocni mura a ted jeste tohle
ted jsem si jeste vzpomel na ernanesuv nechapavej ksicht kdyz stal nad borcem kterej klecel a jel na kladce nakej podivnej cvik na ramena potom jak si vsiml ze se na neho cumim tak jsme se zacali smat
v posilce teda drejpr,ernanes, oakus, YUD a jeho bracha
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: so srpen 29, 2009 12:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
|
| nahoru |
|
 |
BOSSHUGO

|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: so srpen 29, 2009 2:48 pm Předmět: |
|
|
| BOSSHUGO napsal: | | Bazzy napsal: | | neurdzel jsem se a rekl jsem mu na to jedno sproste skarede slovo |
Kluci tak vídím že u vás v Modré ůstřici je to někdy drsný |
V ustřici je to getto pořád
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: so srpen 29, 2009 3:04 pm Předmět: |
|
|
Taky mate cerveny a modry satky? _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ernandes

|
Zaslal: so srpen 29, 2009 3:05 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Taky mate cerveny a modry satky? |
Naše polovina spíš někdy červený/rudý oči
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: so srpen 29, 2009 4:27 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | tak nejaci motherfuckers ze spinning fitness prijdou na nasi pudu a dovolujou si, kounicova rozdeluje west coast a east coast... priste je tam uz nechci videt |
řek sis vo to, bude bitka. nikdo se nebude navážet do naší rodné hroudy
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 7:58 am Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | tak nejaci motherfuckers ze spinning fitness prijdou na nasi pudu a dovolujou si, kounicova rozdeluje west coast a east coast... priste je tam uz nechci videt |
hele vole bacha, co rikas, ja uz jsem ted taky vlastne napul Kounicovak, tak abys brzo neskoncil v sudu na dne Orliku _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: po srpen 31, 2009 11:31 am Předmět: |
|
|
premisteni a push press up to 2x5x90
upazovani 4x10
celni drep 8x6x60 dal se me nechtelo
predkopavani 4x8
zakopavani 4x8
krceni ramen s velkou cinkou i s jc
veslo 1,5km
premisteni slo pekne ale strasne me to samozrejme vysili na samotnou serii push pressu
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|