|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mirek Dušín
|
Zaslal: po únor 03, 2014 2:56 pm Předmět: |
|
|
no jasný, já nemyslel trpět podvýživou, ale jíst prostě tak akorát do pocitu nasycení. Ve 20ti si pamatuju jak jsem ve snaze za objemy do sebe vyloženě tlačil pytlíky rýže a kuřecí maso i když se mi z toho kolikrát navalovalo. Takže takový přejídání mám na mysli. _________________ Vše je ztraceno,ty už nedojedu..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bara

|
Zaslal: po únor 03, 2014 3:46 pm Předmět: |
|
|
[quote="Mirek Dušín"] | Riku napsal: | | Mirek Dušín napsal: | | proto spíš doporučuju ubrat porce a jíst málo |
taky názor :) já jen vím, že když jsem se přestal přežírat, tak jsem na svalech a síle nic neztratil, ale zato jsem se začal cítit mnohem líp. Nejde o to kolik toto sežereš, ale kolik toho využiješ. Napadá mě analogie s PC zdrojem, kdy mi jeden no name zdroj 500W neutáhl novou pc sestavu a já tam dal 350W zdroj s garantovanou 85% účinností a ten to utáhnul v pohodě. Tak asi tak. |
Ty víš,že v tomhle jsem s tebou zajedno.Jím málo,ale kvalitní věci a nemám problém.Jídelníčkům často zde prezentovaným se směju,ale nikomu to neberu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|