Ztráta bílkovin ?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ztráta bílkovin ?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Ztráta bílkovin ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mirek Dušín

PříspěvekZaslal: po únor 03, 2014 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no jasný, já nemyslel trpět podvýživou, ale jíst prostě tak akorát do pocitu nasycení. Ve 20ti si pamatuju jak jsem ve snaze za objemy do sebe vyloženě tlačil pytlíky rýže a kuřecí maso i když se mi z toho kolikrát navalovalo. Takže takový přejídání mám na mysli.
Bara

PříspěvekZaslal: po únor 03, 2014 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Mirek Dušín"]
Riku napsal:
Mirek Dušín napsal:
proto spíš doporučuju ubrat porce a jíst málo

taky názor :) já jen vím, že když jsem se přestal přežírat, tak jsem na svalech a síle nic neztratil, ale zato jsem se začal cítit mnohem líp. Nejde o to kolik toto sežereš, ale kolik toho využiješ. Napadá mě analogie s PC zdrojem, kdy mi jeden no name zdroj 500W neutáhl novou pc sestavu a já tam dal 350W zdroj s garantovanou 85% účinností a ten to utáhnul v pohodě. Tak asi tak.

Ty víš,že v tomhle jsem s tebou zajedno.Jím málo,ale kvalitní věci a nemám problém.Jídelníčkům často zde prezentovaným se směju,ale nikomu to neberu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ztráta bílkovin ? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: