Sis to docela hodně ztížil, když sis přidal o 20 kg víc něž mělo být .
Jinak ty floor wipers. 1 opakování znamená, že nohy se dotknou činky vlevo i vpravo, nebo 1 opak. je dotknutí jenom v levo/pravo ?
A ty clean and press. Je to 50 opak. na každou ruku nebo na každou 25 opakování ?
_________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
WOD: back squat cluster - 30 reps 85-90% 1 RM (30sec rest) with 5x burpee penalty
BS 15x2 85kg
srabácky jsem dal jen těch 85%, a tak jsem se všude vešel do těch 30sec pauzy, tudíž jsem nemusel jet za "trest" burpees.. i tak byly poslední tři série na poblití :)
Čau, v první řadě ti musím říct, že jedeš jak stroj, neskutečné-je mě špatně jenom když se podívám na zápis těch tvých tréninků.
A chtěl jsem se zeptat: jakým stylem jsi jel ten Core killer?
Dal jsi prostě za co nejkratší čas 80 čelních dřepů a pak přešel na 60 pushpressů a nakonec zerchery? Nebo jsi to jel jakoby stylem kruhového tréninku např. 10x FS,10x PP, 10xZS a tak pořád dokola? Předpokládám, že pauzy jsi dával asi minimální, jenom pár vteřin na vydechnutí?
Dík za odpovědi a ať ti to šlape pořád takovým ďábelským tempem.
díky, jel jsem těm prvním stylem, tedy nejdřív všechny čelní dřepy, pak tlaky, pak zerchery.. čas jsem neměřil, nebyl to WOD, ale stamina :), ale i tak jsem se to snažil dát s malými pauzami (do 20sec).. dřepy byly asi na 5 sérií, tlaky taky na 5, zerchery na 4.
_________________ there is no point in being alive if you cannot do the deadlift¨
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru