|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| přezouváte? |
| jo |
|
83% |
[ 40 ] |
| ne |
|
16% |
[ 8 ] |
|
| Celkem hlasů : 48 |
|
| Autor |
Zpráva |
AHOLA

|
Zaslal: st říjen 24, 2007 12:04 pm Předmět: |
|
|
| KAKAč napsal: | | povinne svietenie a zimne pneu by sa malo fakt zaviest |
povinne svietenia sa predsa uz zaviedlo...a mozno sa u nas zavedie aj pocas celeho roka. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DrLift
|
Zaslal: st říjen 24, 2007 12:32 pm Předmět: |
|
|
Ja neprezouvam. Prijde mi to zbytecny. V miste kde bydlim je snih tak 5 dnu v roce. Neco jineho by bylo samozrejme kdybych bydlel nekde kde jsou kopce nebo tam aspon jezdil.
|
|
| nahoru |
|
 |
HULK

|
|
| nahoru |
|
 |
KAKAč
|
Zaslal: čt říjen 25, 2007 6:29 am Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | KAKAč napsal: | | povinne svietenie a zimne pneu by sa malo fakt zaviest |
povinne svietenia sa predsa uz zaviedlo...a mozno sa u nas zavedie aj pocas celeho roka. |
myslel som povinne svietenie pocas celeho roka, lebo ked vidim tych sulinov co chodia este rano po tme so zhasnutymi svetlami pripadne podvecer tma a svetla zhasnute - potom ked predbiehas a rovno to napakujes do neho lebo ho nevidis...
|
|
| nahoru |
|
 |
KAKAč
|
Zaslal: čt říjen 25, 2007 6:31 am Předmět: |
|
|
| DrLift napsal: | | Ja neprezouvam. Prijde mi to zbytecny. V miste kde bydlim je snih tak 5 dnu v roce. Neco jineho by bylo samozrejme kdybych bydlel nekde kde jsou kopce nebo tam aspon jezdil. |
to potom bud jazdis v zime 20 km/h alebo vôbec
zimne gumy nemaju priamo so snehom vela spolocneho... skor ide o teplotu a to uz pri +7 st. celzia...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt říjen 25, 2007 7:20 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | KAKAč napsal: | | myslel som povinne svietenie pocas celeho roka, lebo ked vidim tych sulinov co chodia este rano po tme so zhasnutymi svetlami pripadne podvecer tma a svetla zhasnute - potom ked predbiehas a rovno to napakujes do neho lebo ho nevidis... |
Přesně tak, je to výborná věc. Když jedu na motorce, tak ještě 2x užitečnější.
Jen se v poslední době rozmohlo, že lidi v autech svítěj mlhovkama a hlavní reflektory nechávají vypnutý. Když jsem dělal autoškolu, tak bylo bezdůvodné svícení mlhovkama zakázaný, nevím jak teď. Ale zdá se mi to, jako "americkej tuningovej objev" |
Za mlhovky mimo mlhu je litr az dva a dokonce i 2 body.Zimni gumy nejsou jen pro snih,ale kvuli adhezi pri nizke teplote.Dal bych urcite povinnost prezouvani gum na zimu!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Stachelberg

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt říjen 25, 2007 7:33 am Předmět: |
|
|
| Stachelberg napsal: | | Bara napsal: | | daymoon napsal: | | KAKAč napsal: | | myslel som povinne svietenie pocas celeho roka, lebo ked vidim tych sulinov co chodia este rano po tme so zhasnutymi svetlami pripadne podvecer tma a svetla zhasnute - potom ked predbiehas a rovno to napakujes do neho lebo ho nevidis... |
Přesně tak, je to výborná věc. Když jedu na motorce, tak ještě 2x užitečnější.
Jen se v poslední době rozmohlo, že lidi v autech svítěj mlhovkama a hlavní reflektory nechávají vypnutý. Když jsem dělal autoškolu, tak bylo bezdůvodné svícení mlhovkama zakázaný, nevím jak teď. Ale zdá se mi to, jako "americkej tuningovej objev" |
Za mlhovky mimo mlhu je litr az dva a dokonce i 2 body.Zimni gumy nejsou jen pro snih,ale kvuli adhezi pri nizke teplote.Dal bych urcite povinnost prezouvani gum na zimu!!! |
I já jsem zastáncem povinného přezouvání. Ještě by to chtělo něco vymyslet na kamiony. |
Tam to plati dvojnasob!!Plus vahy na kazdem rohu a na zimu povinne retezy!!
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt říjen 25, 2007 7:41 am Předmět: |
|
|
| KAKAč napsal: | | ja sice davam prezuvat na jedny disky ale 2x za rok 600 Sk snad nikoho nezabije | To sice ne, ale já mám v létě litá kola a v zimě plecháče, protože ty naše cesty...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: čt říjen 25, 2007 8:20 am Předmět: |
|
|
| KAKAč napsal: | | DrLift napsal: | | Ja neprezouvam. Prijde mi to zbytecny. V miste kde bydlim je snih tak 5 dnu v roce. Neco jineho by bylo samozrejme kdybych bydlel nekde kde jsou kopce nebo tam aspon jezdil. |
zimne gumy nemaju priamo so snehom vela spolocneho... skor ide o teplotu a to uz pri +7 st. celzia... |
Jasny pneumatiky maji mensi prilnavost, ale nehodlam na silnici zavodit. V zime jsem samozrejme podstatne ostrazitejsi. Nechavam si vetsi odstupy od aut, vjizdim do zatacek opatrneji ....
Jezdim denne do prace. Na to, abych na suchy silnici v zime jel 90km/h nepotrebuju zimaky.
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: čt říjen 25, 2007 8:24 am Předmět: |
|
|
| DrLift napsal: | | KAKAč napsal: | | DrLift napsal: | | Ja neprezouvam. Prijde mi to zbytecny. V miste kde bydlim je snih tak 5 dnu v roce. Neco jineho by bylo samozrejme kdybych bydlel nekde kde jsou kopce nebo tam aspon jezdil. |
zimne gumy nemaju priamo so snehom vela spolocneho... skor ide o teplotu a to uz pri +7 st. celzia... |
Jasny pneumatiky maji mensi prilnavost, ale nehodlam na silnici zavodit. V zime jsem samozrejme podstatne ostrazitejsi. Nechavam si vetsi odstupy od aut, vjizdim do zatacek opatrneji ....
Jezdim denne do prace. Na to, abych na suchy silnici v zime jel 90km/h nepotrebuju zimaky. |
Tohle si takhle rekne vice ridicu, pak ta vozovka jednou sucha nebude a náhoda je blbec...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt říjen 25, 2007 8:30 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Přesně tak, je to výborná věc. Když jedu na motorce, tak ještě 2x užitečnější.
Mno, ja mam dojem, ze to cim sviti nejsou mlhovky, ale specialni svetla pro denni sviceni... ty se prave davaji na mista mlhovek ...
edit: jinak kazdopadne prezouvam.. ale pamatuju si loni, kdyz sem vyjel i se zimakama na prvni poradne napadanej snih - to byla fakt vanice..samoszrejme to bylo neupraveny, neposypany nic..to byl mazec, 30km/h a porad sem mel strach, pac to klouzalo jak svina.. _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
KAKAč
|
Zaslal: čt říjen 25, 2007 9:26 am Předmět: |
|
|
| DrLift napsal: | | KAKAč napsal: | | DrLift napsal: | | Ja neprezouvam. Prijde mi to zbytecny. V miste kde bydlim je snih tak 5 dnu v roce. Neco jineho by bylo samozrejme kdybych bydlel nekde kde jsou kopce nebo tam aspon jezdil. |
Jezdim denne do prace. Na to, abych na suchy silnici v zime jel 90km/h nepotrebuju zimaky. |
ked ti raz niekto vbehne do cesty, ostrazitost ti moc nepomoze...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|