Změna je život

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Změna je život  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Změna je život
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Princ

PříspěvekZaslal: st listopad 19, 2014 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Klidně jezdi, nejde o to, že by kardio zabíjelo koťátka

Pointa je, že pokud chceš vypadat líp a podávat lepší výkon, existují mnohem účinnější způsoby, než excesivní množství kardia.

Já osobně běhám patnáctistovku rychleji teď při 95 kg, kdy můj tréning stojí na mrtvole 5x5, než když jsem míval o 15 kg méně a běhal (já hlupák) pravidelně. Zázrak? StrongFirst.

(Samozřejmě tu patnáctistovku jsem netestoval z vlastní vůle )

Naposledy upravil Princ dne st listopad 19, 2014 7:18 pm, celkově upraveno 2 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
haino

PříspěvekZaslal: st listopad 19, 2014 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Princ napsal:
Kdo z nich je ten poseroutka? Rippetoe, Meadows nebo Poliquin?
Všichni, pokud jde o kardio kondici.
madball

PříspěvekZaslal: st listopad 19, 2014 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je potom taky o tom, co je pro někoho nadměrný množství "kardia".
Pro někoho se špatnou fyzičkou to může být málo, pro někoho s dobrou, mnohem víc.

Klidně se s tebou vsadím, že najdu rychlejšího běžce na 1500m, kterej 5x5 mrtvolu necvičí.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Princ

PříspěvekZaslal: st listopad 19, 2014 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je totální mýtus Hano. Samozřejmě obří profesionální kulturisti budou na dlouhé trase docela pomalí , jinak ale samotný silově-objemový tréning tě taky zadýchá a samotný postačí k dobré kondici a celkovému zdraví.

Madballe samozřejmě že najdeš Vytrvalostní běh je určitě dobrý na zlepšování ve vytrvalostním běhu Ne tak dobrý pro zdraví, sílu nebo vzhled.
madball

PříspěvekZaslal: st listopad 19, 2014 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych řekl, že vytrvalostní běh je na tom se zdravím úplně stejně jako posilování, respketive kvůli tobě napíšu jako kulturistika, powerlifting, strongmani atd. O síle se bavit nemusíme, nikdo na ni vytrvalostním během trénovat nebude, pokud to není úplnej blázen. Vzhled bude vždycky otázka osobních preferencí, a jak už to bude v daným případě daleko za hranou.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: st listopad 19, 2014 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZeleznaKoule napsal:
Princ napsal:
(...) mohu dodat i české (...)

Dodej :)

Tak co bude? :) Zajímalo by mě, kdo to v ČR takhle vidí (měl bych asi tak dva tipy :)
Princ

PříspěvekZaslal: st listopad 19, 2014 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzhled otázkou osobních preferencí? Kdo chce vypadat jako skinny fat maratonec?

Nemohu také souhlasit, že vytrvalostní tréning je na tom se zdravím stejně. Kardio tě nenaučí dřepět, ohýbat se pro věci na zem, neprospěje tvé hladině testosteronu. Sám jsi také zmínil, že díky kardiu nezesílíš. To chceš být zdravý a zároveň slabý???
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: st listopad 19, 2014 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Žádnej extrém není dobrej. Trocha toho "cardia" ještě nikomu neuškodila. Běhání Tě dřepat a ohýbat nenaučí, ale i oxidativní systém je třeba cvičit (use it or lose it). Samozřejmě problém nastává v moment, kdy člověk dělá jen cardio...
Princ

PříspěvekZaslal: st listopad 19, 2014 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jo Koule tak si dej pozor, ať to s tím kardiem nepřeženeš a taky neztloustneš
madball

PříspěvekZaslal: st listopad 19, 2014 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ukázka zdraví.
Skinny fat maratonec?
Při kardiu klidně můžeš dřepat, ohýbat se pro věci, můžeš dělat v podstatě cokoliv.
Sice jsem momentálně vysláblej, ale když se podívám k tobě do logu, tak si můžu připadat zas aspoň trochu silnější.
Ne, vážně, jseš zbytečně velkej fanatik.
A koule to v posledním příspěvku napsal dobře.
raw

PříspěvekZaslal: st listopad 19, 2014 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

me bavi, jak si hodne lidi pod slovem kardio predstavi vec, ktera je uplne zvlastni a patri jen k fitku, pritom to je normalni pohyb (beh, rotoped-kolo), ktery dela kazdy z nas, ale par lidi tomu rika KARDIO, tak kolem toho musi hned zacit kolovat blbosti
Princ

PříspěvekZaslal: st listopad 19, 2014 7:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemám tu log

Jen jsem nenápadně informoval OuPího, že zahraniční trenéři jsou spíš proti.
madball

PříspěvekZaslal: st listopad 19, 2014 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to nic, tady je zas další Pr!nc. Kua, proč tady máte skoro stejný nicky, kdo se v tom má vyznat. :)

Naposledy upravil madball dne st listopad 19, 2014 8:11 pm, celkově upraveno 1 krát
Pr!nc

PříspěvekZaslal: st listopad 19, 2014 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Sice jsem momentálně vysláblej, ale když se podívám k tobě do logu, tak si můžu připadat zas aspoň trochu silnější.

Tak díky no. Ještě že mi o sílu absolutně nejde.
madball

PříspěvekZaslal: st listopad 19, 2014 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:
citace:

Tak díky no. Ještě že mi o sílu absolutně nejde.

Tak sorry, já toho chtěl nějak využít a zas mi to nevyšlo. Kua.
A zas tak špatný to není, protože bych stejně už pomalu plival i na sebe.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Změna je život Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: