Zajímavosti

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 47, 48, 49  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Zajímavosti  Úvodní stránka -> Na smazání... -> Zajímavosti
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2012 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

J penize ovladaji vse na tomto svete... snad se nekdy situace zlepsi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Moocha

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2012 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2012 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spíš jde o tu "zajímavost". Kolik lidí by to nasytilo třeba na rok. Nebo si to pak třeba spočítat, když člověk ví, kolik stálo USA nebo VB to hraní si v Afghanistánu, nebo Iráku. Je to hnus, pokrytectví, špína... prostě dnešní svět... peníze. Uměle vytvoření nepřátelé a přitom ty, který máme ve své bezprostřední blízkosti, nikdo neřeší. To jsem si ještě na gymplu myslel, že tohle Obama změní... a pak už si pamatuju jen na tu hodinu literatury, kdy jsem dostal výtlem a zakřičel do třídy, že Obama dostal Nobelovku
Moocha

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2012 10:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

11. září trochu jinak..

Kam se stavíte? Podle mě je na každém šprochu pravdy trochu
TTeDy

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2012 11:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

K tomu 11. září: Přiznám se, že jsem to video neviděl, nechtělo se mi obětovat tomu hodinu. Nicméně jsem spoustu spikleneckých teorií v souvislosti s touhle událostí už slyšel a připadají mi opravdu vtipné .
Je sice hezké, jak tam všechno zdůvodní na grafických modelech a podloží to výkladem o fyzikálních zákonech a rozeberou prostě všechno až do posledního elementu, ale racionálně a uvěřitelně by se daly při troše snahy vysvětlit sebevětší pi*oviny, který si někdo vymyslel.
Podle mě, když by se nad tím člověk kriticky zamyslel, musí se tomu všemu jen zasmát, ale je to můj názor a nikoho neodsuzuju.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2012 11:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No me docela zarazily fakta napr. o Nikola Tesla, ktery vytvoril ohromne vynalezy.. ktere nejspis podelani amici zabavili jako to delaji vetsine vedcu, kteri ohrozuji velke korporace ridici ameriku. Docela by me zajimala temata jako UFO ci civilizace pred tisice lety... jejich malby po vlozeni do 3d modelu ukazuji ohromnou znalost ...
Mablung

PříspěvekZaslal: so říjen 06, 2012 11:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TTeDy napsal:
K tomu 11. září: Přiznám se, že jsem to video neviděl, nechtělo se mi obětovat tomu hodinu. Nicméně jsem spoustu spikleneckých teorií v souvislosti s touhle událostí už slyšel a připadají mi opravdu vtipné .
Je sice hezké, jak tam všechno zdůvodní na grafických modelech a podloží to výkladem o fyzikálních zákonech a rozeberou prostě všechno až do posledního elementu, ale racionálně a uvěřitelně by se daly při troše snahy vysvětlit sebevětší pi*oviny, který si někdo vymyslel.
Podle mě, když by se nad tím člověk kriticky zamyslel, musí se tomu všemu jen zasmát, ale je to můj názor a nikoho neodsuzuju.

Tak nějak. Fyzikální zákony rozebírat mohou, ale vzhledem k tomu že polovina (já vím, jsem optimista) lidí nechápe ani zákon zachování energie, nedělal bych si plané naděje že porozumí statice a "přilehlým" fyzikálním zákonům tak, aby rozeznali kdy je někdo tahá za fusekli.
Moocha

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2012 8:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Unidentified Flying Object

http://www.stream.cz/slavnedny/668264-13-brezen-den-kdy-tisice-lidi-videly-ufo

Případ zvaný „Světla z Phoenixu“ z roku 1997 se považuje za unikátní v tom smyslu, že „neidentifikovaný létající předmět“ (tedy takzvané UFO) potvrdily nezávisle na sobě tisíce svědků. Hodnověrnost svědectví ještě zvýšil samotný guvernér státu Arizona Fife Symington, který sice hned po události záležitost obracel v žert (viz reportáž), ale po skončení svého mandátu v roce 2007 promluvil otevřeně a bez zábran. I on prý tehdy záhadná světla na obloze viděl a přišla mu „jako z jiného světa“. Před občany ale prý nechtěl vyvolávat paniku, protože stejně pro ně neměl žádné logické vysvětlení.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2012 8:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocho, ty vypadáš, že se vyznáš..., vážně svět za 75 dní skončí?
Moocha

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2012 8:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne to byl jenom takový boom před rokem a teď, když se to blíží, už po tom ani pes neštěkne :) Dokonce jsem někde slyšel, že Májové vlastně nepočítali přestupné roky, takže konec světa už asi před měsícem byl

http://countdown.free-and-online.com/?timer=2400&lan=cs

Kdyžtak tady šikovná stránka pro ty, co věří
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2012 8:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to mám na ploše a každé ráno a večer před spaním na to koukám a modlím se, aby to nebyla pravda *silly*

jinak teda abych nebyl za hloupoučkýho, tak svět nemá skončit, jen se má změnit, nebo přetransformovat ... nějak. Škoda, že se otom přestalo mluvit, už aby začal prosinec
Moocha

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2012 8:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.astro.cz/rady/2012/

Kdyžtak tady jedna obludně obsáhlá stránka, určitě ji znáš.. Stejně je to první věc, co ti na googlu vyjede, když zadáš 2012 musím se přiznat, že jsem se ani nepokoušel ji celou přečíst, těch odkazů tam je hromada..
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2012 9:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

:D o tohle jsem se zajímal před 6ti lety, když nebylo o hodinách co dělat... teď mě to fakt nezajímá. Ale je vidět, že jsi expert
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2012 9:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Konspirační blbosti typu 9/11, Američani na Měsíci, Chemtrails, HAARP, plánovaná krize a spousty jiných mě vždycky náramně pobaví
Moocha

PříspěvekZaslal: ne říjen 07, 2012 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemyslím si, že by si Amíci odpálili budovu 7, ale všichni snad musí chápat, že jim 9/11 hrálo do karet a vytěžili z následující situace doslova bambiliony.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Zajímavosti Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 47, 48, 49  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: