|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Culda13
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 3:42 pm Předmět: |
|
|
ok jdu na to . Ať je tu sranda _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 4:29 pm Předmět: |
|
|
snídaně
svačina
oběd
svačina
večeře
večeře
tvaroh _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 4:30 pm Předmět: |
|
|
dárky k narozeninám
_________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 4:37 pm Předmět: |
|
|
Zvlastni na te fotce s 90kg vypadas hubenejsi nez na fotce s 82kg _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 4:38 pm Předmět: |
|
|
tak to opravdu né rozdíl v pase je asi 8cm a na hrudníku 2cm _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 4:45 pm Předmět: |
|
|
no chtelo by to zpevnit, at to nevypada jako takovej rosulek, ale s tou tvou stravou se to asi moc nehne, to sou furt nejake piskoty, nebo BeBe susenky atd... :) ale jinak to neni tak strasny jak si psal ze to je... Btw taky se me vic libi ta fotka kde u toho stromecku. Vydrz nezrat takove 2 mesice rychle cukry a jez jen vlocky a rejzi natural a uvidis progres a pak si to uz budes chtit udrzet...
Naposledy upravil hovnival dne ne srpen 21, 2011 4:48 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 4:46 pm Předmět: |
|
|
No musis to vedet ty sam, ale ta vanocni forma je podle me lepsi, ty svaly vypadaji pevnejsi, ale tuku je tam podle me nastejno.
Mozna je to ale jen barvou. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 4:51 pm Předmět: |
|
|
nakoře jsem nateklej jako prase a s tím se nedalo vůbec fungovat ( zdravotní potíže ) . nyní mi přijde ,že je to povadlé ,protože jsem zhubnul . V květnu jsem měl 87 kg nyní ráno 81kg ( před focením 82 kg ) a vše šlo dolů na břiše a na stehnech _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 4:58 pm Předmět: |
|
|
me to prijde, ze odtekla nejaka ta voda a odesly nejaky ty svaly, ale vetsina tuku zustala, takze vypada lepe ta fotka kde mas 90kg... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 4:59 pm Předmět: |
|
|
co radíš ? _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 5:06 pm Předmět: |
|
|
je tezky ti radit, kdyz ti vsechno dela zle na zaludek, ale zajimave je, ze takove ty hovadiny co jist jist muzes... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 5:13 pm Předmět: |
|
|
nechápu ,že jak jsi psal vypadám nahoře "lépe " a tam jsem jídlo nedodržoval vůbec a voda ? Tak tu jsem viděl jen večer při koupání .
momentálně to jde , otestoval jsem ten protein a v pohodě ho můžu . Horčí to je s ovocem a zeleninou . Mléko a sýry nemohu vůbec, jen kousek sýra 20% . Nejhorší to je ráno , to žaludek nevezme skoro nic .
Ty křehký plátky nejsou špatný né ? B 7.1g ,S 50,4g, T 1,3g na balení to dělá 1025kj _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne srpen 21, 2011 5:15 pm Předmět: |
|
|
tohle mi bude stačit  ( to je fakt můj sen )
_________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|