|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Endo
|
Zaslal: st červen 11, 2014 2:34 pm Předmět: 2+1 |
|
|
Čus.
Potreboval by som menšiu pomoc. Momentálne idem tréningový systém 2+1 (víkend voľno). A to: 1. Hrudník, Ramená, Triceps; 2. Nohy, Chrbát, Biceps
Skúšal som už veľa rôznych systémov, no systém 2+1 mi sedí najviac. No chcelo by to menšiu zmenu. Tou zmenou myslím menšiu zámenu partií v tréningu.
Je tu niekto, kto ide tiež 2+1 a má inak rozložené partie? Ak áno tak ako? :) Alebo ako by ste mi odporúčili si to rozdeliť? :)
Diky moc za každú radu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Meti
|
Zaslal: st červen 11, 2014 2:38 pm Předmět: |
|
|
Já jezdím a dojedu tím až do konce prázdnin taky 2+1 ale mám 3 partie, tudíš se mi furt mění pořadí. 1-Biceps, záda (přítahové svaly), 2-Prsa, ramena, triceps (odpuzovací svaly), 3- Nohy a břicho. Tím systémem, že Dám (1,2) a den volna, pak (3,1) + den volna, a potom (2,3) + den volna a tak dokola, takže jeden týden jdu do fitka 4x a druhej 5x :)
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: st červen 11, 2014 2:38 pm Předmět: |
|
|
moje nejoblibenejsi 2+1 - nohy+paze / hrudnik, zada, ramena
dobra varianta pokud delas variace mrtvyh tahu je - hamstringy, zada, biceps / kvadricepsy, hrudnik, ramena, triceps
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
Zaslal: st červen 11, 2014 2:50 pm Předmět: |
|
|
| karlwanhov napsal: | moje nejoblibenejsi 2+1 - nohy+paze / hrudnik, zada, ramena
dobra varianta pokud delas variace mrtvyh tahu je - hamstringy, zada, biceps / kvadricepsy, hrudnik, ramena, triceps |
No To by išlo. Akurát by som si dal záda, hrudník, ramena (presne v takomto poradí- chrbát chcem zlepšiť) do prvého dňa. Potom by som si mohol dovoliť v druhý deň tak paže, ktoré potrebujem taky zlepšiť ako prvé a až pak nohy. Diíík
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
Zaslal: čt červen 12, 2014 5:16 pm Předmět: |
|
|
btw, čo by ste povedali na nasledovné poradie partii v treningu: triceps- nohy- biceps ? :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Princ
|
Zaslal: čt červen 12, 2014 10:26 pm Předmět: |
|
|
Radši přece nejdřív nohy, a pak ruce  . Tricák je easy shit, nedával bych ho na začátek, kde patří mrtvoly, dřepy...
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
Zaslal: pá červen 13, 2014 6:52 am Předmět: |
|
|
Tak ale ja mrtvoly a drepe nedelám :/ Na nohy mám jenom doplnkové cviky, prípadne výpady. Vsetko kvôli problémom s chrbtom, ale to ted neni podstatné. :) V takomto prípade by to pak islo dat na zacatek, ci? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: pá červen 13, 2014 9:29 am Předmět: |
|
|
tricak rozhodne pred nohy nepatri, navic by sis tim eliminoval nejvetsi vyhodu - cviceni pazi v superserkach
dat nejake vypady, bulhary, vystupy na lavicku, podsazovani panve apod podpori stimul rustu taky dostatecne
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
|
| nahoru |
|
 |
Princ
|
Zaslal: pá červen 13, 2014 1:04 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem měl problémy se zády. Naučit se zlehka pěkný dřep a mrtvolu by jim mělo spíš pomoct. Problémy se zády se dají řešit vole  Dej si k posilování rehabky a žádej fyzioterapeuta, který posiluje
Nevím teďka, jak moc špatně na tom fyzicky jsi. Můžeš začít třeba goblet dřep + zakopávání na gymn. míči + výpony na lýtka.
Nebo lehká rehabilitační mrtvola + lehký rehabilitační zadní dřep + výpady (pokud je zvládáš, jak jsi psal) + zakopávání na stroji.
Určitě bych postupné ovládnutí mrtvých tahů a dřepů postavil před všechny doplňkové cviky. Žádné přihlouplé předkopávání a roznožování...
Tricák na začátek ani náhodou prostě
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
Zaslal: pá červen 13, 2014 2:36 pm Předmět: |
|
|
Moje záda by som nechal tak a ukončím to len tým, že momentálne som rád, že môžem kľudne a bez bolesti sedieť...
A k tomu tréningu. Takže môže to byť takto (v poradí):
1. Po, Št: Chrbát, hrudník, ramená
2. Ut, Pia: Nohy, triceps, biceps
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: pá červen 13, 2014 4:01 pm Předmět: |
|
|
ten vrsek je v podstate na tobe - je tam i moznost kazdy trenink zacit jinou parti, cvicit ruzne v superseriich
u tech noh je to hotova vec
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
Zaslal: pá červen 13, 2014 4:30 pm Předmět: |
|
|
| karlwanhov napsal: | ten vrsek je v podstate na tobe - je tam i moznost kazdy trenink zacit jinou parti, cvicit ruzne v superseriich
u tech noh je to hotova vec |
Zámerne si chcem dať záda ako prvé pretože mi trochu zaostávaju. Ale raz za čas si to aj vymením. Tak dik
|
|
| nahoru |
|
 |
Princ
|
Zaslal: pá červen 13, 2014 6:33 pm Předmět: |
|
|
To rozdělení vypadá hodně dobře
U těch noh, zkus pořádně rozjet aspoň ty výpady
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
Zaslal: so červen 14, 2014 7:13 am Předmět: |
|
|
| Princ napsal: | To rozdělení vypadá hodně dobře
U těch noh, zkus pořádně rozjet aspoň ty výpady |
Tak to je jasne. :) Neviem ci to je hodne ale tak ted robim v lehci trening s 20kg jednoručkama na 12op (na každu nohu) a kdyz mam tezsi tak 26-28kg na 6-8 :)
Ale diky moc za rady. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|