|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Princ
|
Zaslal: st listopad 19, 2014 7:15 pm Předmět: |
|
|
Klidně jezdi, nejde o to, že by kardio zabíjelo koťátka
Pointa je, že pokud chceš vypadat líp a podávat lepší výkon, existují mnohem účinnější způsoby, než excesivní množství kardia.
Já osobně běhám patnáctistovku rychleji teď při 95 kg, kdy můj tréning stojí na mrtvole 5x5, než když jsem míval o 15 kg méně a běhal (já hlupák) pravidelně. Zázrak? StrongFirst.
(Samozřejmě tu patnáctistovku jsem netestoval z vlastní vůle  )
Naposledy upravil Princ dne st listopad 19, 2014 7:18 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
haino

|
Zaslal: st listopad 19, 2014 7:17 pm Předmět: |
|
|
| Princ napsal: | Kdo z nich je ten poseroutka? Rippetoe, Meadows nebo Poliquin? | Všichni, pokud jde o kardio kondici.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st listopad 19, 2014 7:22 pm Předmět: |
|
|
To je potom taky o tom, co je pro někoho nadměrný množství "kardia".
Pro někoho se špatnou fyzičkou to může být málo, pro někoho s dobrou, mnohem víc.
Klidně se s tebou vsadím, že najdu rychlejšího běžce na 1500m, kterej 5x5 mrtvolu necvičí. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Princ
|
Zaslal: st listopad 19, 2014 7:28 pm Předmět: |
|
|
To je totální mýtus Hano. Samozřejmě obří profesionální kulturisti budou na dlouhé trase docela pomalí  , jinak ale samotný silově-objemový tréning tě taky zadýchá a samotný postačí k dobré kondici a celkovému zdraví.
Madballe samozřejmě že najdeš  Vytrvalostní běh je určitě dobrý na zlepšování ve vytrvalostním běhu  Ne tak dobrý pro zdraví, sílu nebo vzhled.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st listopad 19, 2014 7:33 pm Předmět: |
|
|
Já bych řekl, že vytrvalostní běh je na tom se zdravím úplně stejně jako posilování, respketive kvůli tobě napíšu jako kulturistika, powerlifting, strongmani atd. O síle se bavit nemusíme, nikdo na ni vytrvalostním během trénovat nebude, pokud to není úplnej blázen. Vzhled bude vždycky otázka osobních preferencí, a jak už to bude v daným případě daleko za hranou. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st listopad 19, 2014 7:36 pm Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | Princ napsal: | | (...) mohu dodat i české (...) |
Dodej :) |
Tak co bude? :) Zajímalo by mě, kdo to v ČR takhle vidí (měl bych asi tak dva tipy :) _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
Princ
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st listopad 19, 2014 7:51 pm Předmět: |
|
|
Žádnej extrém není dobrej. Trocha toho "cardia" ještě nikomu neuškodila. Běhání Tě dřepat a ohýbat nenaučí, ale i oxidativní systém je třeba cvičit (use it or lose it). Samozřejmě problém nastává v moment, kdy člověk dělá jen cardio... _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
Princ
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st listopad 19, 2014 7:55 pm Předmět: |
|
|
Ukázka zdraví.
Skinny fat maratonec?
Při kardiu klidně můžeš dřepat, ohýbat se pro věci, můžeš dělat v podstatě cokoliv.
Sice jsem momentálně vysláblej, ale když se podívám k tobě do logu, tak si můžu připadat zas aspoň trochu silnější.
Ne, vážně, jseš zbytečně velkej fanatik.
A koule to v posledním příspěvku napsal dobře. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: st listopad 19, 2014 7:58 pm Předmět: |
|
|
me bavi, jak si hodne lidi pod slovem kardio predstavi vec, ktera je uplne zvlastni a patri jen k fitku, pritom to je normalni pohyb (beh, rotoped-kolo), ktery dela kazdy z nas, ale par lidi tomu rika KARDIO, tak kolem toho musi hned zacit kolovat blbosti
|
|
| nahoru |
|
 |
Princ
|
Zaslal: st listopad 19, 2014 7:58 pm Předmět: |
|
|
Nemám tu log
Jen jsem nenápadně informoval OuPího, že zahraniční trenéři jsou spíš proti.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st listopad 19, 2014 8:04 pm Předmět: |
|
|
Tak to nic, tady je zas další Pr!nc. Kua, proč tady máte skoro stejný nicky, kdo se v tom má vyznat. :) _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Naposledy upravil madball dne st listopad 19, 2014 8:11 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: st listopad 19, 2014 8:07 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Sice jsem momentálně vysláblej, ale když se podívám k tobě do logu, tak si můžu připadat zas aspoň trochu silnější. |
Tak díky no. Ještě že mi o sílu absolutně nejde.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: st listopad 19, 2014 8:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|