Ztráta bílkovin ?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ztráta bílkovin ?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Ztráta bílkovin ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MilanaliM

PříspěvekZaslal: ne únor 02, 2014 7:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Pro eliminaci ztráty bílkovin zpracováním doporučuji okusovat krávy již na pastvě. Vyhneš se tím jak krájení, tak mletí, ale dokonce i mražení a smažení. A zároveň pak není co počítat, takže ani hlava nebolí.

Ve zkratce: Zabýváš se zbytečnostmi

ano - jezdím do Švýcarska okusovat ty jejich fialové krávy :)
Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Bara

PříspěvekZaslal: ne únor 02, 2014 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jáchyme není nic jednoduššího než si koupit kvalitního lososa, nakrájet a dát wasabi se sojovkou Pak to jen zbaštíš a je to.Já to dlabu k obědu a večer a nemůžu si stěžovat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
yura

PříspěvekZaslal: ne únor 02, 2014 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Jáchyme není nic jednoduššího než si koupit kvalitního lososa, nakrájet a dát wasabi se sojovkou Pak to jen zbaštíš a je to.Já to dlabu k obědu a večer a nemůžu si stěžovat.
Myslim, ze jachym by si toho lososa taky dokazal nakrájet, ale s cenou je to uz trosku horsi. Cena toho na obrazku je pro většinu lidi cena jidla ne celej den...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne únor 02, 2014 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MilanaliM napsal:
Moocha napsal:
Pro eliminaci ztráty bílkovin zpracováním doporučuji okusovat krávy již na pastvě. Vyhneš se tím jak krájení, tak mletí, ale dokonce i mražení a smažení. A zároveň pak není co počítat, takže ani hlava nebolí.

Ve zkratce: Zabýváš se zbytečnostmi

ano - jezdím do Švýcarska okusovat ty jejich fialové krávy :)

To děláš dobře, Milky mají vyváženější aminokyselinové spektrum než běžné krávy.
jachym

PříspěvekZaslal: po únor 03, 2014 5:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

yura napsal:
Bara napsal:
Myslim, ze jachym by si toho lososa taky dokazal nakrájet, ale s cenou je to uz trosku horsi. Cena toho na obrazku je pro většinu lidi cena jidla ne celej den...

Trefa do černého :D

Bara: Věř ani nevíš jak rád bych si to krájel třeba i na snídani Ale jak psal Yura... a navíc se obávám, že to neni cena jídla na den, ale u mě spíš tak na 3 dny
Bara

PříspěvekZaslal: po únor 03, 2014 8:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jachym napsal:
yura napsal:
Bara napsal:

Trefa do černého :D

Bara: Věř ani nevíš jak rád bych si to krájel třeba i na snídani Ale jak psal Yura... a navíc se obávám, že to neni cena jídla na den, ale u mě spíš tak na 3 dny

No jo,to mě taky napadlo..teď Já kupuju lososa celkem dobře,ale určitě je to drahá záležitost a kdyby byl tak za 150 kilo,vůbec bych se nezlobil Já skoro jiné věci nejím a doplňky vůbec taky ne,takže to je v pohodě.Losos je navíc jediný maso,který ještě jím a chutná mi.A nemusím ani polykat omega 3 a podobný věci jako Olejnas
Mirek Dušín

PříspěvekZaslal: po únor 03, 2014 10:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Honzo na ty syrový lososy bacha, nedávno D-test odhalil, že ve spoustě z nich jsou listerie, navíc ve všech lososech jsou ve větší nebo menší míře těžké kovy a dioxiny, holt platíme daň za znečištění moře. Udávají se všeobecné doporučení pro zdravý život je max. 1 x za 14 dní si dát lososa.

Ty omega-3 mastné kyseliny sice chrání srdce, ale ve větším množství zase můžou zvyšovat riziko rakoviny prostaty, tedy ženský se toho bát nemusí, ale pro nás chlapy je to horší.

Hlavní je vyváženost, dlabat obden lososa je dlouhodobě rizikové, aspoň můj názor.
Moocha

PříspěvekZaslal: po únor 03, 2014 10:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tu rakovinu prostaty jsi někde vyčetl? Mohl bys hodit odkaz?
Bara

PříspěvekZaslal: po únor 03, 2014 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mirek Dušín napsal:
Honzo na ty syrový lososy bacha, nedávno D-test odhalil, že ve spoustě z nich jsou listerie, navíc ve všech lososech jsou ve větší nebo menší míře těžké kovy a dioxiny, holt platíme daň za znečištění moře. Udávají se všeobecné doporučení pro zdravý život je max. 1 x za 14 dní si dát lososa.

