6x tydne ?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - 6x tydne ?  Úvodní stránka -> Trénink -> 6x tydne ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jo-jo

PříspěvekZaslal: st prosinec 12, 2012 9:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

šmajdy napsal:
ssvobii19 napsal:
Jak jsem psal, někdy jezdím domů autem a někdy jdu docela kus pěšky. A kdybych dal nohy a pak měl jít domů po svejch tak bych šel dlouho. Třeba dneska sem si dal k zádům legpress a lýtka. Nemyslete si, že na ně kašlu.

výmluvy,vezmi si příklad a to má větší problém než ty..

Čo ako chcel týmto básnik povedať .Tohto "borca" uvádzať ako príklad?!,zrejme patrí medzi tých čo sebe a druhým potrebujú za každú cenu niečo dokazovať,že sa pri tom môže akurát ešte viac zmrzačiť?, to je asi pre neho nepodstatné
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
šmajdy

PříspěvekZaslal: st prosinec 12, 2012 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jo-jo napsal:
šmajdy napsal:
ssvobii19 napsal:
Jak jsem psal, někdy jezdím domů autem a někdy jdu docela kus pěšky. A kdybych dal nohy a pak měl jít domů po svejch tak bych šel dlouho. Třeba dneska sem si dal k zádům legpress a lýtka. Nemyslete si, že na ně kašlu.

výmluvy,vezmi si příklad a to má větší problém než ty..

Čo ako chcel týmto básnik povedať .Tohto "borca" uvádzať ako príklad?!,zrejme patrí medzi tých čo sebe a druhým potrebujú za každú cenu niečo dokazovať,že sa pri tom môže akurát ešte viac zmrzačiť?, to je asi pre neho nepodstatné

nejde ani tak o video ale o princip..to že když napíše že nemůže cvičit nohy.že jde pak 30min pěšky jsou výmluvy..ok?to je vše!
Frozz.

PříspěvekZaslal: st prosinec 12, 2012 10:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ssvobii19 napsal:
Jak jsem psal, někdy jezdím domů autem a někdy jdu docela kus pěšky. A kdybych dal nohy a pak měl jít domů po svejch tak bych šel dlouho.

MAST3R

PříspěvekZaslal: st prosinec 12, 2012 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsemt to jenom lehce proletěl a to se některým z vás chce chodit do fitka jen na bicák a tricák?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st prosinec 12, 2012 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Jsemt to jenom lehce proletěl a to se některým z vás chce chodit do fitka jen na bicák a tricák?

vsadim se o pikslu proteinu, ze kdyby jel nohy stejne jako ruce, tak ma do tri mesicu o pet kilo vic
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: st prosinec 12, 2012 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ssvobii19 napsal:
Mrtváč, pravda, sem dělal asi 3x, protože nemám pásek a bez pásku se mi nechce dělat.

Takže když zvedáš ze země pytel cementu, nasazuješ si lifterskej opasek? WTF? Koukni se někdy na lifterský programy, 75% lifterskýho cyklu je bez vybavení, mimo sezonu zpravidla bez vybavení komplet.

A jestli je 80kg na dřepu Tvůj max, vykašli se na nějakej šestifázovej objem a začni aspoň roční silovou přípravou - pak si dáš nějakou šestitýdenní objemovku, kdy budeš moct pracovat s chlapskejma váhama a naházíš na sebe víc steaků, než za celej rok s barbie činkama.

Nemyslím to rozhodně špatně, jen říkám, že když Ti tu raděj kluci, který maj pod železem najeto deset, patnáct let, tak bys je měl rozhodně poslouchat.
ntz

PříspěvekZaslal: st prosinec 12, 2012 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
:D Kozobicepsum asi jo ;)
Draper

PříspěvekZaslal: st prosinec 12, 2012 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:

Kdybys nekdy zazil opravdu tvrdy trenink rukou, tak by ses takhle blbe neptal :-)
kujin

PříspěvekZaslal: st prosinec 12, 2012 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechápu proč píšete že je špatný trénovat 6x týdně a pořád doporučujete nějaký fullbody či co. Je mladej takže to dokáže uregenerovat uplně v pohodě

k témau, když sem trénoval 6x týdně tak sem jel:
A:prsa,ruce
B:ramena,záda
C:nohy

příští tejden začínám High-performance mass:
Po,ut:military,kliky na bradlech se závažím,bench,dřep
st:pumpovací fullbody
čt,pá: mrtvý tah, dřep, bench/military
so: záda,biceps
ne: aktivační trénink

jinak už to všechno řečený bylo a stejně si beztak budeš cvičit co chceš, ale nedalo mi to nenapsat
Poman

PříspěvekZaslal: st prosinec 12, 2012 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
MAST3R napsal:

Kdybys nekdy zazil opravdu tvrdy trenink rukou, tak by ses takhle blbe neptal :-)

No fuj tvrdej rénink rukou...ten mi i tak zabere 20 minut
ssvobii19

PříspěvekZaslal: čt prosinec 13, 2012 7:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
MAST3R napsal:

vsadim se o pikslu proteinu, ze kdyby jel nohy stejne jako ruce, tak ma do tri mesicu o pet kilo vic

Nevím proč tu ze mě děláte čů*áka, kterej sere na nohy jako v reklamě. A ano, chce se mi.
Tady asi radši končím, protože mi to přijde už jako hádky o politice.
Nejspíš pojedu 3x týdně a když bude takovej volnější týden ve škole tak 6x. Není nad to to střídat. Nechce se mi jezdit furt to samý (akorát měnit váhy), to je pak jako život důchodce, který si jede každý ráno nakoupit do kaufu (akorát pokaždý platí víc).
kubaz

PříspěvekZaslal: čt prosinec 13, 2012 8:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

poznas to sam az budes do fitka chodit dva,tri,pet let... uvidis, ze tam 90% lidi vypada furt stejne, troufam si rict furt stejne spatne.. a tady je kamen urazu, nekdo si necha poradit a nekdo ne, takze si trenink rozdel na 3x treba prsa,biceps, zada, triceps a nohy,ramena, zacni vzdy zakladnim cvikem kde si das nejake rozcvicovaci a potom 3 pracovni serie, k tomu hod nejake 2 doplnkove cviky a dobry, nebo si to rozdel treba na 2x, prsa,zada, ramena a nohy,biceps,triceps
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt prosinec 13, 2012 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ssvobii19 napsal:
Peter Ustinov napsal:
MAST3R napsal:

Nevím proč tu ze mě děláte čů*áka, kterej sere na nohy jako v reklamě. A ano, chce se mi.
Tady asi radši končím, protože mi to přijde už jako hádky o politice.
Nejspíš pojedu 3x týdně a když bude takovej volnější týden ve škole tak 6x. Není nad to to střídat. Nechce se mi jezdit furt to samý (akorát měnit váhy), to je pak jako život důchodce, který si jede každý ráno nakoupit do kaufu (akorát pokaždý platí víc).

protoze je to pravda
a protoz je to tak snadne
jake.daniels

PříspěvekZaslal: čt prosinec 13, 2012 2:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ssvobii19 napsal:

...pretoze ked napises taku somarinu ako "nebudem cvicit nohy vtedy, ked budem musiet ist 3km domov pesi" tak sa nemozes cudovat...podla mna 3km pesi domov je idealny cooldown po treningu noh.
šmajdy

PříspěvekZaslal: čt prosinec 13, 2012 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Polož si tuhle otázku .. My nebo ty ?

Naposledy upravil šmajdy dne čt prosinec 13, 2012 6:11 pm, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - 6x tydne ? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: