|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| přezouváte? |
| jo |
|
83% |
[ 40 ] |
| ne |
|
16% |
[ 8 ] |
|
| Celkem hlasů : 48 |
|
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt říjen 25, 2007 9:27 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | daymoon napsal: | Přesně tak, je to výborná věc. Když jedu na motorce, tak ještě 2x užitečnější.
Jen se v poslední době rozmohlo, že lidi v autech svítěj mlhovkama a hlavní reflektory nechávají vypnutý. Když jsem dělal autoškolu, tak bylo bezdůvodné svícení mlhovkama zakázaný, nevím jak teď. Ale zdá se mi to, jako "americkej tuningovej objev" |
Mno, ja mam dojem, ze to cim sviti nejsou mlhovky, ale specialni svetla pro denni sviceni... ty se prave davaji na mista mlhovek ...
edit: jinak kazdopadne prezouvam.. ale pamatuju si loni, kdyz sem vyjel i se zimakama na prvni poradne napadanej snih - to byla fakt vanice..samoszrejme to bylo neupraveny, neposypany nic..to byl mazec, 30km/h a porad sem mel strach, pac to klouzalo jak svina.. |
Máš pravdu Dragone. Asi už se nebudu vyjadřovat k ničemu, co nemám ověřeno na 100%
http://motozurnal.centrum.cz/motoporadna/clanek.phtml?id=4169 _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DrLift
|
Zaslal: čt říjen 25, 2007 10:29 am Předmět: |
|
|
| KAKAč napsal: |
ked ti raz niekto vbehne do cesty, ostrazitost ti moc nepomoze...
|
Stat se muze samozrejme cokoliv. Netvrdim, ze zimni pneumatiky nejsou na zimu lepsi. Jen si myslim, ze v lokalite, kde jezdim to jednoduse nestoji za to.
|
|
| nahoru |
|
 |
eallinne

|
Zaslal: čt říjen 25, 2007 10:36 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | KAKAč napsal: | | myslel som povinne svietenie pocas celeho roka, lebo ked vidim tych sulinov co chodia este rano po tme so zhasnutymi svetlami pripadne podvecer tma a svetla zhasnute - potom ked predbiehas a rovno to napakujes do neho lebo ho nevidis... |
Přesně tak, je to výborná věc. Když jedu na motorce, tak ještě 2x užitečnější.
Jen se v poslední době rozmohlo, že lidi v autech svítěj mlhovkama a hlavní reflektory nechávají vypnutý. Když jsem dělal autoškolu, tak bylo bezdůvodné svícení mlhovkama zakázaný, nevím jak teď. Ale zdá se mi to, jako "americkej tuningovej objev" |
No já jsem si všimla, že hlavně zapínaj zadní mlhovky a to je pak zvlášť v noci moooc nóbl
Btw. od včera mám přezuto
|
|
| nahoru |
|
 |
Mahamotti

|
Zaslal: čt říjen 25, 2007 10:51 am Předmět: |
|
|
neprezouvam, mam celorocne zimni, ono se to na ty skoroveterany ani nevyplati resit jinak. Kazdopadne jakmile prijde na radu novejsi vozidlo tak to vidim na 2 sady kol. _________________ Wortos: "Co mi tady nadavaš blbečku!!Ta knižka co mam je z roku 1998 a to ještě Carnitine neznaly a nebo to tam prostě nedaly.Moc si tady nevyskakuj ,nikomu jsi jeste ani neporadil a už tu skačeš jak šváb na nitce!!!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: čt říjen 25, 2007 4:24 pm Předmět: |
|
|
Mám přezuto už 5dní.Hnusná práce _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
PAVUK

|
Zaslal: čt říjen 25, 2007 5:13 pm Předmět: |
|
|
Samozrejme ze na zimnu sezonu obuvam na auto kolesa so zimnymi pneumatikami. Akonahle teplota klesne pod 8 stupnov na par dni/noc po sebe, sup tam s nimi. Tento rok som to akosi casovo nestihol, budem mat prezute az na buducu stredu :- ( Snad do vtedy nenasnezi, to by som sa musel vozit sockou :- (
Teraz si aspon uzivam driftovanie ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá říjen 26, 2007 6:11 am Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | daymoon napsal: | | KAKAč napsal: | | myslel som povinne svietenie pocas celeho roka, lebo ked vidim tych sulinov co chodia este rano po tme so zhasnutymi svetlami pripadne podvecer tma a svetla zhasnute - potom ked predbiehas a rovno to napakujes do neho lebo ho nevidis... |
Za mlhovky mimo mlhu je litr az dva a dokonce i 2 body.Zimni gumy nejsou jen pro snih,ale kvuli adhezi pri nizke teplote.Dal bych urcite povinnost prezouvani gum na zimu!!! | ...tak,tak...po dvou smycích na noční studené vozovce jsem včera raději přezul...to co mi prošlo na letňácích v létě mě včera stálo málem průjezd po chodníku...a to nejezdím jako prase...jel jsem cca 40 ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá říjen 26, 2007 4:28 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Bara napsal: | | daymoon napsal: | | KAKAč napsal: | | myslel som povinne svietenie pocas celeho roka, lebo ked vidim tych sulinov co chodia este rano po tme so zhasnutymi svetlami pripadne podvecer tma a svetla zhasnute - potom ked predbiehas a rovno to napakujes do neho lebo ho nevidis... |
Za mlhovky mimo mlhu je litr az dva a dokonce i 2 body.Zimni gumy nejsou jen pro snih,ale kvuli adhezi pri nizke teplote.Dal bych urcite povinnost prezouvani gum na zimu!!! | ...tak,tak...po dvou smycích na noční studené vozovce jsem včera raději přezul...to co mi prošlo na letňácích v létě mě včera stálo málem průjezd po chodníku...a to nejezdím jako prase...jel jsem cca 40 ? |
No,moje auto už má asi taky zimáky,ale někde v Moskvě Dnes jsem koupil novej vůz a hned na něj šly zimáčky Je zima a letní pneu tuhne a chová se podobně jako plastová hmota.To je špatné.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: pá říjen 26, 2007 7:20 pm Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | Baro pochlub se nam tvym novym vozem...Co to je aspon zac? |
To jo,a ty mi ho zase šlohneš pacholku Nic,nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: pá říjen 26, 2007 7:21 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Bazzy napsal: | Baro pochlub se nam tvym novym vozem...Co to je aspon zac? |
To jo,a ty mi ho zase šlohneš pacholku Nic,nic. |
sakra ale aspon sem ti ho vysal nez sem ho strelil
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá říjen 26, 2007 9:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|