Ty omega-3 mastné kyseliny sice chrání srdce, ale ve větším množství zase můžou zvyšovat riziko rakoviny prostaty, tedy ženský se toho bát nemusí, ale pro nás chlapy je to horší.

Hlavní je vyváženost, dlabat obden lososa je dlouhodobě rizikové, aspoň můj názor.

Tome ty víš,že já se smrti nebojím Každej losos než ho sním musí ukázat potvrzení o bezinfekčnosti a mít podepsaný od rodičů,že ho můžu sníst
jinak,co je zdravý?Krávy v hajzlu,kuřata největší svinstvo co jde..to prostě jíst nebudu.A maso odstraňuju z jídelníčku pomalu ale jistě.
Riku

PříspěvekZaslal: po únor 03, 2014 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To by pak člověk nemohl žrát vůbec nic. Stejnak na něco umřít musíme
yura

PříspěvekZaslal: po únor 03, 2014 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Mirek Dušín napsal:

Tome ty víš,že já se smrti nebojím Každej losos než ho sním musí ukázat potvrzení o bezinfekčnosti a mít podepsaný od rodičů,že ho můžu sníst
jinak,co je zdravý?Krávy v hajzlu,kuřata největší svinstvo co jde..to prostě jíst nebudu.A maso odstraňuju z jídelníčku pomalu ale jistě.
To kureci uz se tu resilo xkrát.. V cem si myslis, ze je tak spatne třeba oproti krutimu masu?
Mirek Dušín

PříspěvekZaslal: po únor 03, 2014 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Honzo máš si lososy chovat doma od jiker a máš klid :) Nebo ve vířivce at jsou na čerstvým vzduchu.

Odkaz např. zde http://www.pluska.sk/izdravie/muzsky-svet/pomaly-tym-lososom-rybi-olej-vraj-zvysuje-riziko-rakoviny-prostaty.html

nevím jestli je to skutečně pravda a dál se po tom moc nepídil, každý den jsou nový a nový studie, někdy jedna vyvrací druhou, ale byl bych stejně opatrný, podle mě v lidským těle je vše nastavenou na nějaký limity, a když se překročí dlouhodobě výrazně jedna látka, nemusí to dělat dobrotu.

Jinak u ostatního masa je problém, že ty zvířata jsou většinou zabíjeny ve značným stresu a ty stresové hormony, které vylučují určitě nejsou nic dobrého. Navíc jsou chovány čistě na rychlost růstu masa, ale tento růst je zaplacen tím, že se stejně nemusí vyvíjet kosti a další orgány, ty zvířata trpí křivicí a trpí různými neduhy, není to přirozený. Doporučuji skouknou třeba toto video

Ideální je maso jen z biofarem, kde máte jistotu že ty zvířata vůbec viděli slunce a trávu a jsou zabíjeny humáně. Třeba někde prý zabíjejí prasata v samostatný místnosti, která se musí uplně vyčistit od krve než tam přijde druhej čuník aby tu krev neviděl atd.

Ono je pravda, že dneska se nedá jíst vlastně nic, proto spíš doporučuju ubrat porce a jíst málo a co nejkvalitněji s velkým zastopením zeleniny od českých farmářů nebo z vlastní zahrádky, tohle kulturistický obžerství spočívající v 1kg masa denně a 10 pytlících rejže nemůže vést dlouhodobě k ničemu dobrýmu.
Riku

PříspěvekZaslal: po únor 03, 2014 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mirek Dušín napsal:
proto spíš doporučuju ubrat porce a jíst málo

Mirek Dušín

PříspěvekZaslal: po únor 03, 2014 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Riku"]
Mirek Dušín napsal:
proto spíš doporučuju ubrat porce a jíst málo

taky názor :) já jen vím, že když jsem se přestal přežírat, tak jsem na svalech a síle nic neztratil, ale zato jsem se začal cítit mnohem líp. Nejde o to kolik toto sežereš, ale kolik toho využiješ. Napadá mě analogie s PC zdrojem, kdy mi jeden no name zdroj 500W neutáhl novou pc sestavu a já tam dal 350W zdroj s garantovanou 85% účinností a ten to utáhnul v pohodě. Tak asi tak.
Riku

PříspěvekZaslal: po únor 03, 2014 1:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jasný, že nemá smysl se přežírat jak dobytek, ovšem "jíst málo" mi nepřipadá zrovna jako správnej výraz. Ale chápu co tím myslíš :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ztráta bílkovin ? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: