|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Culda13
|
Zaslal: po říjen 10, 2011 5:24 pm Předmět: |
|
|
pánové po vyprání muselo následovat kompletní čištění pračky ( vše ucpané ) a ty žmolky jsou nalepený všude na nápisech . Takovej humus jsem nečekal . _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
redvous

|
Zaslal: po říjen 10, 2011 6:58 pm Předmět: |
|
|
jo ještě k tomu benchi, trklo mě to když jsem ho zrovna cvičil, přidáváš váhu po 20kg ale na své momentální maxko s kterým jedeš ty poslední série hned přidáš 25kg takže by to chtělo na ty těžší série dojít s menším skokem a těch 25kg rozdělit. takže nejen přidat více opakování ale poslední váhové skoky zmenšit _________________ "Uhni z cesty, jestli chceš zestárnout."
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: po říjen 10, 2011 7:13 pm Předmět: |
|
|
ok zejtra bude změna , jinak 105kg jednou sám dám ,ale jak to jsou serky tak se sám bohužel nezmáčknu . Ještě mě napadla jedna věc , nevíte někdo kolik váží tyč od grün sportu ? Někdo mi říkal ,že 18 kg se zámkama ,ale nějakej borec včera říkal 28 kg . _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: po říjen 10, 2011 8:57 pm Předmět: |
|
|
tak věčeře byla moc dobrá , rýže a 200g mletého masa ( placičky ) to je krása když vím co jíst můžu a co né  , před spaním si dám pěkně protein ve vodě a zejtra zase super tvrdej trénink _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: út říjen 11, 2011 3:43 pm Předmět: |
|
|
takže dnes žádnej trénink ,protože jsem byl na očkování , tak zítra . _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: st říjen 12, 2011 11:40 am Předmět: |
|
|
takže váha dneska ráno  super a po přeměření pasu ( měřeno kolem pupíku ) jsem max. spokojenej . Takže to bylo jen tím tréninkem . Nebo je možné ,že mi pomáhá B12 v nabrání čisté svalové hmoty ? _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: čt říjen 13, 2011 8:38 am Předmět: |
|
|
Bench press
1x20 op tyč
1x15 op. 40 kg
1x 10 op. 60 kg
1x8 op. 70 kg
4x 8 op 90 kg ( hrůza )
1x 12 op. 60 kg
Tlaky jednoruč na nakloněné lavici
3x8op 37,5 kg
rozpažky na nakloněné
3x10 op 20kg
přítahy v předklonu
4x 8op 80 kg
Stahování kladky podhmatem
3x10op 50kg
přítahy jednoručky
3x 8op 30kg
Bicepsový zdvih ve stoje
4x 8op 35kg + ez tyč
jednoručky v sedě
3x8 op 17,5kg
koncentrované zdvihy
3x 12op. 12,5kg
sedy lehy
3x20op
zdvihy novou ve visu
3x15op
dneska dobrej pocit a pochvala od místního trenéra ,že je vidět , že konečně pořádně makám _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt říjen 13, 2011 11:26 am Předmět: |
|
|
| citace: | | dneska dobrej pocit a pochvala od místního trenéra ,že je vidět , že konečně pořádně makám |
Jo uz to vypada trochu jako poradny trenink a jak jsem ti rikal, hlavne se snaz o to, at je trenink co nejpestrejsi, takze se ho neboj obcas trochu prolozit nejakyma intenzifikacnima metodama a necvic porad s konstantni vahou pro dany pocet opakovani a stridej to.
Jinak jak vypda tvuj bench po technicke strance? (sirka uchopu, palcovy/ bezpalcovy uchop, rozsah pohybu, tempo, odrazis / neodrazis cinku od hrudniku, jak moc zapojeujes nohy, mostujes, propinas lokty....) a to same u mrtveho tahu (rozsah pohybu, uchop - nadhmatem / stridave, haky / trhacky / magnezium, jak moc jdes do drepu, pokladas / tukas / odrazis cinku....) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: čt říjen 13, 2011 11:32 am Předmět: |
|
|
Bench - šíře úchopu je trochu více než šíře ramen , úchop je palcový , rozsah pohybu je 100% dole dotek , tempo se snažím pomalejší a zásedně neodrážím , lokty do propnutí . Nikdy nemostuju a přijde mi , že nohy nezapojuju vůbec ( je tam blbá lavička )
MT - jsem momentálně nějakej čásek nedělal
jinak začnu chodit na solárko ,abych se teda trochu opálil _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt říjen 13, 2011 11:40 am Předmět: |
|
|
Ani jsem tak nemyslel most, ale co nejvice tlacit lopakty k sobe, coz sice vytvori takovy mirny mostik, ale hodne to pomuze. A jeste jedna vec, co tu kdysi napsal popshoit a ktera mne strasne pomaha je to, ze se snazis zada co nejvic silou tlacit do lavicky, jakobys ji chtel rozmacnout a opravdu ta cinka jde nahoru lehceji. :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: čt říjen 13, 2011 11:44 am Předmět: |
|
|
Osobně se me na grunech jede blbe, maj uzky lavicky, nestlacis tam prave lopatky. Jejich cinky a osy jsou poddimenzovany. Takez tyc od gruna tak 14 kg i s uzaverama
U nas je zase Vita, ta je 22 bez uzaveru, ale je strasne tlusta a neohebna, vse se na ni blbe jede.
To co říká Draper praktikuju.
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: čt říjen 13, 2011 11:56 am Předmět: |
|
|
tak ta tyč fakt 14kg nemá , protože ty velký uzávěry maj snad 5kg jeden .Zase včera někdo říkal ,že ta tyč + velekj uzávěr je 25kg ( já počítám 20 kg ) _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt říjen 13, 2011 11:58 am Předmět: |
|
|
Jde o to jake tyce....ty stare od grunu maji tech 15-16kg, ale myslim, ze grun jich ma vice druhu. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: pá říjen 14, 2011 1:05 pm Předmět: |
|
|
Začíná to být drsně , řekl bych ,že jsem hodně unavenej a tak nemohu přidávat co bych chtěl . Jedu to od 1.10. a tak jsem si myslel ,že se ty váhy trochu pohnou . Nevím ,jestli mám snížit váhy ,nebo jestli jeden trénink v týdnu vždy volnější
Dřepy
1x12op 50kg
1x8op 70kg
4x8op 110kg
hacken
3x12 50kg
předkopávání
3x10op. 40kg ( pěkně se stopkou )
zakopávání
4x10op. 40kg
Výpony ve stoje
8x 10 op. 130kg
Tlaky na ramena
4x6op 32,5kg
upažování
4x10 op 10kg
přítahy ve stoje k bradě
4x10op 50kg
zdvíhání ramen
4x12op 100kg
tricepsové zdvihy v sedě
4x10op 30kg
Kliky na bradlech
4x10op.
kladka
3x12op 50kg
1:20 a byla to makačka . U dřepů nohy chtěj ,ale hlava nějak nechce _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|